Απόκριες στο ζωολογικό κήπο Brookfield του Σικάγου

Γιούχα! στο ζωολογικό κήπο: ιπποδρομίες, μπιζέλια και κοστούμια

Ο ζωολογικός κήπος του Μπρούκφιλντ στο Σικάγο εισέρχεται στο πνεύμα αποκριών με το Boo! στο ζωολογικό κήπο, μια οικογενειακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τα τελευταία Σαββατοκύριακα τον Οκτώβριο. Το 2017, Boo! στο ζωολογικό κήπο θα είναι στις 21 και 22 Οκτωβρίου και στις 28 και 29 Οκτωβρίου από τις 10 π.μ. έως τις 4 το βράδυ. Τα γεγονότα βρίσκονται σε όλο τον ζωολογικό κήπο.

Να πάρει εκεί

Η σιδηρόδρομος Metra Rail Burlington Northern runs από το σιδηροδρομικό σταθμό Union Station στο σταθμό "Zoo Stop" (Χόλιγουντ), και από εκεί είναι μόνο δύο βήματα βόλτα βορειοανατολικά προς το ζωολογικό κήπο.

Για να οδηγήσετε στο ζωολογικό κήπο από το κέντρο πάρτε το Interstate 290 (Eisenhower) δυτικά μέχρι την έξοδο First Avenue. Βγείτε νότια περίπου 2,5 μίλια και ακολουθήστε τις πινακίδες προς την είσοδο του ζωολογικού κήπου.

Δραστηριότητες στο Boo! στον ζωολογικό κήπο

Ο ζωολογικός κήπος του Μπρούκφιλντ μπαίνει σε λειτουργία Απόκρισης κάθε χρόνο όταν βάζει το Boo! στο ζωολογικό κήπο το δεύτερο μισό του Οκτωβρίου. Αυτό το διασκεδαστικό γεγονός πτώσης επικεντρώνεται στις μικρότερες, έτσι δεν είναι τρομακτικό. Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια στο Boo! στο ζωολογικό κήπο για το 2017 περιλαμβάνουν:

Σχετικά με το ζωολογικό κήπο Brookfield

Εκτός από λιοντάρια, τίγρεις και αρκούδες, μαζί με πουλιά, ερπετά, ζέβρες, καμήλες, άλογα, ελέφαντες και λύκους, μπορείτε να δείτε τα ζώα στα δικά τους ενδιαιτήματα. Τα περιβάλλοντα περιλαμβάνουν ένα τροπικό δάσος, την έρημο, την έρημο, την Αυστραλία, την αφρικανική σαβάνα, την ακτή, το βάλτο και τους τροπικούς.

Θα ακούσετε τους ήχους, θα μυρίσετε τις μυρωδιές και θα δείτε τα αξιοθέατα κάθε περιοχής, μαζί με τα ζώα που θα ζήσουν σε αυτό το περιβάλλον. Μπορείτε επίσης να φτάσετε κοντά και προσωπικά με τους κατοίκους πιγκουίνος του ζωολογικού κήπου σε μια συνάντηση πιγκουίνος και να τροφοδοτήσετε τις καμηλοπάρες. Θα πρέπει να εγγραφείτε για τη συνάντηση πιγκουίνος, και οι δύο πιγκουίνος συναντηθούν και η σίτιση των καμηλοπαρδάλων έχουν περιορισμένες ώρες.

Ο ζωολογικός κήπος του Μπρούκφιλντ είναι ανοιχτός καθημερινά από τις 9:30 έως τις 18:00. Υπάρχει μια χρέωση για να μπείτε στο ζωολογικό κήπο εκτός αν είστε ενεργός, αποθεματικός ή συνταξιούχος στρατός και πρέπει να πληρώσετε για πάρκα.

Που να φάω

Υπάρχουν πολλά μέρη για να σταματήσετε για ένα σνακ ή ένα μεσημεριανό γεύμα στο ζωολογικό κήπο Brookfield. Το Bison Prairie Grill προσφέρει ένα πλήρες μενού από ζεστά σάντουιτς, hot dogs, σαλάτες και πίτσα, καθώς και σόδα, νερό, χυμό, καφέ και μπύρα. Η BZ Red Hots εξυπηρετεί ακριβώς αυτό που διαφημίζει: αυθεντικά σκυλιά χορού στο Σικάγο. Διαθέτει επίσης nachos, ιταλικά σάντουιτς και ζεστά κουλούρια, καθώς και μια ποικιλία από μπύρες και άλλα ποτά. Το Cafe del Sol διαθέτει tacos, burritos και σαλάτα taco. Ή σταματήστε για ποπ κορν, παγωτά παγωτά αντιμετωπίζει, χοάνη κέικ, ή οτιδήποτε στο Starbucks.