Ένας οδηγός επισκεπτών του ζωολογικού κήπου Lincoln Park

Ανάμεσα σε λιμνοθάλασσες και ώριμα δέντρα, ο ζωολογικός κήπος Lincoln Park είναι ένας από τους πιο όμορφους της χώρας, με ιστορική αρχιτεκτονική και εκθέματα άγριας ζωής παγκόσμιας κλάσης. Είναι εύκολο να περάσετε μια ολόκληρη μέρα σε αυτό το ήσυχο, οικείο ζωολογικό κήπο και να ξεχάσετε ότι η πολυσύχναστη πόλη του Σικάγο βρίσκεται ακριβώς πέρα ​​από τα όρια ζωολογικού κήπου. Ανοιχτό 365 ημέρες το χρόνο με ελεύθερη είσοδο σε όλους, ο ζωολογικός κήπος του Λίνκολν Παρκ αποτελεί κορυφαίο αξιοθέατο του Σικάγου.

Lincoln Park Zoo Τοποθεσία:

Ακριβώς δυτικά της λίμνης Shore Drive στο Fullerton Parkway.

Lincoln Park Zoo Με Λεωφορείο:

Διαδρομές διαύλου CTA 151 ή 156

Lincoln Park Zoo Με αυτοκίνητο:

Από το κέντρο: πάρτε τη λίμνη Shore Drive βόρεια στην έξοδο της λεωφόρου Fullerton. Προχωρήστε δυτικά στο Fullerton ένα τετράγωνο μέχρι την είσοδο του χώρου στάθμευσης στα αριστερά.

Τιμή εισαγωγής:

Δωρεάν για όλους τους επισκέπτες - αμοιβή για ορισμένα εκθέματα / αξιοθέατα

Lincoln Park Zoo Ώρες:

Ο ζωολογικός κήπος Lincoln Park είναι ανοιχτός 365 ημέρες το χρόνο. Ελέγξτε την ιστοσελίδα τους για τις εποχιακές ώρες.

Επίσημη ιστοσελίδα του Zoo του Λίνκολν Παρκ:

http://www.lpzoo.org

Σχετικά με τον ζωολογικό κήπο του Λίνκολν Παρκ:

Εκτελείται ανεξάρτητα από το πάρκο Chicago Park από την Λιμνολνιακή Ζωολογική Εταιρεία Πάρκων, ο ζωολογικός κήπος του Λίνκολν Παρκ αποτελεί κορυφαίο αξιοθέατο του Σικάγου. Ο ζωολογικός κήπος είναι μοναδικός δεδομένου ότι προσφέρει ένα οικείο περιβάλλον που επιτρέπει στους επισκέπτες να κοιτάξουν πιο προσεκτικά τα ζώα από ό, τι οι περισσότερες εκτάσεις ζωολογικού κήπου.

Παρόλο που ιδρύθηκε το 1868 (καθιστώντας τον έναν από τους παλαιότερους ζωολογικούς κήπους στις Ηνωμένες Πολιτείες), ο ζωολογικός κήπος ενημερώθηκε συνεχώς και είναι από τους πλέον σύγχρονους όσον αφορά την εκπαίδευση, την αναψυχή και τη διατήρηση.

Αυτός ο όμορφος ζωολογικός κήπος έχει ενσωματώσει αριστοτεχνικά σύγχρονα εκθέματα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του Σικάγο του παρελθόντος.

Τηρώντας το σύνθημά τους, ο ζωολογικός κήπος του Lincoln Park είναι ο ζωολογικός κήπος του καθενός, ο ζωολογικός κήπος είναι αφιερωμένος στη διαρκή διατήρηση της πολιτικής εισδοχής του - όλοι, νέοι και ηλικιωμένοι, μπορούν να εισέλθουν δωρεάν, 365 ημέρες το χρόνο.

Ο ζωολογικός κήπος Lincoln Park είναι ο μόνος ελεύθερος ζωολογικός κήπος στο Σικάγο και ένα από τα τελευταία ελεύθερα αξιοθέατα της άγριας φύσης στη χώρα.

Πρόσθετες Οικογενειακές Δραστηριότητες στο Σικάγο

Brookfield Zoo

Μουσείο Παιδιών του Σικάγου

Kohl Παιδικό Μουσείο

Μουσείο Επιστημών και Βιομηχανίας Σικάγο