Νοέμβριος Καιρός στην Πορτογαλία

Ελάτε τον Νοέμβριο, ο καιρός στην Πορτογαλία θα είναι ακόμα αρκετά ευχάριστος για περιηγήσεις στα αξιοθέατα, να καθίσετε στην παραλία με ένα βιβλίο ή να απολαύσετε ένα γεύμα στο γήπεδο. Θα πρέπει να υπάρχει ακόμα ηλιοφάνεια σε όλη την χώρα. Όπως πάντα, σας προτείνουμε να φέρετε ένα αδιάβροχο μπουφάν, καθώς τα φθορές της Πορτογαλίας τείνουν να είναι πιο βρεγμένα από τα καλοκαίρια. Επίσης, ενώ υπάρχουν λιγότεροι τουρίστες και περισσότερες ταξιδιωτικές ευκαιρίες στην Πορτογαλία το Νοέμβριο, μπορείτε ακόμα να εκμεταλλευτείτε τον εύκρατο καιρό του.

Ενώ ταξιδεύετε στην Πορτογαλία, θα πρέπει επίσης να εξετάσετε τον κατάλογο κορυφαίων πραγμάτων που πρέπει να κάνουμε στην Πορτογαλία , καθώς και μια επιλογή από περιηγήσεις στην Πορτογαλία από τη Λισαβόνα .

Απολαύστε τη θέα στη Λισαβόνα

Υπάρχουν πολλά μέρη για να δείτε και να κάνετε στη Λισαβόνα, και ακόμη και τον Νοέμβριο, ο καιρός είναι αρκετά καλός για να πάτε άνετα να δείτε και να απολαύσετε τα miraduoros της πόλης, ή τα σημεία επιφυλακής. Σιγουρευτείτε για να πάρετε ένα ξενοδοχείο με υπέροχη θέα στην πόλη, αν μπορείτε!

Η μέση μέγιστη θερμοκρασία στη Λισαβόνα το Νοέμβριο είναι 64 ° F / 18 ° C. Η μέση ελάχιστη θερμοκρασία είναι 53 ° F / 12 ° C.

Κάντε μια βόλτα στο Πόρτο

Τον Νοέμβριο θα πρέπει να μπορείτε να περπατήσετε κατά μήκος του Cais de Vila Nova de Gaia, όπου βρίσκονται τα κελάρια του λιμανιού και να απολαύσετε όμορφη θέα, απολαμβάνοντας ένα κρασί στο λιμάνι ή απλώς κάτι για φαγητό. Και να θυμάστε, μια αδιάβροχη είναι πάντα βολικό να έχει.

Εδώ είναι μια λίστα με τα κορυφαία ξενοδοχεία στο Πόρτο. Τον Νοέμβριο, είστε σίγουροι ότι θα βρείτε καλές τιμές, καθώς οι περισσότεροι τουρίστες θα έχουν ήδη πάει σπίτι.

Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση για μια περιηγητή περιπάτου στις πιο μοντέρνες περιοχές της πόλης, αν το κρασί του λιμανιού δεν ήταν αρκετό!

Η μέση μέγιστη θερμοκρασία στο Πόρτο το Νοέμβριο είναι 62 ° F / 17 ° C. Η μέση ελάχιστη θερμοκρασία είναι 47 ° F / 8 ° C.

Περάστε το κολύμπι και παραμείνετε για την θέα στο Αλγκάρβε

Ενώ δεν θα καταδύεστε στον ωκεανό τον Νοέμβριο, θα μπορείτε ακόμα να απολαύσετε τις υπέροχες παραλίες του Αλγκάρβε, μερικές από τις οποίες θεωρούνται καλύτερες στον κόσμο.

Δεδομένου ότι η κολύμβηση στον ωκεανό δεν πρόκειται να συμβεί αυτή τη φορά, γιατί να μην πάρετε ένα ξενοδοχείο με spa; Όλη η χαλάρωση της παραλίας, αλλά ωραία και σε εσωτερικούς χώρους .

Η μέση μέγιστη θερμοκρασία στο Αλγκάρβε το Νοέμβριο είναι 68 ° F / 20 ° C. Η μέση ελάχιστη θερμοκρασία είναι 52 ° F / 11 ° C.

Φέρτε ένα σακάκι για την κοιλάδα Douro

Μπορεί να πάρει ψυχρός στην κοιλάδα Douro ιδιαίτερα τη νύχτα, αλλά αυτό μπορεί να είναι πιο ευχάριστο από ό, τι επισκέπτονται την κοιλάδα κατά τις θερμότερες θερμοκρασίες του καλοκαιριού ή τις κρύες θερμοκρασίες του χειμώνα. Φυσικά, ακόμη και στο τρένο, μπορείτε να πάρετε σε πολλές από τις απόψεις της κοιλάδας Douro .

Εδώ είναι μια λίστα με τα κορυφαία ξενοδοχεία στην Douro. Υπάρχουν αμέτρητες εκδρομές κρασιού στην κοιλάδα του Douro, και συνιστούμε ιδιαίτερα να κάνετε κράτηση για να έχετε μια στρογγυλή ατμόσφαιρα της περιοχής. Δεν θα το μετανιώσετε!

Η μέση μέγιστη θερμοκρασία στη Vila Real στην κοιλάδα Douro το Νοέμβριο είναι 56 ° F / 14 ° C. Η μέση ελάχιστη θερμοκρασία είναι 42 ° F / 5 ° C.