Αλάσκα 2018 - Μεγάλα και μεσαία κρουαζιερόπλοια

Τα κρουαζιερόπλοια που ταξιδεύουν στην Αλάσκα το 2018

Η Αλάσκα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς κρουαζιέρας στον κόσμο και είναι πολύ ψηλός στον κατάλογο των περισσότερων λάτρεις της κρουαζιέρας. Πολλές κρουαζιέρες επισκέπτονται το εσωτερικό πέρασμα της νοτιοανατολικής Αλάσκας που είναι απρόσιτο για τα αυτοκίνητα. Ως εκ τούτου, μερικά από τα πιο θεαματικά μέρη της Αλάσκας μπορούν να φανούν καλύτερα από τη θάλασσα.

Οι κρουαζιέρες στην Αλάσκα συνήθως πωλούν σε υψηλότερη τιμή από την Καραϊβική. Η σεζόν κρουαζιέρας της Αλάσκας τρέχει μόνο από τον Απρίλιο έως το Σεπτέμβριο και η ζήτηση είναι υψηλή. Επιπλέον, η είσοδος στο κρουαζιερόπλοιο είναι συχνά πιο δαπανηρή από ό, τι πετούν στη Φλόριντα ή σε άλλες λιμάνιες επιβίβασης στην κρουαζιέρα. Ορισμένα κρουαζιερόπλοια φεύγουν από τα λιμάνια της Καλιφόρνια, τα οποία μπορεί να είναι φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια, αλλά μεγαλύτερη κρουαζιέρα. Το καλοκαίρι είναι η μεγάλη εποχή των διακοπών στα βορειοδυτικά και πολλοί μη κρουαζιερόδρομοι επιλέγουν να κατευθυνθούν προς αυτό το όμορφο μέρος του κόσμου. Η συντομότερη περίοδος και η υψηλή ζήτηση προστίθενται σε μια πιο ακριβή διακοπές κρουαζιέρας.

Ακόμα κι αν οι κρουαζιέρες της Αλάσκας μπορεί να είναι πιο ακριβά, η χαρά να δει αυτή τη συναρπαστική αμερικανική έρημο αξίζει πολύ τα επιπλέον δολάρια. Πολλά από τα μεγάλα και μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοια που ταξιδεύουν στην Αλάσκα περιλαμβάνουν καμπίνες με ιδιωτικές βεράντες. Κρουαζιέρες πηγαίνουν στην Αλάσκα για να δουν τα μαγευτικά βουνά, τους όμορφους κόλπους και την υπέροχη άγρια ​​φύση (όπως αρκούδες, φάλαινες και θαλάσσια λιοντάρια ) και να συμμετάσχουν σε μερικές αξέχαστες εκδρομές στην ξηρά . Επιπλέον, οι επισκέπτες στην Αλάσκα συναντούν συναρπαστικές μικρές πόλεις όπως το Juneau , το Ketchikan και το Skagway . Πόσο καλύτερα να δείτε όλα αυτά από το δικό σας ιδιωτικό μπαλκόνι; Εκτός από τις βεράντες, τα πλοία που ταξιδεύουν στην Αλάσκα περιλαμβάνουν συχνά τεράστιες αίθουσες παρατήρησης και θερμαινόμενες εσωτερικές / εξωτερικές πισίνες. Δεν χρειάζεται να το "τραβάτε" για να δείτε όλα αυτά που η Αλάσκα έχει να προσφέρει!

Υπάρχουν δύο εξαιρετικοί τρόποι για να ταξιδέψετε στην Αλάσκα - σε ένα μεγάλο ή μεσαίο κρουαζιερόπλοιο 500 με 3000 επιβατών ή σε ένα μικρό πλοίο δώδεκα έως λιγότερους από 500 επιβάτες. Και οι δύο κρουαζιέρες έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Τα μεγαλύτερα πλοία έχουν όλες τις επιπλέον παροχές που θα μπορούσατε ποτέ να επιθυμήσετε, αλλά μια κρουαζιέρα στην Αλάσκα σε ένα μικρό πλοίο παρέχει μια πιο προσωπική ματιά στην Αλάσκα και συχνά περισσότερες πιθανότητες να δει την άγρια ​​φύση από το πλοίο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι γραμμές κρουαζιέρας της Αλάσκας προσφέρουν κάτι για όλους.

Πολλές από τις γραμμές κρουαζιέρας προσφέρουν "εκδρομές κρουαζιέρας", οι οποίες περιλαμβάνουν τόσο μια κρουαζιέρα και μια περιήγηση στην ξηρά από τμήματα του εσωτερικού της Αλάσκας ή του δυτικού Καναδά. Όσοι έχουν περισσότερο χρόνο θα πρέπει να ρωτήσουν για αυτές τις εκδρομές κρουαζιερών δεδομένου ότι συχνά αντιπροσωπεύουν ένα καλό add-on στην κρουαζιέρα σας στην Αλάσκα.

Ας δούμε τα μεγάλα και μεσαία πλοία που ταξιδεύουν στην Αλάσκα.