Τρία βασικά δρομολόγια κρουαζιέρας της Αλάσκας

Κρουαζιέρα στην Αλάσκα - τρόποι για να δείτε την Αλάσκα

Η Αλάσκα είναι αγαπημένο των λάτρεις των κρουαζιερών εδώ και πολλά χρόνια και τα περισσότερα κρουαζιερόπλοια χρησιμοποιούν ένα από τα τρία βασικά δρομολόγια κρουαζιέρας της Αλάσκας. Πολλές πόλεις και τοποθεσίες είναι απροσπέλαστες οδικώς στο 49ο κράτος και ένα κρουαζιερόπλοιο προσφέρει στους επιβάτες θέα σε πολλά φυσικά θαύματα και τμήματα της Αλάσκας που δεν μπορούν να δουν σε διακοπές γης. Για παράδειγμα, το Juneau, η πρωτεύουσα της Αλάσκας, δεν είναι προσβάσιμο από το έδαφος. Οι επισκέπτες πρέπει να πάρουν πλοίο, κρουαζιερόπλοιο ή να φτάσουν με αεροπλάνο.

Το Juneau είναι σχεδόν πάντα περιληπτικό ως λιμάνι για κρουαζιέρες στο εσωτερικό πέρασμα της Αλάσκας.

Οι περισσότεροι επισκέπτες στην κρουαζιέρα στην Αλάσκα είναι ηλικίας 45-65 ετών και πάνω από το 30% έχουν ταξιδέψει στην Αλάσκα πριν. Είναι ένα αξιοπρεπώς δημοφιλές μέρος για να πλεύσετε.

Ένα εκατομμύριο επιβάτες κρουαζιέρας ταξιδεύουν στα αλάσκα της Αλάσκας κατά τη διάρκεια της σύντομης πενταετούς περιόδου κρουαζιέρας και είναι ένας από τους πέντε κορυφαίους προορισμούς κρουαζιέρας για ταξιδιώτες από τις ΗΠΑ. Αυτός ο αριθμός αντιπροσωπεύει περισσότερους από τους μισούς επισκέπτες στην Αλάσκα. Είναι ενδιαφέρον να συγκρίνετε την Αλάσκα με τους λιγότερους από 40.000 που επισκέπτονται την Ανταρκτική κατά τη διάρκεια της μικρής σεζόν κρουαζιέρας της. Περίπου 15 γραμμές κρουαζιέρας στέλνουν περισσότερα από 40 διαφορετικά πλοία στην Αλάσκα κάθε καλοκαίρι, που κυμαίνονται σε μέγεθος από 12 επιβάτες έως πάνω από 2600!

Τρία βασικά δρομολόγια στην Αλάσκα

Κατά τον προγραμματισμό της κρουαζιέρας σας στην Αλάσκα, θα έχετε πάνω από 30 λιμένες της Αλάσκας σε τρεις βασικές διαδρομές για να διαλέξετε:

Πολλές γραμμές κρουαζιέρας προσφέρουν πακέτα cruisetour για να "προστεθούν" στην κρουαζιέρα σας. Αυτά τα πακέτα μπορούν να διαρκέσουν από δυο μέρες έως περισσότερο από μία εβδομάδα και περιλαμβάνουν επισκέψεις στην ενδοχώρα της Αλάσκας, όπως το Εθνικό Πάρκο Denali, το σπίτι του Mt. Denali (επίσης γνωστό ως Mt McKinley). Οι κρουαζιερόδρομες προσφέρουν επίσης επεκτάσεις στην επικράτεια Yukon του Καναδά και της Fairbanks, η οποία βρίσκεται βόρεια του Denali National Park. Κατά τον προγραμματισμό της κρουαζιέρας σας, ίσως να θέλετε να σκεφτείτε να μείνετε λίγες επιπλέον ημέρες για να ζήσετε περισσότερο από αυτό το υπέροχο μέρος της Βόρειας Αμερικής. Οποιοδήποτε Alaska cruisetour ή δρομολόγιο κρουαζιέρας που θα επιλέξετε θα είστε βέβαιος να είναι ένα αξέχαστο ένα!