Εκδηλώσεις του Popejoy Hall

Ο Popejoy παρουσιάζει την εποχή

Το Popejoy Παρουσιάζει την εποχή στο Popejoy Hall και προσφέρει Albuquerque με ψυχαγωγία παγκόσμιας κλάσης με τον τρόπο των μουσικών, των εκπομπών, των συναυλιών και των ειδικών προσκεκλημένων. Η εποχή Popejoy για το 2015 - 2016 περιλαμβάνει κλασικά όπως το "The Lion King" "Newsies" και το μουσικό "Joseph and the Technicolor Dreamcoat". Άλλες συναυλίες περιλαμβάνουν ψυχαγωγία όπως το Ten Tenors Home for the Holidays και το Peking Acrobats.

Το Popejoy Hall βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού και η θέση του στην πανεπιστημιακή γειτονιά το καθιστά ιδανικό για βραδινή έξοδο σε κοντινό εστιατόριο πριν από την παράσταση.

Το Popejoy βρίσκεται ακριβώς δυτικά του Nob Hill , όπου υπάρχουν πολλά καταστήματα , φαγητά και ποτά .

Υπάρχει χώρος στάθμευσης στο κοντινό γκαράζ (πληρωμένο πάρκινγκ), σε κοντινούς δρόμους ή σε τμήματα UNM που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Popejoy. Υπάρχουν επίσης λεωφορεία από καθορισμένα μέρη που φθάνουν απευθείας στο Popejoy.

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν μεμονωμένα ή με συνδρομή. Τα εισιτήρια εποχής έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι λιγότερο ακριβά ανά εισιτήριο και οι θέσεις καθίστανται διαθέσιμες προτού κυκλοφορήσουν στο ευρύ κοινό. Οι τιμές συνδρομής ποικίλλουν ανάλογα με τις ημέρες και τις εμφανίσεις. Τα ατομικά εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν online ή στο UNM Box Office μετά τις 15 Οκτωβρίου.

Όλες οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στην αίθουσα Popejoy στην πανεπιστημιούπολη UNM.

Εποχή 2015-2016

Η σειρά Ovation παρουσιάζει

Σειρά Broadway στο Νέο Μεξικό

Εισιτήρια
Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν μεμονωμένα αργότερα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα.

Αγορά εισιτηρίων στη διεύθυνση: