Μάθηση ισπανικά στη Μάλαγα

Εισαγωγή στη Μάθηση Ισπανικά στη Μάλαγα Ισπανία:

Μάθετε πώς είναι να μάθετε ισπανικά στη Μάλαγα. Είναι σημαντικό να επιλέξετε με σύνεση όταν επιλέγετε ένα μέρος για να μάθετε ισπανικά στην Ισπανία. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το πού να μάθετε ισπανικά στην Ισπανία ή να μάθετε για μια σχολή γλωσσών στη Μάλαγα

Τι γλώσσα μιλούν στη Μάλαγα ;:

Αυτό το ερώτημα δεν είναι τόσο ανόητο όσο μπορεί να ακούγεται καθώς υπάρχουν πολλές γλώσσες που ομιλούνται στην Ισπανία .

Στη Μάλαγα μιλούν ισπανικά (Castillian).

Η έμφαση και η διάλεκτος θα ακούσετε στη Μάλαγα:

Η προφορά της Μάλαγα μπορεί να είναι αρκετά δυνατή και δύσκολο να κατανοηθεί για τους ανθρώπους που δεν είναι συνηθισμένοι σε αυτήν. Έχουν την τάση να μιλούν γρήγορα και να ρίχνουν μια σειρά γραμμάτων, ειδικά τα 's'.

Ο τρόπος ζωής στη Μάλαγα:

Η Μάλαγα είναι μια μεγάλη πόλη και έχει νυχτερινή ζωή για να ταιριάζει στις περισσότερες προτιμήσεις. Το φλαμένκο είναι δημοφιλές, όπως και τα ταυρομαχίες.

Καθώς η Μάλαγα βρίσκεται στην ακτή, η παραλία αποτελεί σημαντικό μέρος της ζωής στην πόλη.

Η Κόστα ντελ Σολ προσελκύει πολλούς Βρετανούς λαϊκούς αναζητώντας ένα σπρέι, πολλοί από τους οποίους ζουν μόνιμα κοντά στη Μάλαγα. Αυτό σημαίνει ότι θα ακούσετε πολλά αγγλικά στους δρόμους - δεν είναι ιδανικό για εκμάθηση ισπανικών.

Κλίμα στη Μάλαγα:

Βρίσκεται στη νότια ακτή της Ισπανίας, η Μάλαγα είναι ζεστή καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους και μπορεί να πάρει πολύ ζεστό το καλοκαίρι (αν και όχι τόσο ζεστό όσο οι πόλεις της Σεβίλλης ή της Μαδρίτης.

Διαβάστε περισσότερα για τον καιρό στην Ισπανία

Γλωσσικά σχολεία όπου μπορείτε να μάθετε ισπανικά στη Μάλαγα:

Cervantes Escuela International Malaga (Σημειώστε ότι ενώ το Cervantes Escuela International Malaga είναι αναγνωρισμένο σχολείο του Cervantes Institute, δεν σχετίζεται άμεσα με αυτό από τα περισσότερα άλλα σχολεία - το παρόμοιο όνομα είναι απλώς μια βολική σύμπτωση.

Γλώσσα του Don Quijote στη Μάλαγα

Μάλαγα Σί

Cactus γλώσσα Μάλαγα

La Brisa Μάλαγα

Instituto Picasoo Μάλαγα

Ινστιτούτο Αλάμπρα Μάλαγα