Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Ιρλανδία

Αναζητήστε αυτές τις λεπτομέρειες στα ιρλανδικά ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ιρλανδία για μια εβδομάδα ή δύο δεν αποτελεί πρόβλημα (αν δεν θέλετε να φέρετε το δικό σας αυτοκίνητο στο πλοίο ως επισκέπτης από το ΗΒ ή την ηπειρωτική Ευρώπη). Χάρη στο Internet μπορεί να γίνει από την άνεση του σπιτιού σας και μέσα σε λίγα λεπτά. Ωστόσο, υπάρχουν πιθανές παγίδες όταν παραγγέλνετε μια ενοικίαση για διακοπές στην Ιρλανδία. Στην πραγματικότητα να πάρει το σωστό αυτοκίνητο για τις ανάγκες σας μπορεί να είναι δύσκολη.

Για παράδειγμα, η ίδια η έννοια του "αυτοκινήτου" μπορεί να είναι ριζικά διαφορετική μεταξύ της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης.

Ενώ στις ΗΠΑ και το Καναδά το μέγεθος έχει πραγματικά σημασία, οι Ευρωπαίοι αναζητούν οικονομία καυσίμου και έχουν περιορισμένους όρους στάθμευσης στο μυαλό. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για την επιλογή του σωστού αυτοκινήτου κατά την ενοικίαση. Μην κολλήσετε με ένα ultra-mini για μια οικογένεια πέντε ...

Μετάδοση - Δεν είναι αυτόματα αυτόματα

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχουμε κατά νου είναι η μετάδοση. Ενώ τα περισσότερα αυτοκίνητα ενοικίασης στη Βόρεια Αμερική θα είναι εξοπλισμένα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων είναι το πρότυπο στην Ευρώπη Επιπλέον, η αλλαγή ταχυτήτων θα βρίσκεται στα αριστερά του οδηγού. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, βεβαιωθείτε ότι έχετε ζητήσει αυτόματο. Να είστε έτοιμοι με επιπλέον χρέωση σε μερικά γραφεία ενοικίασης. Και να θυμάστε ότι τα "εξωτικά" αυτόματα κιβώτια μπορεί να ξεπουλήσουν γρήγορα, οπότε βιβλίο νωρίς.

Κόστος καυσίμων - Μην ανησυχείτε

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι ευρωπαίοι οδηγοί έχουν εμμονή με την απόδοση των καυσίμων. Μια ματιά στην τιμή του φυσικού αερίου στην Ιρλανδία, πόσο μάλλον στη Βόρειο Ιρλανδία, θα εξηγήσει αυτή την εμμονή στους Αμερικανούς επισκέπτες - περιμένετε να πληρώσετε δύο φορές την τιμή που συνηθίζετε.

Αλλά η αποδοτικότητα καυσίμων των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων θα πρέπει κανονικά να είναι μεγάλη, ακόμη και για τα μεγαλύτερα οχήματα. Το οποίο τελικά καθιστά την οδήγηση στην Ιρλανδία όχι εξαιρετικά δαπανηρό μέσο ταξιδιού. Εκτός αν ξεχάσετε να πληρώσετε τα διόδια χωρίς φραγμό στο M50 - άλλα οδικά τέλη δεν αποτελούν πρόβλημα και δεν πληρώνονται επιτόπου .

Εσωτερικός χώρος - μικρές ευλογίες

Τα περισσότερα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα που προσφέρονται είναι πρότυπα ευρωπαϊκά ή ιαπωνικά οχήματα, κατασκευασμένα για περιορισμένες οδικές συνθήκες και συγκριτικά σύντομα ταξίδια.

Ειδικά οι κατώτερες κατηγορίες ("Sub-Compact" και "Compact") είναι τυπικά "αυτοκίνητα πόλης" για τους περιστασιακούς χρήστες. Ακόμα και το "Mid-Size" στην Ιρλανδία θα έχει χαρακτηριστεί ως "Compact" στις ΗΠΑ. Έτσι περιμένετε αυστηρότερες συνθήκες και επιλέξτε ένα μεγαλύτερο όχημα εάν ταξιδεύετε σε μεγάλες αποστάσεις.

Καθίσματα και πόδια - Προετοιμαστείτε για εκπλήξεις

Τα αυτοκίνητα είναι μικρότερα και οι Ευρωπαίοι είναι συνηθισμένοι σε αυτά. Αυτό συνδυάζεται οδηγεί στην αξιολόγηση σε ιστοσελίδες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων. Ένας διεθνής προμηθευτής θα προσφέρει το ίδιο μέγεθος οχήματος με εντελώς διαφορετικές ικανότητες αξιολόγησης. Στην ιστοσελίδα των ΗΠΑ για δύο ενήλικες και δύο παιδιά, στην ιρλανδική ιστοσελίδα που έχει βαθμολογηθεί για πέντε ενήλικες. Εάν είστε κατά κάποιο τρόπο μεγαλύτερο από το μέσο όρο της Ευρώπης (5 πόδια 7 σε, 165 κιλά) πηγαίνετε για ένα μεγαλύτερο όχημα. Ορισμένες εταιρείες ενοικίασης θα σας πουν ισοδύναμα αμερικανικά οχήματα για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε.

Ο κορμός - ποιο κορμό;

Ο χώρος αποσκευών σε ευρωπαϊκά και ιαπωνικά αυτοκίνητα μπορεί να είναι σφιχτός. Τα οχήματα "Sub-Compact" και "Compact" θα είναι πιθανότατα τύπου hatchback χωρίς πραγματικό κορμό και κάπως περιορισμένο χώρο αποθήκευσης στο πίσω μέρος. Η απόκτηση τεσσάρων ενηλίκων και των αποσκευών τους σε ένα "Υποσύνολο" είναι σχεδόν αδύνατη. Αν σχεδιάζετε να πάρετε το επίδομα αποσκευών σας πάτε για ένα "Mid-Size" τουλάχιστον.

Μην σχεδιάζετε να αφήνετε τις αποσκευές σας κατά την περιήγηση, αυτό θα προσελκύσει ανεπιθύμητη προσοχή. Και, στην πραγματικότητα, ο κορμός ονομάζεται εκκίνηση εδώ ...

Πρόσθετα - δεν τα χρειάζεστε

Όταν κοιτάζετε τα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα ενοικίασης, μπορεί να παρατηρήσετε ότι ο κλιματισμός ή ο έλεγχος ταχύτητας δεν περιλαμβάνονται απαραίτητα στις προδιαγραφές. Δεν θα τους χάσετε πραγματικά. Ενώ ο κλιματισμός μπορεί κατά καιρούς να είναι ωραίος κατά τη διάρκεια του σύντομου καλοκαιριού της Ιρλανδίας, ο έλεγχος ταχύτητας δεν θα ήταν καθόλου πρακτικός. Καλύτερη εμφάνιση για καλά ελαστικά - ειδικά όταν οδηγείτε χειμώνα ή σε βροχή και πλημμύρες .

Αφήστε μια πλατφόρμα αναζήτησης να συγκριθεί

Οι πλατφόρμες σύγκρισης τιμών αξίζουν πολύ - γιατί να μην εκτελέσετε πρώτα μια αναζήτηση ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων;