Συμβουλές επαγγελματικών ταξιδιών για την Ιρλανδία

Κορυφαίες πολιτιστικές συμβουλές για ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Ιρλανδία

Ως Αμερικανός με κάποια ιρλανδική κληρονομιά, μου αρέσει η ευκαιρία να ταξιδέψω εκεί για δουλειές. Δυστυχώς, δεν έχω την ευκαιρία αυτή μέχρι στιγμής. Αλλά ξέρω ότι πολλοί επιχειρηματίες ταξιδεύουν στην Ιρλανδία.

Για να βοηθήσω τους επαγγελματίες ταξιδιώτες να αποφύγουν πολιτισμικά προβλήματα όταν ταξιδεύουν στην Ιρλανδία, παρέθεσα συνέντευξη στον πολιτιστικό εμπειρογνώμονα Gayle Cotton Η Ms.Cotton είναι ο συγγραφέας του βιβλίου με το bestselling, λέει οτιδήποτε σε οποιονδήποτε, οπουδήποτε: 5 κλειδιά για την επιτυχημένη διαπολιτισμική επικοινωνία.

Η κ. Cotton είναι επίσης διακεκριμένος κύριος ομιλητής και διεθνώς αναγνωρισμένη αρχή για τη διαπολιτισμική επικοινωνία. Πρόεδρος της Circles of Excellence Inc. Η κα. Cotton παρουσιάστηκε σε πολλά τηλεοπτικά προγράμματα, όπως: NBC News, PBS, Good Morning America, PM Magazine, PM Northwest και έκθεση Pacific.

Η κ. Cotton ήταν ευτυχής να μοιραστεί μια ποικιλία από συμβουλές με αναγνώστες του About.com για να βοηθήσει τους επαγγελματίες ταξιδιώτες να αποφύγουν πιθανά πολιτισμικά προβλήματα όταν ταξιδεύουν στην Ιρλανδία.

Τι συμβουλές έχετε για τους επιχειρηματίες που ταξιδεύουν στην Ιρλανδία;

Τι είναι σημαντικό να γνωρίζετε σχετικά με τη διαδικασία λήψης αποφάσεων;

Οποιεσδήποτε συμβουλές για γυναίκες;

Οποιεσδήποτε συμβουλές για χειρονομίες;

Ποιες είναι οι καλές προτάσεις για θέματα συζήτησης;

Ποια είναι τα θέματα της συζήτησης για αποφυγή;