Φορέματα νυφικών προορισμού από τα σπαθιά

Φορέματα σχεδιασμένα για νύφες σε γάμους μακριά

Όσο πιο όμορφο από το γάμο προορισμού σε ένα θέρετρο σε ένα ζεστό και ηλιόλουστο τροπικό νησί μπορεί να είναι, απαιτεί μια αλλαγή φόρεμα. Σε απόκριση, πριν από μερικά χρόνια η Sandals Resorts συνεργάστηκε με τη Vivian Diamond της συλλογής Dessy για να δημιουργήσει μια σειρά από απλά, μοντέρνα, ευάερα φορέματα ιδανικά κατάλληλα για γάμους προορισμού διαθέσιμους σε μεγέθη 0-28.

Σημείωση: Αυτά τα φορέματα δεν είναι πλέον διαθέσιμα.

Το Sandals Resorts δημιούργησε τον όρο " weddingmoon " - μια συνδυασμένη απόδραση γάμου-συν-μήνα του μέλιτος.

Σήμερα, το 16% των γάμων πραγματοποιείται σε έναν προορισμό μακριά από το σπίτι. Σε αυτή την αποκλειστική συνέντευξη, ο Joann Delgin, διευθυντής της γαμήλιας στρατηγικής των Sandals, απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με αυτά τα νυφικά. Οι απαντήσεις της μπορεί να εξακολουθούν να ενδιαφέρουν τις γυναίκες που σχεδιάζουν τι να φορούν σε ένα γάμο προορισμού.

Γιατί τα σανδάλια διακλαδίζονται σε νυφικά;
Ο John Lynch, έμπνευση των πωλήσεων σε όλο τον κόσμο, ήταν ενθουσιώδης για τις νύφες που στέκονταν στον ήλιο της Καραϊβικής με πλήρεις μπλούζες και γάντια από τούλι. Έγινε πάθος για την προσφορά φορέματα σχεδιασμένα με το κλίμα της Καραϊβικής στο μυαλό, επιτρέποντας στις νύφες να αισθάνονται κομψό αλλά χωρίς το βάρος και τη ζέστη ενός παραδοσιακού γαμπρού.

Ποιος ήταν ο σχεδιαστής των γαμήλιων φορεμάτων προορισμού της Sandals;
Το Vivian Dessy Diamond του The Dessy Group κατέλαβε το ομορφιά και την ανέμελη αίσθηση ενός γάμου προορισμού με τη συλλογή φόρεμα. Είναι περιστασιακά αλλά "νησιώτικα κομψά" - κομψά, κομψά και φρέσκα - που αναζητούν οι σημερινές νύφες προορισμού.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια περιλαμβάνει ειδικές πινελιές όπως μια καρφίτσα με κοσμήματα ή δαντέλα πίσω στα κρυστάλλινα δαχτυλίδια. Ορισμένα διαθέτουν ελαφρά τραίνα.

Ποιες σκέψεις πρέπει να λάβει μια γυναίκα κατά την επιλογή ενός φόρεμα για ένα τροπικό γάμο προορισμού;
Το ζεστό κλίμα καθώς και η τοποθεσία (δηλαδή, θα βυθίσει τα πόδια της στην άμμο παράλληλα με την βουτιά του ωκεανού;).

Είναι επίσης σημαντικό να εξετάσουμε πόσο καλά θα ταξιδέψει το υλικό φόρεμα και πόσο εύκολο θα είναι να το μεταφέρετε, όταν επιβιβάζεστε σε αεροπλάνα και αυτοκίνητα.

Υπάρχουν ορισμένα υφάσματα φόρεμα που λειτουργούν καλύτερα; Αυτά για να αποφύγετε;
Αυτή η συλλογή σχεδιάστηκε με ελαφριά, δροσερά υφάσματα όπως σιφόν και charmeuse με τις τροπικές ρυθμίσεις στο μυαλό. Τα νυφικά είναι δροσερά και άνετα και τα υφάσματα είναι ελαφριά και ανθεκτικά στις ρυτίδες για την ευκολία των ταξιδιών και της συσκευασίας. Κάθε ένα έχει μια τεντωμένη δεμένη επένδυση που έχει σχεδιαστεί για εύκολη τροποποίηση. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορούν να πλυθούν. Έτσι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για την άμμο και το νερό που επηρεάζουν την εμφάνιση του φορέματος.

Τα υφάσματα που πρέπει να αποφύγετε σε ένα νυφικό προορισμού θα είναι οτιδήποτε λεκέδες εύκολα ή τείνει να είναι βαρύ. Ενώ μια crinoline είναι όμορφη, πιθανότατα δεν θα ταξιδέψει καλά, ούτε θα νιώσετε καλά στο δέρμα σας ενώ στέκεστε στον ζεστό ήλιο της Καραϊβικής.

Τι γίνεται με τα στυλ νυφικού προορισμού προορισμού; Οποιοδήποτε musts να αποφύγετε;
Το φόρεμα θα πρέπει να είναι μαλακό και ρευστό, μη κολλημένο, ελαφρύ και εύκολο να πακετάρει. Δεν μπορείτε να πάτε στραβά με ένα φόρεμα από ύφασμα που ταιριάζει και κινείται με το σώμα. Θα είστε λιγότερο τόνισε το ταξίδι και δεν θα πρέπει να ασχοληθεί με την εξεύρεση κάποιος να ατμού το φόρεμά σας κατά την άφιξη.

Σίγουρα θα μείνω μακριά από βαριά κοσμήματα ή beaded φορέματα.

Τι θα έπρεπε να φορέσει η νύφη σε ένα γάμο προορισμού, αν αυτό δεν είναι ο πρώτος γάμος της;
Κάθε νύφη πρέπει να φορέσει ένα φόρεμα που την κάνει να αισθάνεται θεαματική! Η συλλογή μας προσφέρεται σε λευκό ή ελεφαντόδοντο. Μια νύφη πρέπει να επιλέξει το χρώμα που αισθάνεται ότι φαίνεται και αισθάνεται καλύτερα.

Τι συμβουλές για ντουλάπα έχετε για τον γαμπρό σε έναν τροπικό γάμο προορισμού;
Ο γαμπρός θα κοιτάξει dapper σε μια ελαφριά στολή ή ελαφρύ πουκάμισο και παντελόνι. Ένα επίσημο σμόκιν είναι συνήθως κατασκευασμένο από βαρύτερα υλικά που δεν συγχωρεί στη ζέστη της Καραϊβικής. Ο γαμπρός θα πρέπει να χαμογελάει στη μαλακή αύρα της Καραϊβικής, καθώς η νύφη του καταρρέει προς το μέρος του ... δεν ιδρώνει!

Τι γίνεται με τα παπούτσια για το ζευγάρι;
Οι περισσότερες από τις νύφες μας είναι ευχαριστημένοι σε ένα χαμηλό τακούνι σανδάλια ή παπούτσι . Είναι επίσης κοινό να βλέπεις τη νύφη ξυπόλητος με διακοσμητικά κοσμήματα γύρω από τον αστράγαλο της.

Ο γαμπρός συνήθως ακολουθεί το κοστούμι με ένα ελαφρύ σανδάλι ή γυμνά πόδια.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεταφέρετε ένα νυφικό σε μια θέση προορισμού γάμου;
Εάν μπορείτε να το αποφύγετε, μην ελέγχετε το φόρεμα με τις αποσκευές σας. Προτείνω να χρησιμοποιήσετε μια ελαφριά τσάντα μεταφοράς που θα κρεμάσει στον κάδο απορριμμάτων πρώτης κατηγορίας. Εάν αυτό δεν είναι μια επιλογή, σας προτείνω να το κρατήσετε κοντά σας στον κάδο μεταφοράς.

Δείτε επίσης
Φορέματα γάμου προορισμού μπορείτε να αγοράσετε on-line