Εαρινές διακοπές μέρη που πρέπει να αποφύγετε

Για τα ζευγάρια που ταξιδεύουν κατά τη διάρκεια της άνοιξης

Εαρινό διάλειμμα: Εάν αυτές οι δύο λέξεις προκαλούν μια σκασίλα - ή μια αναδρομή - είστε πιθανότατα πολύ παλιό για να απολαύσετε το μπακχαναλάλι του παραφροσύνη. Και μπορεί να πάρει αρκετά τρελό, καταπλήσσει κανονικά υπέροχα σημεία διακοπών για λίγο.

Σε πρωταρχικούς προορισμούς διακοπών της άνοιξης, η ξαφνική εισροή σπουδαστών σε ηλικία κολλεγίων είναι τεράστια, επιβαρύνοντας τους τοπικούς πόρους και διασχίζοντας παραλίες, διαδρόμους, φθηνά ξενοδοχεία, αρθρώσεις γρήγορου φαγητού και δημοφιλή αξιοθέατα.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ,

Και αν έχετε δει το πραγματικό Κανκούν , έχετε δει πως το ελαφρύ κτύπημα και το κρουαζιερόπλοιο μπορεί να ξεφύγει από τα χέρια σε μέρη που προσελκύουν πλήθη μεγάλου μεγέθους φοιτητών ηλικίας κολλεγίων που επιθυμούν να χαλαρώσουν.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν ορισμένα μέρη όπου θα ήταν καλό να αποφύγετε κατά τη διάρκεια της άνοιξης εάν θέλετε ένα ήσυχο, χαλαρωτικό, εξελιγμένο μήνα του μέλιτος ή διακοπές. (Το υπόλοιπο της χρονιάς, είναι ωραία μέρη για επίσκεψη.)

Ενώ οι ημερομηνίες άνοιξης διακοπής ποικίλλουν από το σχολείο στο σχολείο, τα περισσότερα ελαφριά διαλείμματα προγραμματίζονται από τις αρχές Μαρτίου έως τις αρχές Απριλίου.

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Πού γκρεμίζουν τα γιγαντιαία άνοιξη; Για ζεστά μέρη όπου φθηνή διαμονή είναι άφθονα. Αν οι διακοπές σας πέφτουν κατά τη διάρκεια της άνοιξης και ταξιδεύετε σε έναν από αυτούς τους προορισμούς, μπορείτε ακόμα να αποφύγετε κάποια υστερία.

Κάντε κράτηση σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στον προορισμό, όπου η διεύθυνση δεν δείχνει ευγενικά να φιλοξενήσει τέσσερα ή περισσότερα σε ένα δωμάτιο.

Εάν δεν έχετε κάνει ακόμη κρατήσεις, εξετάστε το ενδεχόμενο να αποφύγετε τους παρακάτω προορισμούς, οι οποίοι αιώνια προσελκύουν μεγάλο αριθμό φοιτητών κατά τη διάρκεια της εαρινής διακοπής:

Spring Break Στις ΗΠΑ


Spring Break στο Μεξικό και την Καραϊβική

Επιπλέον, υπάρχουν πολυάριθμες κρουαζιέρες που αναχωρούν κατά την εαρινή διακοπή. Εάν σκέφτεστε να κάνετε ιστιοπλοΐα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ελέγξτε με ταξιδιωτικό πράκτορα ή τη γραμμή κρουαζιέρας πριν κάνετε κράτηση για να διαπιστώσετε αν μια συγκεκριμένη κρουαζιέρα θα γεμίσει με ελατήρια και να εξετάσετε την επιλογή άλλης γραμμής. Οι κρουαζιέρες ποταμών είναι γνωστό ότι προσελκύουν ταξιδιώτες μεγαλύτερης ηλικίας και δεν έχουν εγκαταστάσεις για παιδιά, οπότε θα μπορούσε κανείς να είναι το καλύτερο σας στοίχημα αυτή τη στιγμή του έτους.

ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΤΗΡΙΑΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ;

Μην αφήνετε τις ορδές να ξεπεράσουν την άνοιξη σας αποθαρρύνουν από το ταξίδι σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Υπάρχουν υπέροχα μέρη για να επισκεφθείτε όπου το μόνο υγρό διαγωνισμό T-shirt που θα δείτε είναι στο δωμάτιό σας, αν αυτό είναι η χαρά σας. Όλα τα παρακάτω είναι ασφαλή για να επισκεφτείτε κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα τρέλας στις ΗΠΑ:


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΩΜΕΝΟΙ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ;

Με τίποτα. Πολλά περνούν το διάλειμμα εργασίας τους, επισκέπτονται την οικογένεια, σπουδάζουν και / ή δωρίζουν το χρόνο τους για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Αλλά αυτά δεν θα είναι αυτά στην επόμενη αίθουσα, κρατώντας σας ξύπνιο στις 5 π.μ. καθώς πέφτουν μπαλόνια νερού (και χειρότερα) από το μπαλκόνι ....