Ιρλανδικά μεγέθη, μήκη και βάρη

Μην εξασθενίζετε αν ο Βοηθός του καταστήματος σας πει ότι είστε μέγεθος 14

Τα ιρλανδικά μεγέθη είναι ένα παζλ. Μπορείτε να αγοράσετε από το σιδηρόδρομο, και θα πρέπει να ταιριάζει, αλλά μοιάζετε με κάτι που η γάτα σύρθηκε, ή σαν ένα λουκάνικο overstuffed. Επειδή ένα μέγεθος δεν ταιριάζει σε όλες τις αγορές. Έτσι, το μέγεθος μπορεί να είναι όλα στην Ιρλανδία, ειδικά αν αγοράζετε ρούχα, παπούτσια ή ένα φόρεμα, και στη συνέχεια ανακαλύψτε ότι το μέγεθός σας στο σπίτι διαφέρει από το μέγεθός σας στα ταξίδια. Όχι λόγω όλων των καλών τροφίμων και ποτών, αλλά επειδή υπάρχει διαφορετικό σύνολο προτύπων από ό, τι στις ΗΠΑ ή την Ευρώπη.

Τα φορέματα των γυναικών είναι ένα παράδειγμα. αν είστε Μέγεθος 8 στο Ντένβερ , είστε ένα Μέγεθος 10 στο Δουβλίνο . Συγνώμη.

Η αγορά ρούχων ή παπουτσιών στην Ιρλανδία μπορεί να είναι μια περιπέτεια, ακόμη και στα καλύτερα εμπορικά κέντρα του Δουβλίνου . Ομοίως, η επεξεργασία αποστάσεων ή η χρήση βιβλίων μαγειρικής μπορεί να είναι εφιάλτης. Ακολουθούν μερικές γρήγορες συμβουλές για τη μετατροπή των ιρλανδικών σταθμών και μέτρων σε ευρωπαϊκά ή αμερικανικά πρότυπα (και αντίστροφα). Και δεν θα μιλήσουμε καν για το Ιρλανδικό μίλι εδώ ...

Οι γυναίκες αγοραστές συνιστάται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. τα μεγέθη ενδυμάτων μπορεί να είναι ιρλανδικά-βρετανικά, γαλλικά, ιταλικά ή ευρωπαϊκά! Θα βρείτε όλα αυτά στην οθόνη, καθώς και αυτά που έχουν φτιαχτεί σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος, αλλά με κάποιες προσαρμογές μέτρησης κοπής κόστους. Αν υπάρχει κάποια αμφιβολία, δοκιμάστε το. Πριν να ξοδέψετε τα χρήματα των διακοπών σας σε αυτό.

Ανδρικά υποδήματα

Γυναικεία παπούτσια

Ανδρικά πουκάμισα

Ανδρικά κοστούμια

Μεγέθη φόρεμα

Παιδικά ενδύματα

Αποστάσεις (Μετρικό προς Imperial)

Αποστάσεις (Imperial to metric)

Υγρά

Βάρη (Μετρικό προς Αυτοκρατορικό)

Βάρη (Imperial to metric)