Τα τρομακτικά μονοπάτια ποδηλασίας και πεζοπορίας του Σιάτλ

Το Σιάτλ είναι μια ενεργή πόλη γεμάτη με ποδηλάτες, περιπατητές και άλλους που βγαίνουν έξω και ενεργοποιούν. Ενώ πολλοί δρόμοι είναι εξοπλισμένοι με ποδήλατα και πεζοδρόμια, το Seattle διαθέτει επίσης πολλά μονοπάτια πολλαπλών χρήσεων, σχεδιασμένα για περιπατητές, ποδηλάτες και άλλους μη μηχανοκίνητους τρόπους μεταφοράς. Τα μονοπάτια συνδέουν τις γειτονιές και τις περιοχές της πόλης όσο και εξυπηρετούν ένα ευρύ φάσμα σκοπών - από τη μετακίνηση προς εργασία σε εξαιρετικά μέρη για μια οικογενειακή βόλτα το Σαββατοκύριακο.

Τα περισσότερα αστικά μονοπάτια είναι επίπεδη και καλά πλακόστρωτα έτσι δεν χρειάζεται να έχετε κάποια ειδική δυνατότητα για να τα απολαύσετε.

Το δίκτυο διαδρομών του Σιάτλ κάνει επίσης έναν αρκετά όμορφο τρόπο για να μετακινηθείτε, αν ο χώρος εργασίας σας είναι κατά μήκος ενός από τα μονοπάτια. Περάστε την τρέλα παραφροσύνη και την κρουαζιέρα κατά μήκος ενός ειρηνικού ίχνους αντ 'αυτού. Το Link Light Rail , το οποίο δεν είναι εξίσου προσανατολισμένο προς τη φύση με τα μονοπάτια, είναι επίσης ένας καλός τρόπος να παραλείψετε τη μετακίνηση.

Το SDOT έχει μερικούς χάρτες για πεζοπορία και ποδηλασία στην ιστοσελίδα τους, αν θέλετε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων πού πηγαίνετε και πώς θα φτάσετε εκεί. Υπάρχουν δύο μεγάλα δίκτυα διαδρομών - τα μονοπάτια SDOT και τα περιφερειακά Trail System Trails System - τα οποία αποτελούν τα περισσότερα από τα μονοπάτια της πόλης.

Alki Trail

Το Alki Trail έχει τρία διαφορετικά τμήματα: κατά μήκος της Λιμενικής Λεωφόρου SW όπου το μονοπάτι είναι πολλαπλής χρήσης. κατά μήκος της λεωφόρου Alki SW από τη Λιμενική Λεωφόρο προς την 59η Λεωφόρο Avenue SW, όπου το μονοπάτι χωρίζεται σε ξεχωριστά τμήματα για ποδήλατα και πεζούς. και συνεχίζει κατά μήκος της λεωφόρου Alki δυτικά του 59 ου, όπου το μονοπάτι περιπλανιέται στους δρόμους.

Το μονοπάτι είναι ελκυστικό και γεμάτο με γραφική θέα στο νερό. Ξεκινά από τη γέφυρα του δυτικού Σιάτλ, σας μεταφέρει στο λιμάνι Harbour Island και γύρω από την άκρη του δυτικού Σιάτλ, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε κάποια υπέροχη θέα στον ορίζοντα της πόλης και της Alki Beach. Όσον αφορά τα αστικά μονοπάτια, είναι δύσκολο να βρεθεί μια πιο όμορφη από την Alki Trail.

Burke-Gilman Trail

Το Burke-Gilman Trail είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και χρήσιμα μονοπάτια του Σιάτλ. Το μονοπάτι ξεκινά από την 11η Λεωφόρο NW στο Ballard και έπειτα κατευθύνεται προς το Canal της Λίμνης Ουάσινγκτον μέσω της Πανεπιστημιακής Περιοχής και έπειτα προς τα βόρεια κατά μήκος των συνόρων της λίμνης Ουάσινγκτον με το Bothell. Καθώς κατευθύνεται προς βορρά, γίνεται το Sammamish River Trail. Κατά μήκος του δρόμου, περνά μέσα από μπαλώματα ειρηνικής φύσης καθώς και τοπία της πόλης. Το μονοπάτι περνάει από πολλά πάρκα, όπως το Gas Works Park και το Magnuson Park. Το μονοπάτι είναι δημοφιλές με ποδηλάτες και περιπατητές, κατά μήκος του συνόλου των περίπου 25 μιλίων. Είναι πλακόστρωτο, επίπεδο και ευρύ.

Cedar River Trail

Το Cedar River Trail είναι ένα μονοπάτι 17,3 μιλίων που διέρχεται από το Renton, την κοιλάδα του Maple και το Rock Creek. Απόψεις κατά μήκος αυτής της μερικές φορές πλακόστρωτα και μερικές φορές μαλακό-μονοπάτι είναι πολύ ωραία και περιλαμβάνουν Λίμνη Ουάσινγκτον, γήπεδο γκολφ Maplewood, πολλά πάρκα και το κέντρο της Renton.

Κύριο μονοπάτι

Ο Chief Trail Sealth βρίσκεται στο νοτιοανατολικό Σηάτλ, συνδέει το Beacon Hill και την Rainier Valley και μετρά μόλις 4 χιλιόμετρα. Σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα μονοπάτια, ο Chief Sealth δεν είναι εξ ολοκλήρου πεζοί και οι ποδηλάτες θα πρέπει να περιμένουν λίγους βαθύτερους λόφους κατά μήκος του δρόμου.

Ανατολική λίμνη Sammamish Trail

Η Ανατολική Λίμνη Sammamish Trail ταξιδεύει μεταξύ Redmond, Sammamish και Issaquah.

Από τις αρχές του 2014, το μονοπάτι ήταν σε μεγάλο βαθμό μαλακό και χαλίκι με πλακόστρωτα τμήματα, αλλά τελικά ολόκληρο το μονοπάτι θα ήταν πλακόστρωτο. Οι προβολές περιλαμβάνουν τη λίμνη και τους Cascades και το μονοπάτι συνδέεται με το Trail Issaquah-Preston. Το μήκος είναι 10,8 μίλια.

Πράσινο μονοπάτι ποταμού

Το μήκος των 19 μιλίων Green River Trail συνδέει το πάρκο Cecil Moses στο νότιο Σιάτλ με το North Green River Park στο Κεντ. Με το όνομα της, ακολουθεί το μονοπάτι κατά μήκος του πράσινου ποταμού μέσω φυσικών και βιομηχανικών τοπίων. Τελικά το μονοπάτι θα συνεχίσει νότια στο Auburn και Flaming Geyser State Park. Ολόκληρη η διαδρομή είναι στρωμένη.

Διαδρομικός Δρόμος

Το Interurban Trail δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί πλήρως, αλλά όταν είναι, θα εκτείνεται ανάμεσα στο Everett στα νότια του Σηάτλ. Το μονοπάτι διανύει σήμερα Shoreline, Edmonds, Montlake Terrace, Lynnwood και Everett.

Διαδρομικό Νότο

Αυτό το μονοπάτι συνδέει μαζί Tukwila, Kent, Auburn, Algona και τον Ειρηνικό με 14,7 μίλια στρωμένα μονοπάτια σε ολοκληρωμένες μερίδες. Το μονοπάτι είναι δημοφιλές τόσο για τους ποδηλάτες όσο και για τους περιπατητές, αλλά και με τους μετακινούμενους, καθώς περνάει από το Southcenter, στο κέντρο του Kent και το Renton και σε άλλους σημαντικούς χώρους και διαθέτει άφθονο χώρο στάθμευσης σε όλο το μήκος του μονοπατιού.

Marymoor Connector Trail

Αυτό το σύντομο μονοπάτι των 1,9 μιλίων συνδέει τα υπάρχοντα μονοπάτια έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να ταξιδεύουν από το Puget Sound μέχρι το βουνό μέσω του συστήματος ίχνους.

Sammamish River Trail

Το Sammamish Trail ακολουθεί το ποτάμι μεταξύ Bothell και Redmond. Το μονοπάτι των 10,9 μιλίων είναι δημοφιλές με ποδηλάτες και περιπατητές, αλλά και επιβάτες στο Σιάτλ. Το μονοπάτι συνδέεται με το Burke-Gilman Trail στο Bothell και περνάει από το Woodinville, το Redmond, το Sammamish River Park και το πάρκο Marymoor. Το μονοπάτι είναι στρωμένο.

Δρομολόγιο για το κανάλι του πλοίου

Το ίχνος του καναλιού του πλοίου ακολουθεί το κανάλι του λιμένα της Ουάσιγκτον, στη νότια πλευρά του καναλιού, απέναντι από το Burke-Gilman Trail. Είναι μια ωραία εναλλακτική λύση αν θέλετε να αποφύγετε το πιο χρησιμοποιημένο Burke-Gilman, αλλά το σκηνικό δεν είναι εξίσου όμορφο. Κατά μήκος του δρόμου, θα δείτε την αφθονία της βιομηχανικής πλευράς του Σιάτλ και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το μονοπάτι για να φτάσετε στις κλειδαριές Ballard. Το μονοπάτι είναι σύντομο σε απόσταση μικρότερη από 2 μίλια, αλλά χρησιμεύει για να συνδέσετε το Burke-Gilman με το μονοπάτι του Cheshiahud Lake Union Loop.

Snoqualmie Valley Trail

Το Snoqualmie Valley Trail περιστρέφεται μέσω ανοικτής αγροτικής χώρας και εκπληκτικών φυσικών τοπίων για 31,5 μίλια. Η επιφάνεια του μονοπατιού είναι χαλίκι.

Διαδρομή Soos Creek

Αυτό το μονοπάτι 6 μιλίων είναι στρωμένο με μια μικρή κλίση σε ορισμένα μέρη. Ορισμένες περιοχές του μονοπατιού είναι μαλακές και κατάλληλες για ιππασία.