Καλιφόρνια το φθινόπωρο

Τι είναι ιδιαίτερο στην Καλιφόρνια κατά τη διάρκεια της πτώσης

Η πτώση είναι μια από τις καλύτερες στιγμές για να βγούμε στο χρυσό κράτος, μια εποχή που το χρώμα των φύλλων ταιριάζει με το ψευδώνυμο του κράτους. Τα πλήθη τουριστών εξαφανίζονται, όπως και η ζοφερή ομίχλη που μπορεί να μαστίζει την ακτή όλο το καλοκαίρι.

Αν ψάχνετε για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επίσκεψη στην Καλιφόρνια το φθινόπωρο, μπορείτε να ελέγξετε αυτόν τον μηνιαίο οδηγό στην Καλιφόρνια το Σεπτέμβριο , τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο

Και αντίθετα με τους αστικούς θρύλους που μπορεί να έχετε ακούσει, η Καλιφόρνια έχει τέσσερις εποχές.

Ελέγξτε το στον οδηγό για την Καλιφόρνια την άνοιξη , την Καλιφόρνια το καλοκαίρι και την Καλιφόρνια το χειμώνα .

Τι να περιμένεις

Η Καλιφόρνια έχει μερικά θεαματικά σημεία πτώσης , αλλά δεν είναι σαν τη Νέα Αγγλία. Οι επισκέπτες είναι ιδιαίτερα έκπληκτοι να βρουν λίγο χρώμα πτώσης στην κοιλάδα Yosemite, όπου τα περισσότερα δέντρα είναι είτε αειθαλές είτε βελανιδιές των οποίων τα φύλλα απλώς καστανοποιούνται. Αντ 'αυτού, οι καλύτερες επιδείξεις χρώματος πτώσης βρίσκονται στην ανατολική πλευρά του Sierras κατά μήκος του US Hwy 395.

Ο ουρανός θα είναι ως επί το πλείστον σαφής και είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτος στην ακτή, η οποία μπορεί να έχει περιβληθεί από ομίχλη για μεγάλο μέρος του καλοκαιριού.

Πτώση καιρός μπορεί να είναι ένδοξη. Ελέγξτε τις μέσες θερμοκρασίες και τις βροχοπτώσεις

Η Καλιφόρνια βάζει το καλύτερο τους φθινόπωρο

Ανατολική Σιέρα: Οι ανατολικές πλαγιές των βουνών της Σιέρα Νεβάδα διαθέτουν τις πιο όμορφες εκτάσεις ασβεστίου. Είναι τόσο όμορφο που μόλις το έχετε δει, ο τόπος θα φαίνεται απλός σε οποιαδήποτε άλλη εποχή. Δείτε τις σημειώσεις μου στα καλύτερα σημεία παρακάτω.

Μέχρι τη στιγμή που θα δείτε τις εικόνες φύλλωσης πτώσης , θα συμφωνήσετε και εγώ. Ελέγξτε την αναφορά χρώματος πτώσης για να μάθετε τις τρέχουσες συνθήκες.

Η δροσερή, γκρίζα πόλη του Σαν Φρανσίσκο είναι η ωραιότερη μετά την πάροδο της ομίχλης και τα πλήθη του τουρισμού ξεφλουδίζουν.

Βρείτε τα καλύτερα μέρη για μια απόδραση πτώσης , με θεαματικά τοπία πτώσης ή ειδικές δραστηριότητες.

Μητέρα φύση το φθινόπωρο

Το Point Reyes και το Εθνικό Καταφύγιο Άγριας Ζωής του Σακραμέντο είναι δύο από τα καλύτερα μέρη του κράτους για να παρατηρήσουν τις μεταναστεύσεις των πτηνών . Στην περιοχή Kern, η μετανάστευση είναι μια καλή δικαιολογία για το ετήσιο Φεστιβάλ Vulture της Τουρκίας και στο Lodi, είναι το Φεστιβάλ Sandhill Crane.

Μοναρχικές πεταλούδες ξεκινούν επίσης την ετήσια επιστροφή τους στην Καλιφόρνια .

Στη βόρεια Καλιφόρνια, οι άλκες είναι ζευγαρωτές και ιδιαίτερα εύκολο να παρακολουθήσουν στο Elk Meadow στο Redwood National Forest, όπου μπορείτε να εγκατασταθείτε στις καμπίνες Elk Meadow και να τους παρακολουθήσετε από την πίσω αυλή σας.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά φως δείχνει το φως, τα ντους των μετεωριτών Leonid συμβαίνουν στα μέσα Νοεμβρίου. Καλές θέσεις για να το παρακολουθήσετε περιλαμβάνουν το Yosemite National Park, την κοιλάδα του Θανάτου και σχεδόν παντού στα ανατολικά του Sierras. Για την απόλυτη χαλάρωση και τον σκοτεινό ουρανό, κλείστε ένα δωμάτιο στο Inn στο Benton, κοντά στα σύνορα της Καλιφόρνια, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε την παράσταση, ενώ απολαμβάνετε το τζακούζι που τρώτε με άνοιξη.

Οδήγηση κατά το φθινόπωρο

Οι αυτοκινητόδρομοι είναι γενικά ανοιχτοί το φθινόπωρο, εκτός από τις επισκευές και τα έργα βελτίωσης, αλλά είναι πάντα συνετό να ελέγξετε την κατάσταση της εθνικής οδού εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε σε αυτό.

Δύο από τους πιο γραφικούς δρόμους της Καλιφόρνιας παραμένουν ανοιχτοί κατά την πτώση, κλείνοντας όταν αρχίζει να συσσωρεύεται η χιονόπτωση

Διακοπές και φεστιβάλ το φθινόπωρο

Η πτώση στην Καλιφόρνια είναι μια εποχή για Δεν είναι διακοπές ή φεστιβάλ, αλλά το φθινόπωρο, ειδικές εκδρομές Hearst Castle νύχτες δίνουν μια ματιά στην καθημερινή ζωή στο κάστρο.