Καλιφόρνια το καλοκαίρι

Τι είναι ιδιαίτερο στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι

Μετά το τέλος των χειμερινών βροχών, τα χόρτα της Καλιφόρνιας γίνονται χρυσαφένια και το χρώμα τους εντείνεται σε αργά το απόγευμα. Δίνει πίστη στην ιδέα ότι το ψευδώνυμο της Καλιφόρνιας "Το Χρυσό Κράτος" προέρχεται από το χρώμα των λόφων του - παρόλο που, στην πραγματικότητα, προήλθε από το California Gold Rush του 1849.

Χρειάζεται λίγο να συνηθίσετε αν βρίσκεστε από άλλα μέρη της χώρας, αλλά αφού ζήσατε εδώ μερικά χρόνια, βρίσκω το χρυσό τοπίο του καλοκαιριού ένα από τα πιο ελκυστικά.

Αν ψάχνετε για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επίσκεψη στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι, μπορείτε να ελέγξετε αυτούς τους μηνιαίους οδηγούς στην Καλιφόρνια τον Ιούνιο , τον Ιούλιο και τον Αύγουστο .

Και αντίθετα με τους αστικούς θρύλους που μπορεί να έχετε ακούσει, η Καλιφόρνια έχει τέσσερις εποχές. Ελέγξτε το στον οδηγό για την Καλιφόρνια την άνοιξη , την Καλιφόρνια το φθινόπωρο και την Καλιφόρνια το χειμώνα .

Τι να περιμένεις

Τοποθεσίες στις καλύτερες τους το καλοκαίρι

Μητέρα Φύση το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που η γεωργική αφθονία της Καλιφόρνιας είναι πιο εμφανής. Οπουδήποτε ταξιδεύετε, θα δείτε πεδία γεμάτα από κάθε φανταστική καλλιέργεια. Τροχόσπιτα γεμάτων με προϊόντα φορτηγά γεμίζουν τις εθνικές οδούς. Οι λευκές που σχεδόν ξεχειλίζουν με λαμπερές, κόκκινες ντομάτες φαίνονται ιδιαίτερα πολύχρωμες.

Την άνοιξη και το καλοκαίρι, δύο με έξι νύχτες μετά το πλήρες και νέο φεγγάρι και αμέσως μετά την παλίρροια, χιλιάδες μικρά ψάρια grunion έρχονται στην ξηρά στις παραλίες της νότιας Καλιφόρνιας. Σε περίπου 30 δευτερόλεπτα, το θηλυκό σκάει μια μικρή τρύπα, τοποθετώντας τα αυγά της και το αρσενικό τα γονιμοποιεί. Το αποτέλεσμα είναι μια ψαροκομμένη έκδοση μιας ταινίας με X-Rated καλοκαιρινής βραδιάς και χιλιάδες άνθρωποι έρχονται για να παρακολουθήσουν τις παραλίες γύρω από το Σαν Ντιέγκο και το Λος Άντζελες.

Η περίοδος φθοράς για τους ερωδιούς και τους αγκάθιες συνεχίζεται μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Ο οδηγός μας καλύπτει τα καλύτερα μέρη για να τα δείτε .

Τα πετρώματα των μετεωριτών Perseid εμφανίζονται στα μέσα Αυγούστου, με έως και 60 μετεωρίτες ανά ώρα, που διαπερνούν τον καλοκαιρινό νυχτερινό ουρανό. Η κοιλάδα του Θανάτου , το Big Sur , το Mendocino και οι τοποθεσίες κατά μήκος της Scenic Highway 395 είναι μερικά από τα καλύτερα μέρη για να το δείτε. Ελέγξτε τις ακριβείς ημερομηνίες για την εκπληκτική εμφάνιση του φετινού ουρανού στον ουρανό.

Οδήγηση το καλοκαίρι

Οι αυτοκινητόδρομοι είναι γενικά ανοιχτοί το καλοκαίρι, εκτός από τις εργασίες επισκευής και βελτίωσης. Για να βεβαιωθείτε ότι η διαδρομή σας είναι καθαρή, ελέγξτε την κατάσταση της εθνικής οδού πριν πάτε. Δύο από τις πιο γραφικές οδικές αρτηρίες της Καλιφόρνιας είναι ανοιχτές μόνο το καλοκαίρι:

Διακοπές και φεστιβάλ το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι στην Καλιφόρνια είναι η ώρα για φεστιβάλ και συναυλίες. Σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο, κάποιος γιορτάζει ένα φεστιβάλ για φαγητό ή κρασί .

Εξαιρετική στο πεδίο: Φέρνοντας το τραπέζι φαγητού στο αγρόκτημα, αυτό το ταξινομημένο γεγονός προσκαλεί τους επισκέπτες να απολαμβάνουν και να γιορτάζουν φαγητό, με τους ανθρώπους που το παράγουν, ακριβώς στην πηγή.

Οι υπαίθριες θεατρικές παραστάσεις και οι υπαίθριες συναυλίες είναι μερικά από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε σε καλοκαιρινό βράδυ. Και η Καλιφόρνια είναι το σπίτι πολλών μεγάλων μουσικών φεστιβάλ. Για να πάρετε την εσωτερική σέσουλα όταν συμβαίνουν, πού και πώς να παρακολουθήσετε, χρησιμοποιήστε τον Οδηγό για Καλύτερα Ταξίδια-Αξία Μουσική Φεστιβάλ της Καλιφόρνια .

Η Πατρίδα είναι η τρίτη Κυριακή του Ιουνίου. Έχουμε μερικές μεγάλες ιδέες για την ημέρα του Πατέρα για τρόπους να διασκεδάζουμε μαζί του.

Το τέταρτο του Ιουλίου είναι η τελετή του καλοκαιριού. Οι τοποθεσίες από τη λίμνη Tahoe έως το Σαν Ντιέγκο πυροδότησαν πυροτεχνικές υπερβολές. Χρησιμοποιήστε τον οδηγό μας για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα .

Η Εργατική Ημέρα σηματοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού, την τελευταία ευκαιρία για μια διασκεδαστική απόδραση με μια επιπλέον μέρα για να το κάνει. Ελέγξτε μερικές από αυτές τις μεγάλες ιδέες της Ημέρας Εργασίας .