Φεστιβάλ Φράουλας Φλόριντα 2018

Η Plant City , Φλόριντα, είναι γνωστή και ως Χειμερινή Φράουλα Πρωτεύουσα του Κόσμου, ένα Φεστιβάλ φράουλας 11 ημερών κάθε χρόνο στις αρχές Μαρτίου και το 2018 οι εορτασμοί επιστρέφουν από τις 1 έως τις 11 Μαρτίου. Το φεστιβάλ γιορτάζει τη μεγαλύτερη καλλιέργεια της περιοχής και όλα τα πράγματα φράουλα, που διαθέτει χειροποίητα χειροποίητα και ράφια φρέσκων φρούτων.

Η κύρια πύλη για την είσοδο στο χώρο του φεστιβάλ βρίσκεται στην Oak Avenue και την οδό Woodrow Wilson και οι εκδηλώσεις γίνονται σε πολλές σκηνές και χώρους μεταξύ των δρόμων Lemon και Ritter και των οδών Granfield και Baker (US 92).

Οι σκηνές στο φετινό φεστιβάλ περιλαμβάνουν το Wish Farms Soundstage, το North Exhibition Tent, το Expo Hall, το Εκθεσιακό Μέγαρο Στάδιο, το Carriage House, το Smithfield Strawberry Tent, το Sunnybell Kiddie Korral και το πάρκο Belle City Amusements Midway.

Εκθέματα, εκδηλώσεις και συναυλίες το 2018

Η σειρά ψυχαγωγίας του Φεστιβάλ Φράουλα Φλόριντα είναι σχεδόν τόσο διάσημη όσο και οι φράουλες της, και κάθε χρόνο το Φεστιβάλ αντλεί μερικούς από τους καλύτερους καλλιτέχνες rock και country μουσικής για τις συναυλίες και τις ελεύθερες παραστάσεις του. Αυτή η οικογενειακή εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης τέχνες, χειροτεχνία, κηπουρική, κτηνοτροφία, γεωργία, καλές τέχνες, βόλτες και διασκέδαση σε ένα μέρος για 11 ημέρες.

Για να δείτε συναυλίες headliner -συμπεριλαμβανομένων των Reba McEntire, Casting Crowns, Trace Adkins, Earth, Wind & Fire, Chase Bryant και Brad Paisley, πρέπει να αγοράσετε ένα εισιτήριο εκ των προτέρων εκτός από την είσοδο στο φεστιβάλ. Άλλοι επικεφαλής το 2018 περιλαμβάνουν το The Oak Ridge Boys, τον Gary Allen, τον Jerry Lee Lewis και την Αγάπη της περιοδείας του 90 με τους πάγους Vanilla, Salt-n-Pepa και Tone Loc.

Υπάρχει επίσης αφθονία δωρεάν ψυχαγωγίας σε διάφορα στάδια σε όλη την έκταση της ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένων καθημερινών δωρεάν συναυλίες στην εκθεσιακή σκηνή Publix. Άλλες καθημερινές εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα στη Smithfield Strawberry Tent, την Stingray Entertainment Tent, το Paul Bunyan Lumberjack Show, το All-Star Stunt Dog Show και τις κούρσες.

Επιπλέον, το Καρναβάλι του Mighty Bluegrass Show διαθέτει πάνω από 60 συναρπαστικές βόλτες στο Midway και οι νεότεροι φεστιβάλ-θεατές θα πάρουν τις δικές τους συγκινήσεις στο Strawberry Patch Kiddie Corral.

Ιστορικό, Οδηγίες και Γενικές Πληροφορίες

Το φεστιβάλ φράουλας της Φλόριντα γεννήθηκε στη δεκαετία του 1930, όταν το νεοσύστατο Club Plant Lions Club είχε την ιδέα να ενώσει τις κοινότητες με τον εορτασμό της συγκομιδής φράουλας και το Λιοντάρι και άλλες οργανώσεις πολιτών συμμετείχαν στο φεστιβάλ καθ 'όλη τη μακρά ιστορία του.

Η Αμερικανική Λεγεώνας Post # 26 αναγνωρίζεται επίσης για την προσπάθειά της για την επανενεργοποίηση του Φεστιβάλ φράουλας της Φλόριντα το 1948 μετά από έξι χρόνια παύσης κατά τη διάρκεια και αμέσως μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Τώρα η "Ένωση φεστιβάλ Φράουλα Φλόριντα" διοικείται από ένα διοικητικό συμβούλιο από την τοπική κοινότητα και από ένα μικρό προσωπικό που εργάζεται όλο το χρόνο για να κάνει το φράουλα Φεστιβάλ ένα από τα κορυφαία 30 τέτοιων εκδηλώσεων στη Βόρεια Αμερική.

Οι γενικές τιμές εισιτηρίων προκαταβολής είναι $ 10 για ενήλικες (ηλικίας 13+) και $ 5 για παιδιά (ηλικίες 6-12), ενώ τα παιδιά ηλικίας 5 ετών και νεότεροι είναι εισηγμένα δωρεάν. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν σε Publix Supermarkets σε ολόκληρη την West Central Florida, στο γραφείο εισιτηρίων Φεστιβάλ Strawberry στο 2209 West Oak Avenue στο Plant City, τηλεφωνικά ή online.

Οι κανονικές τιμές εισόδου στην πύλη ισχύουν στην πύλη μόλις ανοίξει το φεστιβάλ.

Οι χώροι Φεστιβάλ φράουλας είναι εύκολα προσβάσιμοι τόσο από την Τάμπα όσο και από το Ορλάντο μέσω του I-4 West και East, αντίστοιχα, εξερχόμενοι στην οδό Thonotosassa. Οι χώροι του φεστιβάλ βρίσκονται περίπου 15 μίλια ανατολικά της Τάμπα στο Plant City της Φλόριντα.