Πώς να προγραμματίσετε μια απόδραση το Σαββατοκύριακο στην εκπληκτική κοιλάδα του θανάτου

Η κοιλάδα του Θανάτου είναι ένα από τα πιο αξεπέραστα τοπία της Καλιφόρνιας, ένα γεωλογικό χωριό των θαλασσών με εκτεθειμένο βράχο και σπάνια βλάστηση. Οι ταξιδιώτες και οι τυχοδιώκτες έχουν τραβηχτεί εδώ από το 1849, όταν οι ενδεχόμενες ανθρακωρύχοι έχασαν σχεδόν τη ζωή τους αναζητώντας μια συντόμευση στα χρυσά πεδία, δίνοντας το όνομα της κοιλάδας.

Εάν έχετε ήθελε ποτέ να ταξιδέψετε από το Λος Άντζελες στην κοιλάδα Death Valley ή από οπουδήποτε στον κόσμο σε αυτή την ερημική γη, έχουμε μόνο τον οδηγό για σας.

Μπορείτε να σχεδιάσετε την απόδραση του Σαββατοκύριακου στην κοιλάδα του Θάνατου χρησιμοποιώντας τους παρακάτω πόρους.

Σκηνές από την κοιλάδα του Θανάτου

Απολαύστε μερικά από τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια μας σε αυτή την εκδρομή Photo Death Valley .

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει η κοιλάδα του θανάτου;

Η κοιλάδα του θανάτου είναι δημοφιλής με πεζοπόρους, φωτογράφους, stargazers και αυτούς που αγαπούν την παλιά Δύση. Το Inn at Death Valley (πρώην The Furnace Creek Inn) είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε, να κολυμπήσετε στην πισίνα και να πάρετε ένα μασάζ. Death Valley είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τη φασαρία του Λος Άντζελες, του Σαν Ντιέγκο και άλλων πόλεων.

Καλύτερος χρόνος για να πάτε στην κοιλάδα του Θανάτου

Ο καιρός του Death Valley είναι καλύτερος τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο. Εάν πηγαίνετε κατά τη διάρκεια των Νεκροταξιών μετεωριτών Leonid του Νοεμβρίου, ειδικά εάν εμφανιστούν κατά τη διάρκεια ενός σκοτεινού φεγγαριού, θα πάρετε μια επιπλέον νυχτερινή εκπομπή φωτός. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η κοιλάδα είναι καυτή και το Inn at Death Valley είναι κλειστό.

Μην χάσετε

Αν έχετε μόνο χρόνο για να κάνετε ένα πράγμα στην κοιλάδα του θανάτου, Καλιφόρνια, πάρτε το 18 μίλι νότια στο CA Hwy 178 από το Furnace Creek στο Badwater.

Είναι μέρος της περιήγησης φωτογραφίας του Death Valley, όπου θα βρείτε οδηγίες οδήγησης και συμβουλές.

4 Περισσότερα σπουδαία πράγματα να κάνεις στην κοιλάδα του θανάτου

Ετήσια γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε

Συμβουλές για την επίσκεψη στην κοιλάδα του θανάτου

Καλύτερα δαγκώματα

Το Oasis Resort στην κοιλάδα Death Valley προσφέρει ένα καφέ καφέ, ένα παλιομοδίτικο steakhouse και υπάρχει ένα πολυτελές εστιατόριο στο Inn at Death Valley. Κάτω από το Stovepipe Wells, η ατμόσφαιρα (και το φαγητό) είναι πιο απλή αλλά καλή.

Που να μείνω

Ελέγξτε τους οδηγούς για τα ξενοδοχεία Death Valley και το κάμπινγκ Death Valley . Το Furnace Creek Inn είναι το αγαπημένο μας μέρος για να μείνετε στην κοιλάδα του Θανάτου.

Να πάρει εκεί

Η κοιλάδα του θανάτου είναι 290 μίλια από το Λος Άντζελες, 350 μίλια από το Σαν Ντιέγκο, 445 μίλια από το Σακραμέντο, 488 μίλια από το Σαν Χοσέ και 141 μίλια από το Λας Βέγκας. Αν το επισκέπτεστε ως δευτερεύον ταξίδι, χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να μάθετε πώς μπορείτε να φτάσετε από το Λας Βέγκας στην κοιλάδα του Death Valley .

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι στο Λας Βέγκας.