Ένας οδηγός κατασκηνώσεων στην κοιλάδα του θανάτου

Καλύτερες κάμερες κοιλάδων θάλασσας, πάρκα RV και Campgrounds

Death Valley είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάει κάμπινγκ. Με σαφείς, σκούρο ουρανό πάνω από το κεφάλι, θα κοιμηθείτε κάτω από ένα θόλο αστέρια. Πολλά από τα campgrounds έχουν μικρά παντοπωλεία και εστιατόρια γύρω από το ξενοδοχείο, καθιστώντας εύκολο το φαγητό σας ή να προμηθευτείτε προμήθειες για να μαγειρέψετε στο κάμπινγκ σας.

Μπορείτε να στρατοπεδεύσετε τόσο μέσα όσο και έξω από το πάρκο. Οι κηλίδες σε κάθε θέση μπορεί να είναι θεαματικές.

Η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου λειτουργεί εννέα κάμπινγκ στην κοιλάδα του θανάτου με περίπου 800 τοποθεσίες μεταξύ τους.

Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν νερό, και περισσότεροι από τους μισούς διαθέτουν αποχωρητήρια και σταθμούς ανεφοδιασμού.

Κάμπινγκ στην κοιλάδα του θανάτου στο Furnace Creek

Θα βρείτε τρία campgrounds στη μέση της κοιλάδας Death κοντά στο Furnace Creek Resort. Το συγκρότημα του θέρετρου περιλαμβάνει ένα κατάστημα, ένα γήπεδο γκολφ και δύο εστιατόρια - και δεν απέχει πολύ από το Furnace Creek Inn, το οποίο έχει υπέροχη θέα στην κοιλάδα.

Furnace Creek Campground: Το Furnace Creek βρίσκεται κοντά στο θέρετρο και διευθύνεται από μια εταιρεία που ενεργεί ως παραχωρησιούχος της υπηρεσίας Εθνικού Πάρκου. Οι ιστότοποι μπορούν να δεσμευτούν ηλεκτρονικά κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής (χειμώνας). Έχουν επιτρέπονται έως και 4 κατοικίδια ζώα ανά κάμπινγκ, αλλά πρέπει πάντα να διατηρούνται σε ένα λουρί.

Furnace Creek RV Resort: Αυτό το campground είναι επίσης μέρος του Furnace Creek Resort. Διαθέτει 26 τοποθεσίες RV πλήρους σύνδεσης που μπορούν να πάρουν οχήματα μήκους έως και 45 πόδια. Οι τοποθεσίες έχουν νερό, αποχέτευση και ηλεκτρικές συνδέσεις 30-amp και 50-amp. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη φυσική πισίνα του Ranch, με ντους, καθώς και άλλες παροχές.

Camping Fiddler's: Αυτό το campground στο Furnace Creek Ranch δεν έχει συνδέσεις. Είναι κοντά στο θέρετρο και οι επισκέπτες που μένουν εκεί μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις του Ranch.

Κάμπινγκ στην κοιλάδα του θανάτου στο Stovepipe Wells

Το Stovepipe Wells βρίσκεται βόρεια του ποταμού Furnace και ιδιαίτερα κοντά στους αμμόλοφους, τον κρατήρα Ubehebe και το Κάστρο του Scotty's.

Stovepipe Wells: Ο κατασκηνωτής Stovepipe Wells είναι ιδιωτικός. Θα βρείτε έναν περιορισμένο αριθμό ιστότοπων πλήρους συνδέσμου RV. Το στρατόπεδο δίπλα από την πόρτα φιλοξενεί σκηνές, και διευθύνεται από την Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου. Εάν μείνετε στο χώρο της σκηνής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πισίνα και τα ντους του Stovepipe Wells έναντι αμοιβής. Το Stovepipe Wells διαθέτει επίσης ένα εστιατόριο, ένα μικρό κατάστημα και ένα βενζινάδικο.

Άλλοι Campgrounds Valley Death Valley

Περισσότερες κατασκηνώσεις είναι διαθέσιμες στην κοιλάδα του Θανάτου. Είναι όλα αναγραφόμενα εδώ. Ορισμένα από αυτά έχουν συνδέσεις RV και / ή ξεπλένονται με τουαλέτες. Άλλοι είναι μόνο σκηνές και κάποιοι μπορεί να μην έχουν διαθέσιμο νερό.

Κάμπινγκ στο Panamint Springs

Panamint Springs Resort: Το Panamint Springs είναι ιδιωτικό και βρίσκεται στη δυτική πλευρά του πάρκου. Έχουν τοποθεσίες σκηνής, πλήρεις συνδέσεις. Τα κατοικίδια επιτρέπονται με επιπλέον χρέωση. Για να φτάσετε στο κεντρικό τμήμα του Death Valley από αυτή τη θέση, θα χρειαστεί να κάνετε μια μακρά, απότομη διαδρομή με το Emigrant Pass.

Back Country Camping Στο εσωτερικό της κοιλάδας του θανάτουNational Park

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα στρατόπεδο Backcountry στην κοιλάδα του Death, με κάποιους περιορισμούς. Μάθετε όλα τα ins και outs. Θα χρειαστείτε μια δωρεάν άδεια, την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από το κέντρο επισκεπτών.

Κάμπινγκ Death Valley Εκτός του Εθνικού Πάρκου

Θα βρείτε αρκετές κατασκηνώσεις και δύο καζίνο στο Beatty της Νεβάδα, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την εθνική γραμμή ανατολικά της κοιλάδας του Death Valley.

Είναι αρκετά μακριά ώστε να μην είναι η πρώτη σας επιλογή: 35 μίλια από το Stovepipe Wells και περίπου 50 μίλια από το Furnace Creek. Το γραφείο του επισκέπτη του Beatty έχει έναν κατάλογο όλων αυτών.