Μέσα στην Ατλάντα: Κάνοντας το Margeau Bull Again

Η Made Again ιδρυτής Margeau Bull μοιράζεται τα αγαπημένα της σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον ιδρυτή και ιδιοκτήτη του Made Again Margeau Bull. Προηγουμένως κάτοικος του Λος Άντζελες, ο Bull ήταν καλλιτέχνης μακιγιάζ ειδικών εφέ πριν πηδήσει στην γκαλερί τέχνης και μπουτίκ. Τώρα, η Bull ξοδεύει τις ημέρες της για να περιπλέξει περισσότερους από 100 καλλιτέχνες της Ατλάντα και να σχεδιάσει μεγάλες εκδηλώσεις και εκθέσεις τέχνης για την μπουτίκ της με βάση το Inman Park.

Τον τρίτο χρόνο της, η μπουτίκ της διαθέτει χαρακτηριστικά χειροποίητα αγαθά και διακόσμηση στο σπίτι, και προσφέρει υπηρεσίες εσωτερικού σχεδιασμού. Αν θέλετε το σπίτι σας να φαίνεται κομψό χωρίς να αυξάνετε το αποτύπωμα άνθρακα, το Make Again είναι το μέρος για να πάτε.

Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με την ίδια τη Bull.

Ζω στην ... "Decatur με τον σύζυγό μου, αλλά επέλεξα αυτή τη γειτονιά επειδή ήταν όλα απέναντι από το Λος Άντζελες. Έχω ένα σπίτι με γκαράζ, αυλή, πλυντήριο και στεγνωτήριο [giggles], κάτι που είναι περισσότερο από ό, τι οι περισσότεροι μπορούν να πουν για άλλες μεγάλες πόλεις. Είναι μια μεγάλη γειτονιά με μια κοντινή κοινότητα γεμάτη από καταπράσινα δέντρα και έναν ποταμό που τρέχει, αλλά μιλάει για το μεγαλύτερο μέρος της Ατλάντα. Αναφέρομαι πάντοτε σε αυτό ως την "Μεγάλη Πόλη σε Κήπο" με τη μυστική της φύση. "

Επιθυμώ να μάθουν οι άνθρωποι ... " Είναι πραγματικά μια σπουδαία στιγμή να ζείτε στην Ατλάντα στο σύνολό της, επειδή μεγαλώνει τόσο γρήγορα - αισθάνεστε σαν να έχετε ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση της πόλης".

Μπορείτε να με βρείτε ... "στο Ready Made τις περισσότερες φορές, ή Java Monkey στο Decatur πίσω από ένα φλιτζάνι καφέ και ένα φορητό υπολογιστή."

Είναι το Dinner Time, κατευθύνω ... "Nam Phuong στην εθνική οδό Buford για μια μεγάλη εξάπλωση του Βιετναμέζικου, Il Localino για ιταλικά, επειδή είναι πάντα ένα πάρτι εκεί και ο Jang Su Jang αξίζει τον κόπο για την καλύτερη κορεατική.

Για πρωινό, Κουζίνα με σούπας με πέτρες και Apres Diem για brunch. "

Ρολόι χτυπά 5η ώρα, πίνω ... "Malbec ή οτιδήποτε από την περιοχή Cote Du Rhone. Συνήθως κατευθύνω στον Fritti μετά από μια μέρα εργασίας ή αρπάζω τον δεύτερο runner-up μου, παλιομοδίτικο, από το One Eared Stag. Όταν η μέρα μου με φέρνει λίγο βόρεια στο Buckhead, θα πάρω είτε ποτό και οι άνθρωποι παρακολουθούν στο Bistro Niko. "

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έκανα check in ... "Το Artmore Hotel στο Midtown λόγω της παλιάς αρχιτεκτονικής του και της μεγάλης αυλής".

Το καλύτερο κρυμμένο μυστικό της Ατλάντα είναι ... "Improv στο θέατρο του χωριού το βράδυ του Σαββάτου. Επίσης, Gaja στην ανατολική Ατλάντα για ένα δροσερό bar-vibe της Νέας Υόρκης και το γραφικό, πλούσιο πάρκο Springvale στο Inman Park. "

Όταν παίζω τον Τουριστικό, πηγαίνω στο ... "Διαδρομή του ποταμού Sope και ερείπια χαρτιού στο Marietta, κουτάλα τον ποταμό Chattahoochee και φυσικά το The Clermont Lounge."

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... "Στα μονοπάτια των βουνών της Βόρειας Γεωργίας, κατά προτίμηση του Panther Creek, ή παίρνοντας μια τάξη γυμναστικής στον κύκλο Torq".

Αγαπώ τα χρήματά μου στο ... "Αγορά Westside για όλα τα έπιπλα, τα αξεσουάρ και τα vintage ευρήματα, το τούβλο + κονίαμα στο Westside Provisions District ή στις αγορές Antic Scott μια φορά το μήνα."