Πού να πάρετε κοστούμια Απόκριες

Ετοιμαστείτε για αποκριές στο Πόρτλαντ

Οι Portlanders λατρεύουν το Απόκριες. Μετά από όλα, είμαστε περίπλοκοι, δημιουργικοί και πρόθυμοι να γευθούμε από τον εαυτό μας. Αν ψάχνετε για έναν οδηγό για να ντύσετε φέτος, ξεκινήστε εδώ. Από ενοικιαζόμενα καταστήματα μέχρι λιτό καταστήματα, σας έχουμε καλύψει.

Ανταλλαγή κόκκινου φωτός
Πηγαίνοντας vintage για Απόκριες; Αγοράστε τα γεμάτα ράφια σε κάθε θέση του Κόκκινου Φωτός, το οποίο είναι από τα πιο αγαπημένα καταστήματα λιτότητας του Portland.

Μην χάσετε τις φανταστικές οθόνες παραθύρων τους!

Δύο τοποθεσίες:

Μετρό
Punky, goth, και όλα τα είδη των άτακτων. Αν το θέλετε, το έχουν στο μετρό. Και ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι ότι είναι το στυλ σας, δοκιμάστε ένα κορσέ ή κάποια βινύλια παντελόνια μόνο για διασκέδαση.

Spartacus Leathers
Γνωρίστε προτού πάτε: Πρόκειται κυρίως για σεξουαλικό κατάστημα, οπότε αναμείνετε να δείτε κάποια περιστατικά. Θα ξοδέψετε λίγο περισσότερο τα κοστούμια εδώ (το δέρμα δεν είναι φθηνό), αλλά αν είναι προσοχή που επιθυμείτε, ίσως αξίζει τον κόπο.

Φήμη και πελατεία
Ξέρεις την διαδικασία. Η καλή θέληση έχει τους τόνους των φθηνών ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ, και σώζουν πολλά από τα καλά πράγματα για το Halloween time. Αρχίστε την αναζήτησή σας νωρίτερα και επισκεφθείτε μερικές διαφορετικές τοποθεσίες.

Μερικά μεγάλα καταστήματα Goodland:

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Goodwill για να βρείτε την τοποθεσία που βρίσκεται πιο κοντά σας.

Value Village
Πρόκειται για ένα καθημερινό μαγαζί, αλλά γύρω από το Halloween χρόνο, αποθέτουν τόνους νέων κοστουμιών, αξεσουάρ, μακιγιάζ και τα παρόμοια. Τα παιδιά και οι ενήλικες μπορούν να πάρουν άμεσα κοστούμια εδώ για σούπερ-φθηνά.

Καταστήματα συμβαλλόμενων μερών

Οι φθηνές, προκατασκευασμένες φορεσιές είναι ευρέως διαθέσιμες.

Μπορεί να μην παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη δημιουργικότητα, αλλά εάν θέλετε γρήγορα και εύκολα, πάρτε μια συσκευασμένη φορεσιά και προσπαθήστε να προσθέσετε μερικά δροσερά μακιγιάζ ή αξεσουάρ από το σπίτι για να το ελαστικοποιήσετε.

Η εταιρία Lippman
Το Lippman είναι για διασκέδαση, είτε πετάτε ένα τρομακτικό πάρτι κοστουμιών είτε απλά θέλετε να πάρετε μια φορεσιά. Προσοχή: είναι δύσκολο να εγκαταλείψετε αυτό το μέρος χωρίς να αγοράσετε κάτι.

Κοστούμια Ενοικίαση

Καλλιτέχνες του Χόλιγουντ
Κλήση μπροστά, μερικές φορές οι ώρες τους ποικίλλουν. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάτε όταν θέλετε μια περίτεχνη στολή και είναι καλύτερο να έχετε μια ιδέα για το τι θα θέλατε πριν μπείτε.

Οι Έμποροι Ειρηνικού της Helen
Σταματήστε και δείτε το βιβλίο κοστουμιών της Ελένης. Στη συνέχεια, έχετε ένα από τα μέλη του προσωπικού σας καθοδηγήσει μέσα από το γιγαντιαίο πίσω δωμάτιο. Η βασική τιμή για τα 24ωρα ενοίκια είναι $ 60.