Πόρτλαντ για λεσβίες

Το Πόρτλαντ λέγεται ότι έχει μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις λεσβιών στη Δυτική Ακτή. Έτσι, πού βρίσκονται οι λεσβίες και πώς μπορείτε να τις βρείτε;

Στο Πόρτλαντ , το ρητό "Είμαστε παντού" ισχύει πραγματικά. Ζούμε στην πόλη και στις «καταιγίδες», αλλά είναι πιθανό να βρείτε τις υψηλότερες συγκεντρώσεις λεσβιών στη νοτιοανατολική και βορειοανατολική περιοχή του Πόρτλαντ. Κάντε μια βόλτα στο Hawthorne Blvd και πιθανότατα να δείτε δύο γυναίκες που κρατούν τα χέρια, ίσως πιέζοντας ένα παιδικό καρότσι.

Στην Αλμπέρτα, οι γυναίκες έχουν περισσότερες πιθανότητες να έχουν τατουάζ και ποδήλατα από τα μπιμπερό και το Subaru.

Ακολουθεί ένα δείγμα θέσεων για να αναζητήσετε τις αδελφές σας Sapphic:

Μπαρ

Η πρώτη σας στάση πρέπει να είναι το αιγυπτιακό δωμάτιο στην οδό 3701 SE Division Με ένα μεγάλο πίστα χορού, τραπέζια μπιλιάρδου, δύο μπαρ και ένα δωμάτιο καραόκε, το E-Room είναι το μέρος που θα γίνει την Παρασκευή και το Σάββατο βράδυ.

Εάν το κρασί, το μαρτίνι και τα χορτοφαγικά δάχτυλα είναι περισσότερο το στυλ σας, η στάση στο Crush. Οι κυρίες αρέσει να επισκέπτονται τις Παρασκευές στην ευτυχισμένη ώρα, αλλά αυτό το μικτό μπαρ καλωσορίζει κάθε μέρα της εβδομάδας.

Το Dingo's, ένα λεσβιακό εστιατόριο και μπαρ, είναι το μέρος που θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης. http://www.dingosonline.com/. Δεν πρέπει να χάσετε τις μαργαρίτες και τα κοτόπουλα enchiladas.

Το νεώτερο σύλλογο για κορίτσια και αγόρια όλων των φύλων είναι το Holocene. Η δεύτερη Κυριακή του μήνα από τις 4-9μμ είναι αφιερωμένη στις γυναίκες που αγαπούν τις γυναίκες.

Καφές

Εκτός από τις λεσβίες, το Πόρτλαντ είναι γνωστό για καφέ και βιβλία.

Ορισμένα καφενεία όπου μπορείτε να δείτε λεσβίες:

Το Haven σερβίρει τον καλύτερο καφέ στην πόλη (Stumptown) με ζωντανή μουσική και υπέροχη ατμόσφαιρα.

Το Lesbian House TouchstoneCoffee House έχει υπέροχο φαγητό και ωραίο εξωτερικό αίθριο.

Τρεις φίλοι (12 & SE Stark) είναι ένας μεγάλος άνετος χώρος με καναπέδες καρέκλες και εξαιρετικό τσάι για τσάι.

Το Leslie Blend, 2327 E. Burnside, είναι το ιδανικό μέρος για να πάρετε μια ημερομηνία που δεν θέλετε να το δείτε ακόμα. Η ατμόσφαιρα που μοιάζει με υπόγειο προσφέρει άφθονη ιδιωτικότητα.

Ο ομοφυλόφιλος Broadway Coffee Trader έχει υπολογιστές για να σερφάρετε στο διαδίκτυο και μια μεγάλη ποικιλία από τσάγια.

Βιβλιοπωλεία

Όλοι γνωρίζουν για το Powell, αλλά αν θέλετε να συναντήσετε γυναίκες, ελέγξτε αυτές τις δύο θέσεις.

Το In Other Words είναι ένα μη κερδοσκοπικό φεμινιστικό βιβλιοπωλείο όπου θα μπορείτε να παραλάβετε το πιο πρόσφατο μυθιστόρημα λεσβιακού ρομαντισμού, το CD Tracy Chapman ή τα Dykes να προσέξετε για το ημερολόγιο. Αν είστε νέος στην πόλη ή απλά θέλετε να γνωρίσετε τις γυναίκες, αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για εθελοντισμό.

Είναι η χαρά μου, 3106 ΝΕ 64ο, (503)280-8080 είναι ένα λεσβιακό βιβλίο και σεξ παιχνιδιών κατάστημα. Ενοικιάστε βίντεο, αγοράστε περιοδικά ή πάρτε μια τάξη με την κατάλληλη φροντίδα και θεραπεία του δοντιού σας.

Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Το Portland φιλοξενεί το KBOO, έναν από τους πιο προοδευτικούς, ποικίλους δημόσιους ραδιοφωνικούς σταθμούς στη χώρα. Ακούστε 90,7 FM την Πέμπτη στις 9 για Queer, Queer World με τον Jack ή τη δεύτερη και τέταρτη Τρίτη στις 6 μ.μ. για το Out Loud, μια τοπική παράσταση ειδήσεων και δημοσίων εκδηλώσεων.

Κάθε queer στην πόλη ξέρει να πάρει ένα αντίγραφο της εφημερίδας Just Out για λίστες λιστών LGBT, εστιατόρια, κριτικές ταινιών και θεάτρου, εξαιρετικά άρθρα για την κοινότητά μας και πολλά άλλα.

Το Just Out δημοσιεύεται την πρώτη και την τρίτη Παρασκευή του μήνα και μπορεί να παραληφθεί δωρεάν σε πολλές περιοχές της πόλης.

Ομάδες και Οργανισμοί

Για τους νέους στην καρδιά, υπάρχει SMYRC, όπου μπορείτε να παίξετε πισίνα, πινγκ-πονγκ, να παίξετε ένα παιχνίδι, να προετοιμάσετε νόστιμα σνακ, να πάρετε ένα μπάσκετ ή να υποθέσετε ότι σπουδάζετε. Το SMYRC είναι ένα κέντρο αναψυχής για τους νέους και τους νέους ηλικίας 23 ετών και κάτω.

Αν η μουσική είναι η δουλειά σας, η Λέσβια Χορωδία του Πόρτλαντ, το Bridges Vocal Ensemble (bridgesvocalensemble@yahoo.com) ή το Rose City Gay Freedom Band ίσως είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Για υποστήριξη γύρω από την έξοδο, δείτε το Κοινοτικό Έργο Λέσβου http://www.xprt.net/~lcp/ ή για τις οικογένειες με επικεφαλής τις LGBT, η Αγάπη κάνει μια οικογένεια.

Για τους πολιτικά οπαδούς, τα βασικά δικαιώματα του Oregon αγωνίζονται για την καλή μάχη για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ.

Αν είστε κωφός ή απλά θέλετε να μάθετε νοηματική γλώσσα, η Κωφών και η Ακρόαση προσπαθούν να δημιουργήσουν κοινότητα μεταξύ κωφών και ακροατών.

Και για τους πάνω από 60 παλαιούς Lesbians που οργανώνουν για την αλλαγή συναντά τη δεύτερη Τετάρτη του μήνα. (503) 286-3575.