Κοπεγχάγη Δανία Ταξιδιωτικός Οδηγός

Επισκεφθείτε τη μεγαλύτερη πόλη της Δανίας

Κοπεγχάγη Τοποθεσία:

Η Κοπεγχάγη βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της Δανίας στο νησί της Ζηλανδίας. Είναι η μεγαλύτερη πόλη της Δανίας με 1,7 εκατομμύρια κατοίκους της μεγαλύτερης περιοχής της Κοπεγχάγης.

Γλώσσα:

Η δανική γλώσσα σχετίζεται τόσο με τη σουηδική όσο και με τη νορβηγική, αλλά πολλοί άνθρωποι στην Κοπεγχάγη μιλούν επίσης αγγλικά.

Μετάβαση στην Κοπεγχάγη από το αεροδρόμιο:

Υπάρχουν δύο τύποι υπηρεσιών μεταφοράς με λεωφορείο από / προς το αεροδρόμιο για την Κοπεγχάγη που διατίθενται για online κράτηση - μπορείτε να κάνετε κράτηση για ένα δρομολόγιο μονής κατεύθυνσης ή για ένα δρομολόγιο μετ 'επιστροφής.

Δείτε: Αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης προς / από την Κοπεγχάγη .

Έκπτωση και Προϋπολογισμός Κοπεγχάγη:

Μια κάρτα της Κοπεγχάγης είναι μια κάρτα έκπτωσης τουριστών που μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα σε περιηγήσεις και αξιοθέατα στην Κοπεγχάγη.

Η Δανία είναι μια σχετικά ακριβή χώρα, αλλά υπάρχουν πολλά δωρεάν και φθηνά πράγματα που πρέπει να κάνουμε στην Κοπεγχάγη. Δείτε τον Οδηγό της Κοπεγχάγης για τον προϋπολογισμό για κάποιες συμβουλές για την εξοικονόμηση χρημάτων.

Δείπνο με τους Δανούς:

Η θαυμάσια Κοπεγχάγη έχει καταρτίσει κατάλογο των καλύτερων εστιατορίων της Κοπεγχάγης ανά κατηγορία.

Θέλετε να έχετε μια πιο προσωπική εμπειρία με το φαγητό και τη φιλοξενία της Δανίας; Μάθετε για τη ζωή της Δανίας με το δείπνο σας με μια οικογένεια της Δανίας μέσω του προγράμματος Dine with the Danes.

Που να μείνω:

Το Hotel Windsor είναι ένα ξενοδοχείο δύο αστέρων (για την Κοπεγχάγη) στην καρδιά της πόλης με πολύ υψηλές βαθμολογίες.

Αν έχετε μια οικογένεια ή προτιμάτε να μείνετε σε ένα διαμέρισμα στην πόλη όπως και εμείς, το HomeAway προσφέρει μερικές ενδιαφέρουσες επιλογές διαμερισμάτων: Κοπεγχάγη Εξοχικά ενοίκια.

Πλοία:

Απευθείας πλοία συνδέουν την Κοπεγχάγη με τη Σουηδία, τη Νορβηγία και την Πολωνία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εταιρείες πορθμείων, βλ. Directferries Κοπεγχάγη.

Καγιάκ

Ναι, μπορείτε να γλιστρήσετε κατά μήκος των υδάτινων οδών σε ένα θαλάσσιο καγιάκ στην Κοπεγχάγη. Ένας δημοφιλής πάροχος τέτοιων δραστηριοτήτων είναι η Kayak Republic. Δεν σας οδηγούν μόνο γύρω από τον κόλπο:

"Έχουν το δικό τους μπαρ, Kayak Bar, όπου" απλά αλλά καλά "φαγητά και φρέσκο ​​καφέ σερβίρονται για να απολαύσουν κάτω από τους φοίνικες στις πλωτές πλωτήρες. Επιπλέον, διοργανώνονται εκδηλώσεις και συναυλίες στο νερό και στο μπαρ.

Κορυφαία λεωφορεία της Κοπεγχάγης - Αξιοθέατα:

Καθώς η Κοπεγχάγη είναι αρκετά διάσπαρτη, μια περιοδεία στην Κοπεγχάγη Top-on Hop-off θα σας εξοικονομήσει πόδια αν θέλετε να δείτε τα αξιοθέατα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Διαφορετικά, το Viator προσφέρει πολλές εκδρομές στην πόλη και μερικές έξω: Viator Tours της Κοπεγχάγης (Book Direct)

Ταυτόχρονα ίσως ενδιαφέρεστε για την πολύτιμη κάρτα της Κοπεγχάγης, η οποία προσφέρεται επίσης από τον Viator.

Κοπεγχάγη Αξιοθέατα

Tivoli Gardens - Ένα πάρκο κήπου που χρονολογείται από το 1843 και βρίσκεται στο κέντρο της Κοπεγχάγης και διαθέτει πάνω από 40 εστιατόρια, χώρους τζαζ και κλασσικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ, καθώς και διασκέδαση, παιχνίδια και στοές και πυροτεχνήματα μεσάνυχτα την Τετάρτη, την Παρασκευή και το Σάββατο .

Carlsberg Brewery - Κάντε μια περιήγηση με ξεχωριστή ξενάγηση με γευσιγνωσία μπύρας.

Περιφέρεια Nyhavn - Κατοικία πλευρά του καναλιού του ναυτικού που βιώνει καλύτερα την νύχτα του καλοκαιριού. Πρώην φιλοξενία σκαφών μπαρ, τατουάζ και ανεμόμυλους, τώρα ένα τουριστικό φαβορί για την παρακολούθηση ατόμων σε υπαίθριες καφετέριες.

Stroget - Η πεζοδρομημένη περιοχή της Κοπεγχάγης διαθέτει καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες.

Το παλάτι Christiansborg (Christiansborg Slot), έδρα του δανικού κοινοβουλίου. Παρέχονται ξεναγήσεις στους βασιλικούς χώρους υποδοχής και στους χώρους του Κοινοβουλίου.

Christiania - ένα «κοινωνικό πείραμα» με αυτοδιοίκηση και δημοκρατία που βασίζεται σε διάλογο που αντικαθιστά την πλειοψηφία. Η Christiania ξεκίνησε σε ένα εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο στην Κοπεγχάγη της Δανίας το 1971. Η σημερινή κυβέρνηση δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη με τους στόχους και τα επιτεύγματα της Christiania, αφού τα μαλακά ναρκωτικά αποτελούν μέρος της εμπειρίας.

Κορυφαία μουσεία της Κοπεγχάγης

Καιρός και κλίμα στην Κοπεγχάγη

Ο καιρός στην Κοπεγχάγη είναι σπάνια ακραίες. Το καλοκαίρι είναι πολύ ευχάριστο, με ψηλά στη δεκαετία του '70. Για τους χάρτες κλίματος για τον προγραμματισμό ταξιδιών, δείτε: Ο καιρός της Κοπεγχάγης.

Γύρω από την Κοπεγχάγη

Κάστρο και μουσείο Frederiksborg (φωτογραφίες) - Αναγεννησιακό κάστρο που βρίσκεται στο Hillerød, 45 λεπτά. με το τρένο από την Κοπεγχάγη.

Kronborg (Κάστρο του Hamlet) στο Helsingør, προσβάσιμο με το τρένο από την Κοπεγχάγη.