Εστίαση για τις ευχαριστίες στη Φλόριντα

Ζείτε ή σχεδιάζετε να βρίσκεστε στη Φλόριντα την ημέρα των ευχαριστιών; Τότε ίσως η ιδέα του φαγητού έξω για την ημέρα των ευχαριστιών είναι πιο ελκυστική από το ξεφλούδισμα των πατατών και πλύσιμο των πιάτων. Η παράδοση των οικογενειών που συγκεντρώνονται γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι για το γεύμα της ημέρας των ευχαριστιών είναι ακόμα ζωντανή, αλλά το τραπέζι είναι λιγότερο πιθανό να γεμίσει με σπιτικά φαγητά παρά με γαρνιτούρες και γαρνιτούρες. Και δεν είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι για τουλάχιστον έναν στους 10 Αμερικανούς, το τραπέζι αυτό μπορεί να βρίσκεται σε ένα εστιατόριο αντί για το οικογενειακό σπίτι, σύμφωνα με μια μελέτη του National Restaurant Association 2016.

Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι ένας στους 20 Αμερικανούς θα πάρει ένα πλήρες γεύμα takeout για να γιορτάσει τις διακοπές.

Ενώ υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι οικογένειες μπορούν να δειπνήσουν για Ευχαριστία - η ευκολία και τα ταξίδια έρχονται στο νου - οι άνθρωποι λένε ότι η μετάβαση σε εστιατόρια με την οικογένεια και τους φίλους είναι μια καλύτερη χρήση του ελεύθερου χρόνου από το μαγείρεμα και τον καθαρισμό.

Έτσι, εάν πρόκειται να γευματίσετε έξω για την ημέρα των Ευχαριστιών στη Φλώριδα, είναι σαφές ότι οι κρατήσεις είναι απαραίτητο για να εξασφαλιστεί ένα ποιοτικό γεύμα σε μια επιθυμητή τοποθεσία. Αν και πολλά εστιατόρια ξενοδοχείων προσφέρουν μπουφέδες ευχαριστιών, ο χώρος είναι περιορισμένος και τα εστιατόρια σε δημοφιλείς τοποθεσίες, όπως το Disney World στο Ορλάντο, συχνά κλείνονται μήνες πριν. Και, ξέρατε ότι δεν χρειάζεται να γίνετε επισκέπτης στο ξενοδοχείο για να δειπνήσετε στα εστιατόρια;

Εδώ είναι μερικές μόνο προτάσεις σχετικά με το πού να δειπνήσετε για την ημέρα των Ευχαριστιών στη Φλώριδα (οι τιμές, τα πιάτα και η διαθεσιμότητα μπορούν να αλλάξουν).

Αμέλια νησί

ο κόσμος του Ντίσνεϋ

Μιάμι

Ocala

Ορλάντο

Sarasota

Αγίου Αυγουστίνου

Tampa Bay (Τάμπα, Αγία Πετρούπολη και Clearwater)