Χριστούγεννα, Φλόριντα 32709

Έχετε τις κάρτες διακοπών σας με σφραγίδα ταχυδρομείου "Χριστούγεννα, Φλόριντα!"

Ναι, Βιρτζίνια ... πραγματικά είναι Χριστούγεννα. Λοιπόν, τουλάχιστον υπάρχει Χριστούγεννα, Φλόριντα. Η Φλόριντα μπορεί να μην δει πολύ χιόνι, αλλά το μικρό ταχυδρομείο κοντά στο ιστορικό Fort Christmas βλέπει αρκετή δραστηριότητα πριν από τις διακοπές. Οι άνθρωποι έρχονται από τα μίλια γύρω για να έχουν τις χριστουγεννιάτικες κάρτες τους και το ταχυδρομείο διακοπών με σφραγίδα "Χριστούγεννα, Φλώριδα!

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, δεν είναι δύσκολο να βρείτε εκπλήξεις σε μια κοινότητα όπου είναι τα Χριστούγεννα όλο το χρόνο - από το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο που σκαρφαλώνει στη γωνία μιας διασταύρωσης με το τάρανδο του Σάντα και το έλκηθρο πάνω σε ένα κτίριο σε ένα πάρκο RV , είναι εύκολο να δούμε ότι οι κάτοικοι είναι πολύ πρόθυμοι να εκμεταλλευτούν το όνομα της πόλης.

Η αρχική κοινότητα ονομάστηκε Fort Christmas, το όνομα της εποχής του φρουρίου χτίστηκε το 1837. Το "φρούριο" έπεσε όταν το πρώτο ταχυδρομείο άνοιξε το 1892, και όπως λένε ... το υπόλοιπο είναι ιστορία.

Φρούριο Ιστορικό Πάρκο Χριστουγέννων

Βρίσκεται μόλις λίγα μίλια βόρεια από τον κεντρικό αυτοκινητόδρομο είναι το Fort Christmas Historical Park . Ένα αντίγραφο του αρχικού φρουρίου, που χτίστηκε το 1837 κατά τη διάρκεια του ινδικού πολέμου Seminole, αγκυροβολεί το πάρκο των 25 στρεμμάτων που διαθέτει επίσης ένα παραδοσιακό σπίτι της Φλόριντα "Cracker", εφτά πρωτοπόρα σπίτια, μύλο ζαχαροκάλαμου και ιστορικό γεωργικό εξοπλισμό. Οι επισκέπτες του Κέντρου Επισκεπτών του κτηματομεσίτη Cracker Replica θα αποκαλύψουν πληθώρα ιστορικών πληροφοριών και κατάστημα δώρων.

Το ιστορικό πάρκο περιλαμβάνει επίσης πολλά περίπτερα για πικ-νικ (συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου στρώματος που καλύπτεται και προβάλλεται), τουαλέτες, μια παιδική χαρά με μοναδική θεματολογία, ένα διαμάντι μπέιζμπολ, γήπεδα τένις, βόλεϊ και μπάσκετ.

Το πάρκο είναι ανοιχτό από Τρίτη έως Κυριακή 8:00 π.μ. έως 8:00 μ.μ. κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και 8:00 π.μ. έως 6:00 μ.μ. το χειμώνα. Οι ωραίες ώρες του μουσείου είναι από τις 9:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ. Το πάρκο είναι κλειστό Δευτέρα. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Πάρκο φύσης της περιπέτειας ζούγκλας

Στην ανατολική άκρη της πόλης, το πάρκο Jungle Adventures Nature Park είναι μια θλιβερή υπενθύμιση των ημερών δόξας της Αμερικής.

Ο πλέον ξεθωριασμένος αλλιγάτορας μεγαλύτερης από τη ζωή σηματοδοτεί την είσοδο στο πάρκο, όπου αποκαλούνται διάφορα εξωτικά ζώα. Εκτός από τις οθόνες των ζώων, το πάρκο διαφημίζει εκδηλώσεις περιπέτειας ζούγκλας, κρουαζιέρα ζούγκλας και πολλά άλλα. Το πάρκο είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9:30 π.μ. έως τις 5:30 μ.μ., βροχή ή λάμψη. Δυστυχώς, φτάσαμε πολύ αργά για να γνωρίσουμε το Jungle Adventures από πρώτο χέρι, οπότε δεν μπορώ να πω αν τα 23,95 δολάρια συν το φόρο (ή 16,95 δολάρια πλέον φόρος για τα παιδιά ηλικίας 3-11 ετών, τα παιδιά κάτω των 3 ετών γίνονται δεκτά δωρεάν και οι ηλικιωμένοι ηλικίας 60 και άνω 20,95 δολάρια ) αξίζει την τιμή εισόδου.

Κατευθύνσεις

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται περίπου 20 μίλια ανατολικά του Ορλάντο κατά μήκος της εθνικής οδού 50, δρόμος που ταξιδεύουν αυτοί που κατευθύνονται προς το Titusville στην ακτή Space. Το μικρό, αλλά μοντέρνο, ταχυδρομείο βρίσκεται στα δεξιά σας λίγο μετά το πράσινο σημάδι "Χριστουγέννων" που σηματοδοτεί την είσοδο της πόλης. Είναι διακοσμημένο για τις διακοπές όλο το χρόνο με ένα στεφάνι διακοπών στο εξωτερικό και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο λόμπι. Το καλοκαίρι, είναι ένα ήσυχο μέρος, αλλά πριν από τις διακοπές, θόρυβο με τη δραστηριότητα. Οι άνθρωποι ευθυγραμμίζονται για την ευκαιρία να ταχυδρομήσουν τις κάρτες διακοπών και τις επιστολές τους με τη μοναδική σφραγίδα του "Χριστούγεννα, FL 32709."

Ενώ υπάρχει ένα μικρό κατάστημα δώρων Χριστουγέννων, στην πόλη δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από το γωνιακό κατάστημα Circle K.

Αν ψάχνετε να σταθμεύσετε το τροχόσπιτό σας, έχετε τύχη στο Christmas RV Park. Φυσικά, αν είστε στο χλοοτάρισμα, υπάρχει πρωτόγονη κάμπινγκ διαθέσιμη στο κρατικό πάρκο Reserve Reserve Tosohatchee τα Χριστούγεννα. Διαφορετικά, το πλησιέστερο κατάλυμα είναι είτε στο Ορλάντο είτε στο Titusville.