Εκδρομές με τρένο στη Βόρεια Καλιφόρνια

Οι οπαδοί του σιδηρόδρομου μπορούν να βρουν τόσο ατμομηχανές ατμομηχανής όσο και ντίζελ που τραβούν εκδρομικά τραίνα στη βόρεια Καλιφόρνια. Οι επιλογές σας κυμαίνονται από αριστοκρατικά τρένα για δείπνο μέσω της Κρατικής Κρασιάς Napa Valley μέχρι χαλαρωτικά ταξίδια μέσα από το California Redwoods . Για τους οπαδούς των ακραίων σιδηροδρόμων, υπάρχουν μουσεία όπου μπορείτε να τρίβετε τους αγκώνες με τεράστιες ατμομηχανές και κυρίως κάθε άλλο είδος σιδηροδρομικού εξοπλισμού.

Καλιφόρνια Κρατικό Μουσείο Σιδηροδρόμων

Το κρατικό σιδηροδρομικό μουσείο της Καλιφόρνια στο Σακραμέντο.

Εκδρομικά τρένα τρέχουν από τον Απρίλιο μέχρι το Σεπτέμβριο, όταν μπορείτε να κάνετε μια βόλτα πίσω από μια αυθεντική ατμομηχανή στο Παλαιό Σακραμέντο. Ο νότιος σιδηρόδρομος του Σακραμέντου του Μουσείου εκτελεί δρομολόγια έξι μιλίων κατά μήκος των ποταμών του ποταμού Σακραμέντο. Οι ατμομηχανές μπορούν να είναι είτε ατμός είτε ντίζελ και το τροχαίο υλικό αποτελείται από επιβατηγά πούλμαν και μεταποιημένα φορτηγά.

Τα τρένα εκδρομών αναχωρούν την ώρα τα Σάββατα και τις Κυριακές, από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Ταξιδιωτικές πινακίδες στην αποκατασταθείσα κεντρική αποθήκη φορτίου του Ειρηνικού. Τα εισιτήρια είναι $ 10 ενήλικες, $ 5 παιδιά (ηλικίας 6-17 ετών). Παιδιά 5 και κάτω από δωρεάν βόλτα. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (916) 445-6645.

Ελέγξτε την ιστοσελίδα της Καλιφόρνια State Rail Museum Foundation για πληροφορίες σχετικά με ειδικά τρένα εκδρομών, όπως η αποβάθρα αμαξοστοιχίας αποκριών τον Οκτώβριο και το Polar Express τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.

111 "I" Street, Sacramento, CA 95814-2265
(916) 445-7387
Ώρες: 10 π.μ. έως 5 μ.μ. κάθε μέρα εκτός από τις Ημέρες των Ευχαριστιών, τα Χριστούγεννα.

και την Πρωτοχρονιά.
Εισαγωγή στο μουσείο: Ενήλικες $ 9, νεολαία (6-17) $ 4, 5 και δωρεάν.

Κρατικό ιστορικό πάρκο Railtown 1897

Το Railtown 1897 State Historic Park βρίσκεται στο Τζάκσον, στην καρδιά της Χρυσής Χώρας της Καλιφόρνιας. Το πάρκο διαθέτει διατηρημένο κατάστημα επισκευής σπιτιών και ατμομηχανών, τα οποία είναι ακόμα λειτουργικά και οι εκδρομές με ξεναγήσεις είναι διαθέσιμες.

Πολλές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές έχουν κινηματογραφηθεί στο "The Movie Railroad", συμπεριλαμβανομένων των High Noon , Unforgiven , Days Death Valley και του Petticoat Junction .

Τα ατμοκίνητα εκδρομικά τρένα τρέχουν κάθε Σαββατοκύριακο από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο. Τα τρένα αναχωρούν από το Railtown Depot την ώρα από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ. για έξι μίλια περνώντας στους πρόποδες της Σιέρα. Ειδικά τρένα, όπως το Santa's Starlight Express, λειτουργούν άλλες φορές κατά τη διάρκεια του έτους. Τα τακτικά εισιτήρια τρένων είναι $ 13 για ενήλικες, $ 6 για παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών και δωρεάν για παιδιά κάτω των 5 ετών. Οι τιμές για τα ειδικά τραίνα ποικίλλουν.

18115 5η Ave., Jamestown, CA 95310 (3 μίλια νότια της Sonora).
(209) 984-3953
Ώρες: Απρίλιος - Οκτώβριος, καθημερινά από τις 9:30 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ. Νοέμβριος - Μάρτιος, καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ. Κλειστές Ευχαριστιών, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.
Εισαγωγή στο πάρκο: Ενήλικες $ 5, $ 3 νεολαία (6-17) $ 3, 5 και κάτω από δωρεάν.

Μουσείο σιδηροδρόμων του δυτικού Ειρηνικού

Το Μουσείο Σιδηροδρόμων του Δυτικού Ειρηνικού στο Πόρτολα στεγάζει μια μεγάλη συλλογή από ατμομηχανές, τροχαίο υλικό και μια συλλογή στοιχείων από την ιστορική σιδηροδρομική γραμμή. Μεταξύ της συλλογής είναι το UP 6946, η μεγαλύτερη ατμομηχανή ντίζελ που κατασκευάστηκε ποτέ και ο ιστορικός εξοπλισμός από το διάσημο California Zephyr. Το Μουσείο είναι ένα μεγάλο "hands-on" μέρος για τα παιδιά, με την επαφή και την εξερεύνηση ενθαρρύνονται.

Το Portola απέχει 1 ώρα με το αυτοκίνητο από το Reno στην εθνική οδό 70.

Οι βόλτες τρένων βρίσκονται πίσω από τις μηχανές ντίζελ (αποκαθίσταται ατμομηχανή και θα τεθεί σε λειτουργία όταν ολοκληρωθεί). Τα εισιτήρια είναι $ 4 ανά άτομο ή $ 10 για ένα οικογενειακό δελτίο. Οι βόλτες στην καμπίνα ατμομηχανής είναι $ 20 για ενήλικες, $ 10 για παιδιά. Υπάρχουν επίσης ειδικά εποχιακά τρένα, όπως το Santa Train το Δεκέμβριο.

700 Western Pacific Way, Portola, CA 96122
(530) 832-4131
Ώρες: Μάιος - Οκτώβριος, Τετάρτη έως Κυριακή, 10 π.μ. έως 5 μ.μ. Κλειστά Δευτέρα και Τρίτη.
Εισαγωγή μουσείων: Ενήλικες $ 8, παιδιά $ 4, οικογένεια περάσει $ 20. Τα παιδιά κάτω των 4 ετών είναι δωρεάν.

Τρένο του ποταμού Σακραμέντο

Το τρένο του ποταμού Σακραμέντο προσφέρει μια σειρά επιλογών για ταξίδια 28 μιλίων και 3 ωρών κατά μήκος του ποταμού Σακραμέντο. Τρένα σκάφους στο Woodland, ακριβώς βόρεια του Σακραμέντο . Ανάλογα με το ταξίδι που θα επιλέξετε, αυτή η εκδρομή τρένου προσφέρει brunch, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο σε δύο τραπεζαρίες.

Υπάρχουν πολυάριθμα ειδικά τρένα όλο το χρόνο - ελέγξτε την ιστοσελίδα για το ημερολόγιο και τις λεπτομέρειες ταξιδιού.

341 Industrial Way, Woodland, CA 95776
Το γραφείο εισιτηρίων λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 π.μ. έως 4 μ.μ.
(800) 866-1690

Περισσότερα Εκδρομικά Τρένα στη Βόρεια Καλιφόρνια