Ενοικιάσεις σκαφών αναψυχής California Delta

Πώς να νοικιάσετε ένα California Delta Houseboat

Μια διακοπές California Delta houseboat είναι ένα από τα αγαπημένα πολλών ανθρώπων στη βόρεια Καλιφόρνια. Είναι μια διασκεδαστική επιλογή τόσο για μεγάλες οικογενειακές διακοπές όσο και για τεμπέλες, ήσυχες αποδράσεις με μια ομάδα φίλων.

Η εμπειρία του houseboat Delta της Καλιφόρνιας είναι χαλαρωτική, με λίγα πράγματα να κάνετε όλη την ημέρα, αλλά κολυμπήστε, κρουαζιέρα γύρω από την εξερεύνηση των υδάτινων οδών, να διαβάσετε, να παίξετε παιχνίδια ή να πάρετε έναν υπνάκο. Δεν είναι καλή επιλογή για όσους θέλουν να είναι εν κινήσει όλη την ώρα, αλλά είναι μια ωραία αλλαγή ρυθμού εάν θέλετε να επιβραδύνετε για λίγο.

Οποτεδήποτε είναι ωραίο να είσαι έξω σε ένα California Delta houseboat, αλλά η περιοχή είναι πιο πολυσύχναστη από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο και συσκευάζεται πάνω από το τέταρτο του Ιουλίου. Ο καιρός είναι καλύτερος τον Σεπτέμβριο. Για ομαλό νερό και λιγότερους ανθρώπους, πηγαίνετε τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο.

Επειδή το Δέλτα είναι ένα δίκτυο διασταυρωμένων υδάτινων οδών, δεν είναι εύκολο να περιηγηθείτε. Αν δυσκολεύεστε να βρείτε το δρόμο σας με έναν χάρτη, δοκιμάστε μια διαφορετική τοποθεσία ή σχεδιάστε να κολλήσετε πολύ κοντά στο σημείο εκκίνησης.

Οι πλωτές οδοί του Δέλτα προκαλούν μερικές φορές σύγχυση, με χαμηλές γέφυρες που το σπίτι σας δεν μπορεί να πάρει κάτω και τα χέρια που οδηγούν στα αδιέξοδα.

Για να γίνει ευκολότερη η κυκλοφορία, μου αρέσει ο καλά εικονογραφημένος χάρτης του DeltaMaps. Δημιουργείται από τους ντόπιους και είναι καλύτερο από αυτό που μπορείτε να πάρετε από την εταιρεία ενοικίασης σπιτιού - και περιέχει πληροφορίες που η εφαρμογή σας για έξυπνες συσκευές δεν έχει. Αγοράστε το πριν πάτε - θα διευκολύνει το ταξίδι σας.

Αν νομίζετε ότι μπορείτε να απολαύσετε την εμπειρία, σχεδιάστε να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας στο σκάφος.

Θα βρείτε μόνο μερικές θέσεις όπου μπορείτε να δέσετε και να πάτε στην πόλη. Εάν θέλετε να το κάνετε αυτό, επικοινωνήστε με την εταιρεία ενοικίασης για μερικές συμβουλές για το πού να πάτε και πού να σταθμεύσετε το σκάφος ενώ το κάνετε.

Καλιφόρνια Delta Houseboat Ενοικίαση Γεγονότα

Καλιφόρνια Delta Κόστος ενοικίασης σπιτιού