Ποια παραλία του Μπρούκλιν είναι καλύτερη για εσάς;

Οδηγός για τις παραλίες του Μπρούκλιν

Είναι μια ζεστή μέρα και θέλετε να πάρετε τα παιδιά στην παραλία, κάπου τοπικά. Πού να πάτε? Το Μπρούκλιν έχει τρεις παραλίες του Ατλαντικού Ωκεανού, όλες οι οποίες είναι δημόσιες και δωρεάν. Και, για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες, δείτε τις καλύτερες παραλίες του Ατλαντικού Ωκεανού του Μπρούκλιν .

Το πάρκο NYC Parks Public Beach στο Coney Island

Το Coney Island είναι εύκολα προσβάσιμο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Είναι μεγάλο, απασχολημένο και είναι σκόπιμο να φοράτε παπούτσια στην άμμο.

Στις παροχές περιλαμβάνεται ο πεζόδρομος, η κοντινή απόσταση με τα πόδια από το πάρκο ψυχαγωγικού πάρκου Coney Island, μια μεγάλη προβλήτα αλιείας, το πάρκο μπέιζμπολ στο οποίο παίζουν οι κύκλοι του Μπρούκλιν και το ενυδρείο της Νέας Υόρκης. Υπάρχουν πυροτεχνήματα τις Παρασκευές το βράδυ μετά το ηλιοβασίλεμα. Υπάρχουν φτηνά τρόφιμα άφθονα. Η περιοχή είναι ιστορική. Αυτή η παραθαλάσσια έκταση του Μπρούκλιν έχει υποστεί μετασχηματισμό τις τελευταίες δεκαετίες. Πρόσφατα η περιοχή έγινε το σπίτι σε ένα νέο χώρο συναυλιών, το αμφιθέατρο της Ford. Αν είστε σε έναν προϋπολογισμό και ψάχνετε για κάποια διασκέδαση δωρεάν (ή σχεδόν δωρεάν) δραστηριότητες στο Coney Island, βάλτε τα στο δρομολόγιο παραλία σας.

Το πάρκο NYC Parks Public Beach στην παραλία Μπράιτον

Η παραλία στη γειτονιά που ονομάζεται Brighton Beach είναι περίπου ένα μίλι και μισό με τα πόδια κάτω από το Πεζόδρομο από το νησί Coney. Είναι επίσης απασχολημένος και είναι σκόπιμο να φοράτε παπούτσια στην άμμο. Τα πρόσθετα περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να μεταβείτε δύο μπλοκ στην κύρια κίνηση που είναι πολύ ρωσική. μπορεί κανείς να βρει φυσικά παγωτό, αλλά και μπορς, ρωσικές καφετέριες και καταστήματα τροφίμων και πολύχρωμους ανθρώπους που παρακολουθούν.

Η δημόσια συγκοινωνία είναι καλή. Πριν πάτε στην παραλία Μπράιτον, ελέγξτε τη λίστα με τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην παραλία Μπράιτον.

Το πάρκο NYC Parks Public Beach στην παραλία του Μανχάταν

Η παραλία στο Manhattan Beach είναι η μικρότερη και ίσως η πιο φιλική προς την οικογένεια από τις τρεις δημόσιες παραλίες του Μπρούκλιν.

Περιβάλλεται από διάφορες εγκαταστάσεις πάρκου, όπως παιδικές χαρές, μπάρμπεκιου και πεδία σφαίρας. Είναι η μόνη παραλία στο Μπρούκλιν, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα μπάρμπεκιου κοντά στην παραλία. Ωστόσο, είναι λιγότερο προσβάσιμο από τα μέσα μαζικής μεταφοράς, που απαιτούν είτε μια βόλτα με το μετρό και μακρύ περίπατο ή μια διαδρομή μετρό και στη συνέχεια ένα λεωφορείο.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein