Το Τεχνικό Μουσείο

Επισκεφθείτε το Τεχνικό Μουσείο στο Σαν Χοσέ

Το Τεχνικό Μουσείο του Σαν Χοσέ επιδιώκει να μας δείξει (με τα λόγια τους) «πώς λειτουργεί η τεχνολογία ... πώς επηρεάζει ποιοι είμαστε και πώς ζούμε, δουλεύουμε, παίζουμε και μαθαίνουμε». Είναι ένας φιλόδοξος στόχος για οποιοδήποτε μουσείο, ακόμη και σε ένα πρωτοποριακό χώρο όπως το Silicon Valley.

Από τις μικρές αρχές του το 1978, η τεχνολογία έχει εξελιχθεί σε μουσείο επιστημών 132.000 τετραγωνικών ποδιών. Οι μόνιμες γκαλερί με θέμα το θέμα εστιάζουν στην πράσινη τεχνολογία, στο διαδίκτυο, στην καινοτομία, στην εξερεύνηση και στον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία ενισχύει τη ζωή μας.

Βασίζεται σε διαδραστικά εκθέματα και εικονική τεχνολογία.

Το κατάστημα δώρων τους φέρνει μερικά παιχνίδια διασκέδασης, ενώ το Cafe Primavera στο κατάστημα σερβίρει φαγητό αν πεινάς.

Συμβουλές του Μουσείου Τεχνών του San Jose

Το αγαπημένο μου πράγμα στο The Tech δεν είναι μέσα στο μουσείο αλλά έξω από τις πόρτες εξόδου του. Εκεί θα βρείτε ένα διασκεδαστικό κινητικό γλυπτό από τον George Rhoads με τίτλο "Science on a Roll". Είναι ένα παράξενα μαγευτικό μαρούλι γεμάτο με μπάλες που πέφτουν και πέφτουν. Μπορείτε να δείτε ένα βίντεο με τις δουλειές του στυλ Rube Goldberg εδώ.

Αν πάτε στο The Tech, επωφεληθείτε από το "Tech Tag" - ένα γραμμωτό κώδικα στο στέλεχος εισιτηρίων που μπορείτε να σαρώσετε σε ορισμένες δραστηριότητες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αργότερα για να "ξαναζήσετε" τις εμπειρίες του μουσείου, όπως μια σάρωση 3-D κεφαλής ή σεισμό.

Η φωτογραφία επιτρέπεται, ώστε να μπορείτε να γεμίζετε γεμάτο εγωισμούς και φωτογραφίες για τις αναρτήσεις κοινωνικών μέσων. Δηλαδή, εκτός από κάποιες από τις ειδικές εκθέσεις τους.

Επισκόπηση του Μουσείου Τεχνών του San Jose

Θέλω να αρέσει η Tech περισσότερο από ό, τι κάνω. Συνεχίζω να προσπαθώ αλλά, αλλά η τεχνολογία των εκθεμάτων υψηλής τεχνολογίας έρχεται με ένα μειονέκτημα. Τα εκθέματα μπορεί να είναι διασκεδαστικά και συναρπαστικά, αλλά έχουν μεγάλη χρησιμότητα και καταρρέουν. Και δεν υπάρχουν αρκετά από αυτά, οπότε πρέπει να περιμένετε. Ορισμένα εκθέματα επίσης φαίνονται ξεπερασμένα.

Εάν είστε επαγγελματίας υψηλής τεχνολογίας που εργάζεται στο Silicon Valley, πιθανότατα θα βρείτε όλα τα hobo. Τα παιδιά αρέσουν περισσότερο από τους ενήλικες.

Παρακολουθήσαμε μερικούς από τους αναγνώστες μας για να δούμε τι σκέφτονται για το Τεχνικό Μουσείο του San Jose. Το 60% δήλωσε ότι είναι εκπληκτικό, και μόνο το 15% του έδωσε τη χαμηλότερη δυνατή βαθμολογία.

Εάν σας άρεσε το Τεχνικό Μουσείο, μπορείτε επίσης να το συμπαθήσετε

Αν θέλετε να διασκεδάσετε σε ένα μουσείο επιστημών, συστήνω την Ακαδημία Επιστημών Καλιφόρνιας στο Σαν Φρανσίσκο, το Exploratorium στο Σαν Φρανσίσκο ή το Καλιφόρνια Επιστημονικό Κέντρο στο Λος Άντζελες αντί.

Τι πρέπει να ξέρετε για το Μουσείο Tech San Jose

Δεν χρειάζεστε κρατήσεις για να δείτε το μουσείο, αλλά είναι καλή ιδέα για ειδικά εκθέματα και δημοφιλείς ταινίες IMAX. Αφήστε μερικές ώρες, περισσότερο εάν θέλετε να δείτε όλα λεπτομερώς.

Ένα τέλος εισόδου χρεώνεται. Ελέγξτε τις τρέχουσες τιμές και ώρες

Τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες είναι οι πιο δραστήριοι χρόνοι για να πάτε. Τα πρωινά της ημέρας, μπορείτε να βρείτε πολλές σχολικές ομάδες που συγκεντρώνουν τη θέση.

Το Τεχνικό Μουσείο
201 South Market Street
Σαν Χοσέ, Καλιφόρνια
Η ιστοσελίδα του Μουσείου Τεχνών

Το Τεχνικό Μουσείο βρίσκεται στο κέντρο του Σαν Χοσέ στη γωνία της αγοράς Street και Park Avenue. Ο δρόμος στάθμευσης είναι δύσκολο να βρεθεί στο κέντρο της πόλης τις καθημερινές, αλλά πιο εύκολο τα σαββατοκύριακα.

Υπάρχει διαθέσιμος χώρος στάθμευσης με έκπτωση (με επικύρωση) στο δεύτερο και στο San Carlos Street Garage και επίσης στο γκαράζ του συνεδριακού κέντρου.

Εάν σχεδιάζετε να μεταβείτε στο The Tech με δημόσια διαμετακόμιση, είναι κοντά στη γραμμή VTA Light Rail. Μπορείτε να κατεβείτε από το σταθμό VTA στο σταθμό Convention Center ή στο Paseo de San Antonio. Μπορείτε επίσης να φτάσετε στο The Tech από Caltrain ή Amtrak. Αποβιβαστείτε στο σταθμό San Jose Diridon, μετά με τα πόδια ανατολικά στην οδό San Fernando και στρίψτε δεξιά στην Market Street (περίπου έξι μπλοκ). Τις καθημερινές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πρωινό και απογευματινή υπηρεσία μεταφοράς.