Δημοφιλή ρωσικά μουσικά είδη

Pop, Rock, και Techno Καλλιτέχνες θα ακούσετε στη Ρωσία

Η Ρωσία είναι, φυσικά, γνωστή για την απίστευτη κλασσική της μουσική, έχοντας δημιουργήσει μερικούς από τους καλύτερους παγκοσμίως πιανίστες, βιολιστές και τραγουδιστές όπερας, αλλά δυστυχώς, η κλασσική μουσική δεν αποτελεί πλέον μέρος της καθημερινής ζωής αυτής της ευρασιατικής χώρας.

Αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε τη Ρωσία, θα είστε εκτεθειμένοι σε πολύ πιο συνηθισμένη μουσική, οπότε μπορεί να είναι χρήσιμο να γνωρίζετε τι να περιμένετε όταν βρίσκεστε στα εστιατόρια, τα μπαρ και αποκλειστικά νυχτερινά κέντρα της Ρωσίας. συναυλίες όλων των ποικιλιών προσφέρονται σε όλη τη χώρα, αλλά θα ακούτε πιο συχνά τις ρωσικές εκδόσεις pop, rock και electronica για τη μουσική σας περιπέτεια στη Ρωσία.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τους μοναδικούς ήχους που έρχονται από αυτή την ψυχρή, βόρεια χώρα, εξερευνώντας το ακόλουθο άρθρο σχετικά με τα πιο δημοφιλή είδη μουσικής στη Ρωσία.

Μουσική ποπ στη Ρωσία

Το ρωσικό ποπ τείνει να είναι ασθενικά γλυκό και πολύ παραδοσιακό, που θυμίζει τη μουσική μπάντας των 90's με εναρμονισμένες, υπολογιζόμενες χορωδίες και στίχους γεμάτους αισθήματα. υπάρχει συνήθως μια ελκυστική μελωδία και μια ακόμα πιο ρεαλιστική χορωδία, ένας όμορφος καλλιτέχνης και μια ιστορία χαμένης ερωτικής αγάπης.

Παράλληλα με τη ρωσική ποπ, θα ακούσετε την κανονική δυτική μουσική "Top 40", ειδικά σε κλαμπ αλλά και σε καφετέριες, καταστήματα ή στο ραδιόφωνο. Οι ρωσικοί κορυφαίοι 40 χάρτες συνήθως περιέχουν τόσο ρωσική ποπ μουσική όσο και (κατά κανόνα) αμερικανικές χάρτες.

Οι Yolka, Alla Pugacheva, A-Studio και Kombinaciya ήταν μεταξύ των κορυφαίων ρωσικών ποπ σταδίων του 2017, οπότε μην εκπλαγείτε αν ακούσετε "Around You (Elka-Okolo Tebya)" από τον Yolka, "Only With You тобой) "από το A-Studio ή" American Boy (Комбинация) "από την Kombinaciya όταν βγαίνετε για μια βραδιά στην πόλη.

Ροκ Μουσική στη Ρωσία

Το Rock and roll δεν είναι νεκρό στη Ρωσία, και αυτό σημαίνει όχι μόνο ότι ακούνε ακόμα τα Rolling Stones και The Offspring, αλλά και ότι υπάρχουν μερικοί εκπληκτικοί Ρώσοι ροκ μουσικοί που ακούστηκαν από ένα σημαντικό υποσύνολο του πληθυσμού. Αν μπορείτε να πάρετε μια από αυτές τις συναυλίες, δεν θα σας λυπηρήσουν καθώς τείνουν να γίνονται σε μικρά μπαρ σε μια πολύ οικεία ατμόσφαιρα με ένα φανταστικό πλήθος ανθρώπων.

Μερικοί καλλιτέχνες που μπορείτε να δείτε είναι τα Ακcario, Chieh & Co, Mašína Vremeni, Αλίσα και Πικνίκ - δεν μπορεί να βλάψει να βουρτσίζει σχετικά με τη γνώση του ρωσικού αλφάβητου, ώστε να μπορείτε να αναγνωρίσετε τα ονόματά τους σε αφίσες όταν βρίσκεστε στη Ρωσία.

Ενώ τα στυλ τους ποικίλλουν, αυτοί οι ερμηνευτές εμπίπτουν στην ευρεία ομπρέλα του "Ροκ Ροκ και Ρόλ" και έχουν ένα γενικό ακροατήριο που αποτελείται από τους τελευταίους επιζώντες χίπιες στη χώρα. Αυτοί οι οπαδοί είναι συνήθως φιλικοί, χαλαροί και ανοιχτοί. σίγουρα θα δείτε μια συναυλία αν μπορείτε.

Με την ευκαιρία, εκτός από τις συναυλίες, δεν θα ακούσετε αυτή τη μουσική πολύ συχνά σε ρωσικά ιδρύματα. στο ραδιόφωνο, τείνει επίσης να μεταβιβαστεί σε μερικούς συγκεκριμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Techno και Electronica στη Ρωσία

Αυτά τα δύο είδη ηλεκτρονικής μουσικής, γενικά, εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά δημοφιλή στη Ρωσία και θα τα βρείτε σε πολλά κλαμπ, σε μερικά μπαρ, ακόμα και σε μερικές καφετέριες και πολλά ιδιωτικά πάρτι.

Υπάρχει σίγουρα ένα διαφορετικό πλήθος σε έναν τόπο που παίζει techno σε αντίθεση με ένα παίζοντας ρωσικό ροκ - αλλά και πάλι, αυτό μπορεί να αναμένεται σε οποιαδήποτε χώρα. Μπορείτε να πάρετε πολλές συναυλίες techno & electronica στη Ρωσία επίσης, και πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες ταξιδεύουν εκεί σε αρκετά τακτική βάση.

Υπάρχουν ακόμη και κάποια ηλεκτρονικά φεστιβάλ μουσικής το καλοκαίρι για τους ακραίους οπαδούς, προσφέροντας τρία έως πέντε ημέρες κατάταξης όλων των κορυφαίων DJs του κόσμου και μουσικών καλλιτεχνών που παράγουν techno και electronica. Οι Αμερικανοί μπορεί να αναγνωρίσουν τη Νίνα Κραβίζ ή να ανακαλύψουν νέα τοπικά φαβορί όπως η Μπομπίνα, η Άρτι, ο Έντουαρντ Αρτέμυεφ και ο Ζεντ.