Ένας οδηγός επισκεπτών για να εντυπωσιάσει τις ρωσικές γυναίκες

Αν δεν είστε ρώσικοι και ενδιαφέρεστε να γνωρίσετε ένα ρωσικό κορίτσι, μπορεί να χρειαστείτε ένα εγχειρίδιο οδηγιών. Ενώ οι βασικοί κανόνες της εθιμοτυπίας χρονολογείται προφανώς ισχύουν, υπάρχουν μερικές ιδιορρυθμίες που ρωσικά κορίτσια έχουν ότι μερικές φορές δημιουργούν σύγκρουση μεταξύ κοριτσιών από τη Ρωσία και ανδρών από τη Δύση.

Φυσικά, υπάρχουν και πολλά πράγματα που οι ρωσικές γυναίκες δεν συμπαθούν τους Ρώσους άνδρες - που σας δίνουν την ευκαιρία να παίξετε τις διαφορές σας - αλλά υπάρχουν και κάποια χαρακτηριστικά ρωσικών ανδρών που πραγματικά κάνουν τα ρωσικά κορίτσια, ακόμα κι αν ποτέ δεν το παραδεχτούν .

Γνωρίζοντας αυτές τις προτιμήσεις, μπορείτε να ανοίξετε έναν πολύ πιο ομαλό δρόμο για να προσελκύσετε ρωσικά κορίτσια κατά την επίσκεψή σας στη Ρωσία.

Φόρεμα όμορφα

Οι ρώσοι άνδρες τείνουν να φορούν πολύ απλά και όταν βρίσκονται σε μια σχέση, μπορούν συχνά να εγκαταλείψουν πλήρως το ντύσιμο και να εγκατασταθούν σε ένα άνετο, καταραμένο εργαλείο. Για να την εντυπωσιάσετε, κάντε το αντίθετο και φορέστε έντονα - όχι πάνω από την κορυφή, αλλά κοιτάξτε μαζί. Τα βασικά ένδυσης που είναι φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας υλικό, είναι σχετικά μοντέρνα (π.χ. χωρίς denim και αθλητικά πάνινα παπούτσια) και σίγουρα θα είστε στα καλά βιβλία της.

Βεβαιωθείτε

Οι Ρώσοι άνδρες μπορούν να είναι σχεδόν επιθετικά ισχυροί και ενώ θέλετε να παραμείνετε μακριά από αυτό το τέλος του φάσματος, σίγουρα δεν θέλετε να έρθετε ως αναποφάσιστοι ή να την αφήσετε να κάνει όλες τις αποφάσεις. Κρατήστε το σε μια καλή ισορροπία, αλλά ειδικά στην αρχή μιας σχέσης, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε τον έλεγχο όταν είναι απαραίτητο.

Αποφασίστε πού πηγαίνετε για δείπνο και στη συνέχεια να την καλέσετε εκεί. Αποφασίστε τι θα κάνετε εκείνη την ημέρα και στη συνέχεια να την ζητήσετε να το κάνει. Μην την τηλεφωνείτε και να πείτε "τι θέλετε να κάνετε;". Δεν είναι ότι οι ρωσικές γυναίκες δεν θέλουν να κάνουν αποφάσεις - στην πραγματικότητα, σε πολλές ρωσικές σχέσεις, οι γυναίκες έχουν το πάνω χέρι. είναι απλώς το γεγονός ότι δείχνει βεβαιότητα δείχνει ότι θα είστε σε θέση να ταιριάξετε με την αποφασιστικότητά της αντί να την αφήσετε να κάνει όλη τη δουλειά.

Γίνετε κύριος

Οι ρώσοι άνδρες είναι καλά εκπαιδευμένοι στην ιπποσύνη , και δεν έχει σημασία πόσο σύγχρονη είναι η ρωσική σου κοπέλα, θέλεις να σιγουρευτείς ότι την φροντίζεις με τον ίδιο τρόπο. Αυτό σημαίνει να παραλάβετε το λογαριασμό στο εστιατόριο χωρίς συζήτηση, να ανοίξετε τις πόρτες, να εγκαταλείψετε τη θέση σας στο μετρό και πάντα να μεταφέρετε τα πάντα, εκτός από το πορτοφόλι της (για λόγους φυσικά).

Να είσαι καλός

Αυτός είναι ένας χώρος όπου μπορείτε πραγματικά να λάμψετε ενάντια στους ρώσους άνδρες. Μην γενικεύετε πάρα πολύ, αλλά πολλοί Ρώσοι άνδρες μπορούν να είναι αρκετά τραχύι και μπορείτε να ξεχωρίσετε με το να είστε προσεκτικοί, συμπονετικοί και γενικά να είστε βέβαιοι ότι είναι άνετοι, ευτυχείς και ακούστηκαν. Μείνετε μακριά από τη στερεότυπη περιοχή "ωραίο τύπος" - δεν θέλετε να μοιάζετε με ένα wimp - αλλά ακούστε την και τις επιθυμίες της με ένα χαλαρό τρόπο.

Περιηγηθείτε προσεκτικά στους ρόλους των φύλων

Πολλοί Ρώσοι εξακολουθούν να έχουν κολλήσει σε μια πολύ παραδοσιακή αντίληψη για τους ρόλους των φύλων και είναι κοινή υπόθεση των ρωσικών γυναικών ότι οι δυτικοί άνδρες δέχονται περισσότερο το μεταβαλλόμενο ρόλο της γυναίκας στην κοινωνία. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποδεχτείτε όποιο τρόπο αποφασίζει να ζήσει τη ζωή της - είτε θέλει να είναι μια γυναίκα σταδιοδρομίας, ένας οικογενειακός, είτε ένας συνδυασμός και των δύο. Ποτέ μην απορρίπτετε οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές τρόπου ζωής.

Σε μικρότερη κλίμακα, μπορείτε επίσης να το επιδείξετε με το να είστε πρόθυμοι να μαγειρέψετε και να καθαρίσετε - μην περιμένετε να το κάνει πάντα όπως κάνουν πολλοί Ρώσοι.

Αγοράστε τα λουλούδια της

Τέλος, οι ρώσοι άνδρες είναι διάσημοι για τη συγγένειά τους για την προσφορά λουλουδιών - στη ρωσική κοινωνία, τα λουλούδια αγοράζονται για σχεδόν κάθε εορταστική περίσταση. Οι ρωσικές γυναίκες θα εκτιμήσουν ότι φέρνεις τις ανθοδέσμες της σε γενέθλια, εορτασμούς και μια φορά σε μια στιγμή, μόνο και μόνο επειδή.