Μπότες πεζοπορίας και παπούτσια - Κριτικές, συμβουλές και αγορές

Ο Jonathan Hanson του περιοδικού Outside αναφέρει: "Όχι και πολύ καιρό πριν, ένα νέο ζευγάρι μπότες ήρθε με ένα εγχειρίδιο φροντίδας και σίτισης πέντε σελίδων. Είχατε την περίοδο διάλειμμα, τη στρατηγική κάλτσας, yadda yadda. 'Έχετε αλλάξει.'

Μου, πώς έχουμε. Μετά την εφαρμογή μισού βάζου Sno-Seal, τα παλιά δερμάτινα μωρά αισθάνθηκαν σαν να ζυγίζουν περίπου 25 λίβρες ανά τεμάχιο. Οι κατασκευαστές πίστευαν ότι η πεζοπορία δεν προοριζόταν για όσους δεν μπορούσαν να υπομείνουν στοχαστικά τον πόνο, προφανώς.

Οι μπότες έκαναν ό, τι έπρεπε να κάνουν, αν και - υποστήριζαν τους αστραγάλους σας, κράτησαν τα πόδια σας στεγνά και σας επέτρεψαν να πετάξετε μεγάλα κορμούς στα δάχτυλα των ποδιών χωρίς να παρατηρήσετε.

Αυτές τις μέρες, οι κατασκευαστές εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για ανθεκτικότητα και απόδοση, αλλά η άνεση αποτελεί επίσης πρωταρχικό μέλημα. Όπως λέει ο Hanson, "Οι κατασκευαστές έχουν γίνει τόσο έμπειροι στο συνδυασμό υποστηρικτικών και προστατευτικών πέλματος και εξωτερικών τακάτων με στιγμιαία άνετα και αδιάβροχα άνω μέρη που ... είναι εύκολο να ξεχάσετε να έχετε ακόμα και αυτά".

Και έχει δίκιο. Ρίξτε μια ματιά σε μερικές αναθεωρήσεις εκκίνησης πεζοπορίας και δείτε αν δεν συμφωνείτε.

Κριτικές για μπότες πεζοπορίας και παπούτσια