Πώς να εγγραφείτε για να ψηφίσετε στο Ορλάντο, Φλόριντα

Το πρώτο βήμα στην ψηφοφορία σε οποιαδήποτε εκλογή είναι η εγγραφή. Εάν ζείτε στο Ορλάντο της Φλόριντα , θα εγγραφείτε για να ψηφίζετε στο Orange County, και ο νομός το κάνει μια εύκολη διαδικασία. Θα πρέπει να συμπληρώσετε ένα έντυπο αίτησης ψηφοφόρου της Φλόριντα σε οποιαδήποτε από τις διάφορες εξουσιοδοτημένες τοποθεσίες. Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό.

Απαιτήσεις για εγγραφή

Πού να εγγραφείτε

Μπορείτε να εγγραφείτε στο γραφείο άδειας οδήγησης, στις δημόσιες βιβλιοθήκες ή σε οποιοδήποτε Γραφείο Εκλογών της Orange County. Μπορείτε επίσης να βρείτε το έντυπο αιτήσεων ψηφοφόρου online ή να καλέσετε τον επόπτη του γραφείου εκλογών και να ζητήσετε να σας αποσταλεί το έντυπο. Πρέπει να απαντήσετε σε κάθε ερώτηση σχετικά με τη φόρμα αίτησης.

Συμβουλές

Πώς να ψηφίσετε

Μπορείτε να ψηφίσετε στη Φλόριντα με τρεις τρόπους: μέσω ταχυδρομείου, κατά την έγκαιρη ψηφοφορία πριν από την ημέρα των εκλογών και την ημέρα των εκλογών.

Εάν θέλετε να ψηφίσετε ταχυδρομικώς, ζητήστε ταχυδρομική κλήση από το γραφείο των εκλογών το αργότερο την έκτη ημέρα πριν από τις εκλογές.

Οι οδηγίες περιλαμβάνονται στην ψηφοφορία, η οποία πρέπει να βρίσκεται στα χέρια του γραφείου των εκλογών το αργότερο στις 7 το βράδυ της εκλογικής εκλογής.

Η έγκαιρη ψηφοφορία ξεκινά 15 ημέρες πριν από τις εκλογές. Ελέγξτε τον ιστότοπο του εκλογικού γραφείου για μια λίστα με τις τοποθεσίες και τις ώρες που είναι ανοιχτές και επιλέξτε την πιο κατάλληλη για εσάς.

Την ημέρα των εκλογών, πρέπει να ψηφίσετε στον περίβολο σας, όπως αναφέρεται στην κάρτα πληροφοριών των ψηφοφόρων σας. Οι δημοσκοπήσεις είναι ανοικτές από τις 7 π.μ. έως τις 7 μ.μ.

Τι πρέπει να ψηφίσετε

Εάν ψηφίζετε σε μια περιοχή που βρίσκεται σε πρώιμη ψηφοφορία ή σε μια ημέρα εκλογών στον περίβολο σας, πρέπει να προσκομίσετε φωτογραφία και υπογραφή. Τα παρακάτω είναι αποδεκτές μορφές ταυτότητας:

Ψηφοφορία στα πρωτεύοντα

Η Φλόριντα είναι μια κλειστή πρωτεύουσα πολιτεία, που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να επιλέξετε ποιο από τα κόμματα θέλετε να ψηφίσετε στις δημοσκοπήσεις την ημέρα των εκλογών. Μπορείτε να δηλώσετε την υπαγωγή στο κόμμα κατά την εγγραφή σας και στη συνέχεια να μπορείτε να ψηφίσετε στις κύριες εκλογές του κόμματος. Εάν δεν αναφέρετε την προτίμηση του κόμματος κατά τη στιγμή της εγγραφής, μπορείτε να ψηφίζετε μόνο για μη υποψηφίους υποψηφίους και για θέματα σε μια πρώτη εκλογή.

Μπορείτε να προσθέσετε ή να αλλάξετε τη συμμετοχή του κόμματος σε μια φόρμα εγγραφής έως και 29 ημέρες πριν από την εκλογή. Θα λάβετε μια νέα κάρτα πληροφοριών ψηφοφόρων για τυχόν αλλαγές που κάνετε στην εγγραφή σας.