Αναθεώρηση: Loews Portofino Bay Hotel στο Universal Orlando Resort

Κοιτάζοντας να πεθάνει στο Universal Orlando Resort; Το Loews Portofino Bay Hotel είναι ένα πολύ πλούσιο κομμάτι της Ιταλίας, γεμάτο με πλακόστρωτα δρομάκια, κυπαρίσσια, μια γοητευτική πλατεία, αυθεντικά ιταλικά εστιατόρια και τρεις θεαματικές πισίνες, συμπεριλαμβανομένου ενός που μοιάζει με ρωμαϊκό υδραγωγείο.

Η διαμονή σε οποιοδήποτε από τα επιτόπια ξενοδοχεία στο Universal Orlando έρχεται με μερικά πραγματικά σπουδαία προνόμια, συμπεριλαμβανομένης της έγκαιρης εισόδου στο πάρκο The Wizarding World του Χάρι Πότερ μία ώρα πριν το θεματικό πάρκο ανοίξει.

Οι επισκέπτες σε κάποια από τα ακίνητα, συμπεριλαμβανομένου του Portofino Bay Hotel, λαμβάνουν ένα άλλο φανταστικό perk: Να παρακάμπτουν τις κανονικές γραμμές και στα δύο θεματικά πάρκα όλη την ημέρα με Universal Express Unlimited ($ 89 ανά άτομο ανά ημέρα εάν αγοράζονται ξεχωριστά).

Βασισμένο στο πραγματικό ψαροχώρι του Portofino Bay στην Ιταλία, αυτή είναι η ναυαρχίδα των θέρετρων της Universal και είναι αναμφισβήτητα και η πλούσια και ακριβότερη. Προσφέρει μεγαλύτερα, πιο πολυτελή δωμάτια, ένα όμορφο σπα και ακόμη και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Ενώ όλα τα ξενοδοχεία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα δύο θεματικά πάρκα και το Universal CityWalk , ο κόλπος Portofino είναι ένας από τους τρεις που προσφέρει επίσης δωρεάν υπηρεσία ταξί για το νερό που συνδέει τους επισκέπτες με τα θεματικά πάρκα μέσα σε λίγα λεπτά.

Η πισίνα

Το Beach Pool είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές θεματικές πισίνες στο Ορλάντο, και αυτό λέει πραγματικά κάτι. Υπάρχει μια αμμώδης παραλία, μια οχυρή κατασκευή με μακρά νεροτσουλήθρα και πολλά μικρά όρπιά που δημιουργούν την εντύπωση ότι η πισίνα είναι λιγότερο γεμάτη από ό, τι πραγματικά μπορεί να είναι.

Ο χώρος της πισίνας προσφέρει επίσης ένα καφέ και μπαρ (που εξυπηρετούν, μεταξύ άλλων, νόστιμα παγωμένα smoothies), μια σειρά παιχνιδιών (συμπεριλαμβανομένων των πινγκ-πονγκ και του μπιλιάρδου), καθώς και υδρομασάζ με καταρράκτες που καταλήγουν σε αυτά.

Το θέμα

Ειδικότερα, το θέμα σε αυτό το ξενοδοχείο είναι αριστοκρατικό και όχι γελοιογραφικό. Αφού επέστρεψα από τα θαλάσσια ταξί ένα βράδυ από τα θεματικά πάρκα, τραβήξαμε μέχρι την αποβάθρα το βράδυ για να βρούμε ότι οι φώτα οδών και τα φώτα της πινακίδας της πλατείας είχαν ανάψει.

Τα παιδιά τροφοδοτούσαν πάπιες στην άκρη του νερού, μικρά σκάφη ανασπατούνταν στο λιμάνι και δυο τραγουδιστές όπερα παίζουν από μπαλκόνι με θέα στην πλατεία. Αγόρασα το gelato και άρπαξα ένα τραπέζι καφέ στην πλατεία για να απολαύσετε το la dolce vita .

Επιλογές δείπνου

Οι επιλογές για φαγητό περιλαμβάνουν το εξαιρετικό BICE, πιο μετριοπαθή Ristorante της Mama Della's και το Trattoria del Porto, το Sal's Market (το οποίο, μεταξύ άλλων, προσφέρει φανταστική πίτσα) και ένα gelateria για απολαυστικό gelato και ποτά. Υπάρχουν επίσης αρκετές τρύπες για το πότισμα, συμπεριλαμβανομένου ενός μπαρ κρασιού.

Δωμάτια

Τα καλύτερα δωμάτια: Με 750 πολυτελή δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων των 45 σουίτες, δεν υπάρχει καμία έλλειψη επιλογής. Τα δωμάτια ξεκινούν από ένα ευρύχωρο χώρο 450 τετραγωνικών ποδιών και οι σουίτες έχουν μέγεθος από 650 έως 2.725 τετραγωνικά πόδια. Μπορείτε να επιλέξετε μια θέα στον κήπο ή στον κόλπο. Λίγα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνια (και δεν μπορείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων), οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα διαθέσιμο κατά το check-in.

Οι πολυτελείς σουίτες των Deepicable Me-themes είναι διακοσμημένες με διακοσμητικά διακοσμητικά θέματα και τραπέζια και καρέκλες μικρού μεγέθους. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα δωμάτιο Club Level για πρόσβαση σε πρόσθετες παροχές, όπως ένα μεγάλο σαλόνι με ελαφριά σνακ και ποτά που σερβίρονται όλη την ημέρα. Το Wifi είναι δωρεάν σε όλο το ξενοδοχείο και στους χώρους της πισίνας.

Πότε να πάτε

Καλύτερη εποχή: Ο λιγότερο δαπανηρός χρόνος για να επισκεφθείτε το Universal Orlando είναι κατά τη διάρκεια της σεζόν αξίας, η οποία διαρκεί από τις αρχές Ιανουαρίου έως τις περισσότερες ημέρες Φεβρουαρίου, μέσα Αυγούστου μέχρι τον Οκτώβριο και κατά τις εβδομάδες μεταξύ της ημέρας των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων . Σημειώστε, ωστόσο, ότι η προσέλευση αυξάνεται σημαντικά από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι το Halloween για την εκδήλωση του Halloween Horror Nights της Universal.

Επισκέφτηκε: Σεπτέμβριος 2015

Ελέγξτε τιμές στο Portofino Bay Hotel

Αποποίηση ευθυνών: Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.