Λιγότερο πλήρεις φορές για να επισκεφθείτε το Universal Orlando Resort

Ώρα είναι σωστό να πάρει περισσότερη διασκέδαση για λιγότερο

Ψάχνετε να σκοράρετε σε προσιτές διακοπές στο Universal Orlando; Επίσκεψη κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής για να απολαύσετε λιγότερα πλήθη και χαμηλότερες τιμές.

Τα προνόμια της παραμονής στο Universal Orlando Resort

Οι οικογένειες που διαμένουν στα επιτόπου ξενοδοχεία Universal Orlando Resort λαμβάνουν έγκαιρη είσοδο στο πάρκο και βιώνουν τον Wizarding World του Χάρι Πότερ μια ώρα πριν από το ευρύ κοινό.

Οι οικογένειες που διαμένουν στα πολυτελή ξενοδοχεία του ξενοδοχείου απολαμβάνουν επίσης τα δωρεάν πεδία Universal Express Unlimited , τα οποία τους επιτρέπουν να παραλείπουν τις τακτικές γραμμές θεματικών πάρκων και στα δύο πάρκα.

Η Universal εκτιμά την αξία αυτής της πρόσβασης σε στυλ fasttrack σε $ 89 ανά άτομο ανά ημέρα.

Όλα τα επίσημα ξενοδοχεία του Universal Orlando προσφέρουν δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο για τα θεματικά πάρκα και το Universal CityWalk .

Λιγότερο δαπανηρούς καιρούς για να επισκεφθείτε την Universal Orlando

Ενώ οι τιμές των ξενοδοχείων κυμαίνονται κατά τη διάρκεια του έτους, οι τιμές των εισιτηρίων δεν είναι. Όπως μπορείτε να περιμένετε, οι τιμές του ξενοδοχείου Universal Orlando είναι γενικά ακριβότερες όταν τα παιδιά είναι εκτός σχολείου - κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών και άλλων σχολικών διακοπών και κατά τη διάρκεια των διακοπών. Οι εποχιακές τιμές του ξενοδοχείου πέφτουν σε εποχή αξίας, κανονική σεζόν, καλοκαιρινή περίοδο, περίοδο αιχμής και περίοδο διακοπών.

Ο λιγότερο δαπανηρός χρόνος για να επισκεφθείτε το Universal Orlando είναι κατά τη διάρκεια της σεζόν αξίας, η οποία διαρκεί από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι τις περισσότερες ημέρες του Φεβρουαρίου, μέσα Αυγούστου μέχρι τον Οκτώβριο, και κατά τις εβδομάδες μεταξύ των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων. Σημειώστε, ωστόσο, ότι η προσέλευση αυξάνεται σημαντικά από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι το Halloween για την εκδήλωση του Halloween Horror Nights της Universal.

Οι πιο ακριβές χρόνοι για να επισκεφθείτε το Universal Orlando είναι περιόδους διακοπών.