Πληροφορίες για τις κρουαζιέρες αυτοκινήτων, τους οδηγούς και τα οδικά ταξίδια στο Ντιτρόιτ

Σημείωση: Οι εκθέσεις αυτοκινήτων, οι συλλογές και τα μουσεία στο Ντιτρόιτ παρατίθενται στον οδηγό αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ .

Το Ντιτρόιτ φιλοξενεί όλα τα αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένων των μουσείων που είναι αφιερωμένα στην ιστορία του και παρουσιάζει τα κλασικά μοντέλα του. Τούτου λεχθέντος, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη λήψη ενός αυτοκινήτου για μια κίνηση, είτε είστε μαζί για τη βόλτα ή μέρος του πλήθους κατά μήκος μιας κλασικής διαδρομής κρουαζιέρας? και υπάρχουν πολλές κρουαζιέρες αυτοκινήτων, αυτοκίνητα και οδικά ταξίδια μέσα και γύρω από το Ντιτρόιτ.

Κρουαζιέρες

Ο μεγάλος μπαμπάς όλων των κρουαζιερών στην περιοχή του μετρό-Ντιτρόιτ (και ενδεχομένως του κόσμου) είναι η κρουαζιέρα Dreamward Woodward. Ξεκίνησε ως έπαθλο ποδοσφαίρου το 1995. Αυτές τις μέρες αντλεί πάνω από 40.000 κλασικά αυτοκίνητα από όλο τον κόσμο που ταξιδεύουν κατά μήκος της λεωφόρου Woodward μέσω 9 κοινοτήτων. Κάθε μία από τις κοινότητες κατά μήκος της διαδρομής συνεισφέρει τις δικές της εκδηλώσεις και / ή εκδηλώσεις στον εορτασμό, όπως το Mustang Alley και το έκτακτο όχημα έκθεσης στο Ferndale.

Ενώ η Woodward Dream Cruise είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση κρουαζιέρας της περιοχής, άλλες κοινότητες έχουν πάρει για την πράξη, συμπεριλαμβανομένης της Mt. Κρουζ Clemens, Κρουαζιέρα Gratiot στην πόλη Κλίντον, Cruisin 'Hines, Rockin' Rods n 'Rochester και Cruisin' Downriver. Η ιστοσελίδα του Cruisin 'Michigan παρακολουθεί τόσο εκδηλώσεις αυτοκινήτων όσο και κλαμπ.

NASCAR και Race Tracks

Εάν η κρουαζιέρα είναι πολύ αργή και ηρεμία για σας, υπάρχουν αρκετά αγωνιστικά γεγονότα αυτοκινήτων στην περιοχή Metro-Detroit.

Τα περισσότερα από αυτά φιλοξενούνται από το Διεθνές Speedway της Μίτσιγκαν. Εκτός από τα γεγονότα του NASCAR, η ταχύτητα διοργανώνει ένα event track για το Concours d'Elegance. Η εκδήλωση επιτρέπει στους κλασικούς ιδιοκτήτες αυτοκινήτων την ευκαιρία να οδηγήσουν τα αυτοκίνητά τους γύρω από μια πραγματική πίστα αγώνων.

Βόλτες

Εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε μια βόλτα σε ένα κλασικό αυτοκίνητο, κατευθυνθείτε στο Greenfield Village, όπου μπορείτε να κάνετε μια βόλτα σε ένα λεωφορείο Model-T ή Model AA.

Δίσκοι και οδοιπορικά

Είτε το αυτοκίνητό σας είναι κλασικό είτε όχι, μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα οδικό ταξίδι στην Άνω Χερσόνησο (και πίσω) ως μέρος του Ρίμινγκ Gumball του Μίτσιγκαν. Η διήμερη εκδήλωση έχει βραβεία μετρητών, φιλανθρωπικά οφέλη και συνήθως πραγματοποιείται τον Αύγουστο.

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε το δικό σας θεματικό οδικό ταξίδι στο ή στο Μίτσιγκαν. Εκτός από μια σειρά από "περιπετειώδεις" εκδρομές στο εσωτερικό του κράτους, υπάρχουν αρκετές εκδρομές "foodie" με γνώμονα τον εαυτό τους, οι οποίες εξερευνούν τη μοναδική κουζίνα της κάθε περιοχής. Τα οδικά ταξίδια / ταξίδια μπορούν να καλύψουν περισσότερα από 150 μίλια και να κυμανθούν στο θέμα από το Frankenmuth Delights στο μονοπάτι του Edmund Fitzgerald. Άλλα θέματα οδικής διαδρομής περιλαμβάνουν κρασί, λίμνη, καλλιτέχνη, αμμόλοφους, παραλίες, φάρους και μηλίτες.

Στην περιοχή του Metro-Detroit, υπάρχουν εκδρομές που διερευνούν τα χρώματα των τροφίμων, του κρασιού και του φθινοπώρου, καθώς και μια περιήγηση στην ιστορική κληρονομιά αυτοκινήτων, μια περιοδεία των παλαιών US-12 και μια διαδρομή μέσα από το Jackson, Ann Arbor και Monroe, μονοπάτια, ιστορική ταβέρνα και πεδίο μάχης.

Οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης και πόροι

Η Περιοχή Εθνικής Κληρονομιάς MotorCities ορίστηκε το 1998 για να διατηρήσει την κληρονομιά του αυτοκινήτου στο νοτιοανατολικό Μίτσιγκαν και είναι ένας από τους 49 Εθνικούς Χώρους Πολιτιστικής Κληρονομιάς στις ΗΠΑ Περιλαμβάνει σχεδόν 1200 αυτόματους ιστοτόπους, αξιοθέατα και εκδηλώσεις.

Υποστηρίζει επίσης την Autopalooza, μια γιορτή του αυτοκινήτου μέσω σημαντικών εκδηλώσεων και εκδηλώσεων.

Ακόμα άλλοι πόροι περιλαμβάνουν το Cruise Michigan και το Mustang Owners Club του Southeastern Michigan