Ένας οδηγός ανεμιστήρων για στρατόπεδο εκπαίδευσης Κλίβελαντ Μπράουνς

Το Εκπαιδευτικό και Διοικητικό Συγκρότημα του Cleveland Browns, που βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη του Baldwin-Wallace College στο Berea , είναι ανοιχτό στο κοινό κατά τη διάρκεια του στρατοπέδου εκπαίδευσης Browns, από τα τέλη Ιουλίου μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Η είσοδος είναι δωρεάν και είναι ένας πολύ καλός τρόπος να βλέπετε τους νέους παίκτες κοντά.

Στάθμευση

Παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης στο Πανεπιστήμιο Baldwin-Wallace, περίπου μισό μίλι από το εκπαιδευτικό συγκρότημα. Ένα δωρεάν λεωφορείο συνδέει την είσοδο του ανεμιστήρα και τα μέρη.

Παρέχεται χώρος στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες στο κέντρο αναψυχής Berea στην οδό Front Street. Ένα λεωφορείο τρέχει επίσης από αυτή την παρτίδα.

Είσοδος και Είσοδοι

Η είσοδος σε όλες τις συνεδρίες πρακτικής είναι δωρεάν, νέα φέτος, τα εισιτήρια πρέπει να αποκτηθούν στο διαδίκτυο ή μέσω της εφαρμογής για κινητά Browns πριν από την εκδήλωση. Τα εισιτήρια μπορούν να εκτυπωθούν από τον υπολογιστή σας και θα είναι διαθέσιμα από τις 12 Ιουλίου. Οι πύλες ανοίγουν μία ώρα πριν από κάθε πρακτική άσκηση και κλείνουν μία ώρα μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής.

Εγκαταστάσεις επισκεπτών

Οι εγκαταστάσεις στο εκπαιδευτικό συγκρότημα του Cleveland Browns περιλαμβάνουν καθίσματα λευκαντικών καθώς και καθίσματα προσβάσιμα από αναπηρικά καροτσάκια. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να φέρουν αναδιπλούμενες καρέκλες ή ξαπλώστρες. Η εγκατάσταση διαθέτει πολλές παραχωρήσεις για φαγητό και ένα κατάστημα ομάδας Browns.

Αυτόγραφα

Τα παιδιά 12 και κάτω επιλέγονται κάθε μέρα τυχαία για να λάβουν ένα αυτόγραφο. Τα κουπόνια δίνονται σε αυτά που έχουν επιλεγεί, τα οποία μπορούν να εξαργυρωθούν στις αυτόνομες σκηνές μετά τη συνεδρία.

Τα κουπόνια εξαργυρώνονται από τον πρώτο διαθέσιμο παίκτη σε κάθε σκηνή και δεν έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα υπογραφής παικτών.

Διεύθυνση

Εκπαιδευτικό και διοικητικό συγκρότημα Cleveland Browns
Ένα Lou Groza Blvd. (Πρώτη Λεωφόρος)
Berea, OH