Αναθεώρηση: Cowfish Sushi Burger Bar στο Universal Orlando Resort

Τι θα ονομάζατε ένα εστιατόριο που ειδικεύεται σε μεγάλους μπιφτέκια και μεγάλο σούσι; Το Cowfish Sushi Burger Bar είναι ένα εστιατόριο σύντηξης Ανατολής-Συνάντησης-Δύσης, του οποίου το μενού περιλαμβάνει σούσι, μπιφτέκια και μια γραμμή υπογραφών πιάτων combo που ονομάζεται-περιμένετε-burgushi.

Πριν να το γράψετε αυτό ως ένα τρελό μανία, θεωρήστε ότι το πρώτο εστιατόριο Cowfish ξεκίνησε το 2010 και τώρα υπάρχουν τρεις τοποθεσίες (Charlotte, Raleigh και Orlando) με μια τέταρτη επίσκεψη σύντομα στην Ατλάντα.

Το Cowfish έχει σίγουρα πιάσει σε ένα μεγάλο δρόμο.

Όταν είχαμε δείπνο στο Cowfish Sushi Burger Bar στο Universal CityWalk στο Universal Orlando Resort, ο τόπος βουνούσε, όπως θα περίμενε κανείς από το ζεστό τραπέζι της στιγμής. Είναι ένα διασκεδαστικό, ενεργητικό μέρος με καθίσματα σε διάφορα επίπεδα και υπαίθριο μπαλκόνι. Τα σαρκοφάγα θα χαρούν να δουν πάνω από δώδεκα διαφορετικούς γκουρμέ μπιφτέκια στο μενού, ενώ οι λάτρεις των σούσι μπορούν να βρουν το εξαιρετικό sashimi, nigiri ή makimono. Υπάρχει ένα διασκεδαστικό μενού ποτών για ενήλικες και μιλκσέικ δολοφόνων, αναψυκτικά και χυμούς για παιδιά.

Για τις οικογένειες, αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ενθαρρύνετε τα παιδιά να πάρουν μερικούς γαστρονομικούς κινδύνους και να δοκιμάσουν μερικές νέες γεύσεις. Τα πιάτα τείνουν να αναμειγνύουν πολλά συστατικά και να συνδυάζουν γεύσεις και υφές που κανονικά δεν θα περιμένατε. Παραδείγματος χάριν, ο κατάλογος ορεκτικών περιλαμβάνει τηγανητά φραγκοστάσια Crinkle Cut (σερβιρισμένα με ράντσο και χαλίκια aioli για βυρσοδεψία) και Yellowtail του Big Al, το οποίο φέει φέτες σαλάμι κίτρινο με λεπτό φέτες jalapeño πιπεριά και μια πλευρά της σάλτσας ponzu dipping.

Έχουν επιλεκτικοί τρώγοντες; Παραγγείλετε μερικά ορεκτικά για το τραπέζι και ενθαρρύνετε τα παιδιά να δοκιμάσουν τις πατάτες τριαντάφυλλων Parmesan Bacon (χοιρινό τυρί πασπαλισμένες με μπέικον και σχοινόπρασο) ή το Crab Rangoon Dip, το οποίο σερβίρεται με ψιλοκομμένες ντολμάδες ψιλοκομμένες με γλυκιά σάλτσα τσίλι και σχοινόπρασο.

Το μενού των παιδιών είναι πολύ διασκεδαστικό και δημιουργικό.

Μαζί με τους συνηθισμένους ύποπτους όπως ρολούς PB & J, nuggets ninja και mac και τυρί, θα βρείτε επίσης ρολά Καλιφόρνιας και γαρίδες tempura, που όλα έρχονται σε γοητευτικά κιβώτια bento που περιλαμβάνουν τουλάχιστον ένα φρούτο και ένα λατρευτό ψεύτικο σούσι διαμορφωμένο από ωοειδές σχήμα Rice Krispie και σουηδικό ψάρι.

Συμβουλές:

Επισκέφτηκε: Σεπτέμβριος 2015

Περισσότερα για την Universal Orlando

Ψάχνετε για ένα μέρος για να μείνετε στο Universal Orlando Resort; Τα πέντε ακίνητα του ξενοδοχείου μέσα στο συγκρότημα θεματικών πάρκων είναι οι πιο βολικές επιλογές και προσφέρουν επιλογές σε κάθε επίπεδο προϋπολογισμού.

Εκτός από την προφανή άνοδο της τοποθεσίας, τα οφέλη της διαμονής σε οποιαδήποτε επίσημη Universal ιδιότητες περιλαμβάνουν ότι θα λάβετε αυτόματα Universal Pass Passes και έγκαιρη εισαγωγή θεματικών πάρκων μία ώρα πριν από το κοινό.

Όλα τα ακίνητα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα θεματικά πάρκα και την Universal CityWalk τραπεζαρία και ψυχαγωγία περιοχή , και τρία από τα ακίνητα εξυπηρετούνται από ένα δωρεάν ταξί νερού. ( Δείτε ένα χάρτη του Universal Orlando Resort .)

Πού να μείνετε στο Universal Orlando
Εξερευνήστε περισσότερες επιλογές ξενοδοχείων στο Ορλάντο

Βρείτε Προσφορές στο Universal Orlando Resort

Το πρώτο βήμα είναι να ελέγξετε τις ειδικές συναλλαγές που εκτελούνται. Ψάξτε για ένα πακέτο πολλαπλών νυχτών που περιλαμβάνει καταλύματα και εισιτήρια. Αυτές οι προσφορές συχνά σας δίνουν μια ημέρα ή δύο δωρεάν εισόδου.

Δείτε επίσης τα πακέτα διακοπών που προσφέρονται. Τα πακέτα περιλαμβάνουν οφέλη όπως δωρεάν ημέρες εισόδου ή έγκαιρη είσοδο, τα οποία προσθέτουν μεγάλη αξία στις οικογένειες.

Αποποίηση ευθυνών: Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.