Μεγάλο Ορλάντο Brunch

Ορισμένα από τα αγαπημένα σας εστιατόρια μπορούν επίσης να σερβιριστούν

Ακολουθεί μια λίστα με εστιατόρια στην περιοχή του Ορλάντο που είναι ανοιχτά για το Sunday Brunch - μερικά είναι ανοιχτά και τα Σάββατα. Αυτά τα εστιατόρια είναι ανεξάρτητοι χώροι εστίασης που δεν περιλαμβάνονται σε ένα ξενοδοχείο ( αυτή είναι μια άλλη λίστα ). Ένα ζευγάρι έχει περισσότερες από μία θέσεις στην περιοχή του Ορλάντο και μόνο το Brio είναι μέρος μιας εθνικής αλυσίδας εστιατορίων.

Ο Ντεξτερ
558 W. New England Ave., Winter Park
808 Ουάσιγκτον, Ορλάντο
950 Ave Promenade Market, Lake Mary
Κάθε τοποθεσία προσφέρει διαφορετικές επιλογές στο μενού του Brunch, συμπεριλαμβανομένου του Bloody Mary's και του Mimosas.

Και οι τρεις προσφέρουν μια ομελέτα και αυγά του Dexter Benedict. Τα μενού διαφέρουν όταν πρόκειται για μερικά από τα ψημένα προϊόντα, επιλογές σάντουιτς και ποτά. Την Κυριακή, το Winter Park ανοίγει στις 11 το πρωί, το πάρκο Thornton στις 10 το πρωί και η λίμνη Mary στις 10:30 π.μ.

Γκριλ Brio Tuscan
4200 Conroy Rd., Ορλάντο
480 Ν. Ορλάντο (Hwy 17-92), Winter Park
Ετοιμαστείτε για ένα εμπνευσμένο από την ιταλική κουζίνα πιάτο στο Grilo Brio Tuscan. Τα παραδοσιακά κλασικά της Τοσκάνης με μια συστροφή περιλαμβάνουν τα αυγά Benedictano, Bistecca & Sweet πατάτας Hash και Bacon αυγό & Fontina Panini. Το Σάββατο και το Κυριακάτικο brunch ξεκινούν στις 11 π.μ. τόσο στο Winter Park όσο και στο Mall στο Millenia, όπου μπορείτε να επιλέξετε εστιατόρια σε κλειστούς χώρους ή έξω.