Το εκπληκτικό μάτι του Ορλάντο

Οι Merlin Entertainment έδωσαν παγκόσμια προσοχή στο Orlando με το άνοιγμα του The Eye Orlando. Το αξιοθέατο, που βρίσκεται στη δημοφιλή περιοχή του International Drive του Ορλάντο, διαμορφώνεται μετά από το παγκοσμίου φήμης London Eye και άρχισε να παίρνει επιβάτες σε νέα ύψη στην Κεντρική Φλόριντα στις 4 Μαΐου 2015. Οι Merlin Entertainments έφεραν επίσης το LEGOLAND Florida και το πρόσφατα άνοιξε το LEGOLAND Hotel στο Central Φλόριντα και διαθέτει δύο ακόμη αξιοθέατα στην περιοχή Διεθνές Drive του Ορλάντο - Madame Tussauds και SEA LIFE Orlando.

Το Eye Orlando, ένας τεράστιος τροχός που οι χειριστές αποκαλούν "τροχό παρατήρησης", εκπέμπει εντυπωσιακά 400 πόδια πάνω από το Orlando με 30 κλιματιζόμενες κάψουλες που μπορούν να φέρουν έκαστο έως και 15 επιβάτες. Εάν οι απόψεις δεν ήταν αρκετές, οι κάψουλες θα περιλαμβάνουν φωτισμό και ηχητικά εφέ καθώς και διαδραστικά δισκία τα οποία είναι όλα σχεδιασμένα για να βελτιώσουν την εμπειρία των επιβατών.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της, ο τροχός χρησιμοποιεί ένα νέο σταθεροποιημένο σύστημα με αναρτημένο σχεδιασμό κάψουλας, εξασφαλίζοντας μια ομαλή βόλτα στο σκάφος χωρίς καμία από τις συνηθισμένες ταλαντεύσεις ή ταλαντεύσεις που έρχονται με τους κανονικούς τροχούς Ferris. Συνδυάστε την ομαλή διαδρομή με εκπληκτική θέα και αυτό ακούγεται σαν μια εκπληκτική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε!

Ώρες, Λεπτομέρειες εισιτηρίων και εμπειρίας

Το Eye Orlando θα λειτουργεί επτά ημέρες την εβδομάδα! Οι ώρες λειτουργίας είναι Κυριακή έως Πέμπτη, 10:00 π.μ. έως 10:00 μ.μ. και Παρασκευή και Σάββατο 10:00 π.μ. έως 12:00 π.μ. Τα γραφεία εισόδου θα ανοίξουν στις 9:45 π.μ. Παρακαλείστε να φτάσετε 15 λεπτά πριν από την κράτησή σας.

Ελέγξτε το online πρόγραμμα για τυχόν ενημερώσεις στο χρονοδιάγραμμα.

Το αξιοθέατο είναι εντελώς προσβάσιμο. Όσοι χρησιμοποιούν αναπηρικές καρέκλες ή συσκευές ηλεκτρικής κινητικότητας επιτρέπεται να οδηγούν εφόσον η αναπηρική πολυθρόνα δεν είναι μεγαλύτερη από 36 ίντσες. Επιτρέπονται επίσης τα ζώα συντήρησης. Η ασφάλεια πρέπει να ειδοποιείται εκ των προτέρων για κάθε οξυγόνο ή άλλο ιατρικό εξοπλισμό που θα μεταφερθεί στη βόλτα.

Τα άτομα με αναπηρίες πρέπει να κλείσουν είτε εισιτήριο αναπηρικής πολυθρόνας είτε εισιτήριο αναπηρίας. Κάθε επισκέπτης με ειδικές ανάγκες που πληρώνει μπορεί να φέρει μαζί έναν φροντιστή δωρεάν.

Οι οδηγοί του Eye Orlando έχουν την επιλογή τους από τα διαφορετικά 400-πόδια στις εμπειρίες του αέρα. Το γενικό εισιτήριο μπορεί να προκαταχωρηθεί με βάση την ημερομηνία και την ώρα (όταν γίνει κράτηση τουλάχιστον μία ημέρα πριν). Τα εισιτήρια ξεκινούν από $ 25 (από τον Σεπτέμβριο του 2017).

Εάν πρόκειται να βρίσκεστε στην περιοχή του Ορλάντο για περισσότερο από μία ημέρα, σκεφτείτε να συνδυάσετε μια βόλτα με το The Eye Orlando με άλλα αξιοθέατα του Merlin Entertainments, όπως το Madame Tussauds, το SEA LIFE και το LEGOLAND Florida. Η είσοδος σε αυτά τα αξιοθέατα είναι καλή για έως και 30 ημέρες μετά την εκδρομή σας στο The Orlando Eye και μπορούν να σας εξοικονομήσουν έως και 34% έναντι των κανονικών τιμών των εισιτηρίων.

Οι εκπτώσεις είναι διαθέσιμες για ομάδες που έχουν αριθμό 15 ή περισσότερες ή κάνουν κράτηση The Orlando Eye για ειδικές εκδηλώσεις, οι οποίες μπορούν να περιλαμβάνουν ιδιωτικές κάψουλες.

Τοποθεσία και Οδηγίες

Το Eye Orlando βρίσκεται στην καρδιά του Διεθνούς Drive του Ορλάντο. Από οποιαδήποτε κατεύθυνση στο I-4, πάρτε το Exit 74A και γυρίστε στο Sand Lake Road (δεξιά αν έρχεται από τη δύση και από αριστερά αν έρχεται από την ανατολή). Κάντε μια σωστή στροφή στο Διεθνές Drive και κάντε ένα αριστερό U-turn μετά από 0,3 μίλια και ακολουθήστε πινακίδες προς το γκαράζ.

Συμβουλές

Αποκτήστε το μέγιστο από τα δολάρια των διακοπών σας επιλέγοντας την εμπειρία σας, κρατώντας την εμπειρία του Orlando Eye online εκ των προτέρων και απλά εμφανίζεστε 15 λεπτά πριν από την κράτησή σας.

Το Διεθνές Drive είναι πασίγνωστο για τη βαριά κυκλοφορία, οπότε μπορείτε να φτάσετε επιπλέον χρόνο ταξιδιού 15 λεπτά πριν από την κράτησή σας. Εάν μένετε στην περιοχή International Drive, χρησιμοποιήστε το I-Drive Carriage.

Ο καιρός μπορεί να είναι ένας παράγοντας για τη λειτουργία του The Orlando Eye. Ο αέρας σίγουρα ενέχει κίνδυνο και μπορεί να μην είναι ασφαλές να λειτουργήσει κατά τη διάρκεια καταιγίδων που είναι συχνό φαινόμενο κατά τα απογεύματα του καλοκαιριού.

Αποφύγετε την εμπειρία 4-D Cinema εάν έχετε μια αισθητηριακή κατάσταση. Αυτό το μέρος της έλξης περιλαμβάνει φώτα που αναβοσβήνουν, άνεμος, ήχο, νερό και μυρωδιές.