Τα καλύτερα μπιφτέκια δαγκώνουν στο Albuquerque

Το Albuquerque δεν έχει έλλειψη θέσεων για να πάρει ένα μεγάλο burger. Από τις δημοφιλείς περιφερειακές αλυσίδες έως τις θέσεις εκτός της οθόνης ραντάρ, ελέγξτε πού θα βρείτε μερικά από τα καλύτερα burgers της Duke City.

Bistronomy B2B
Η B2B Bistronomy στο Nob Hill ειδικεύεται στη συναρμολόγηση του ιδανικού εξατομικευμένου μπιφτέκι που είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε και πρέπει να εργάζεται επειδή αυτό το μικρό εστιατόριο έχει χαρακτηριστεί κορυφαίο μέρος για μπιφτέκι εδώ και χρόνια.

Τα μπιφτέκια είναι φτιαγμένα από φρέσκο ​​Angus βοδινό κρέας Νέου Μεξικού που είναι απαλλαγμένο από στεροειδή, ορμόνες και αντιβιοτικά. Είναι όλα τα χόρτα τροφοδοτείται και ελεύθερη σειρά, που οδηγεί στην ιδέα ότι ένα ευτυχισμένο κατευθύνει για ένα πιο γευστικό burger. Οι σπεσιαλιτέ εμπνευσμένες από τον σεφ περιλαμβάνουν το Rosa, το chile queso, το πράσινο chile και τα tortilla chips, ιδανικό για τον εραστή της Χιλής, και το Nawlins, το οποίο είναι καλυμμένο με τη σάλτσα τυρίνης και το Cajun black n 'blue rub. Υπάρχουν περισσότερα, κάθε ένα δελεαστικό. Αλλά πολλοί πάνε στο B2B λόγω του BYOB ή του Build Your Own Burger, όπου η ανάμειξη των κουλουριών, του τυριού, των γαρνιτούρων και των μαρουλιών γίνεται τέχνη. Μην κάνετε κρέας; Οι επιλογές κρέατος είναι επεκτατικές. Για να βοηθήσετε το burger μαζί, το B2B μεταφέρει 34 νέες μεξικάνικες μπύρες και περιστρεφόμενα εποχιακά για να σας κρατήσει να επιστρέφετε για περισσότερα. Πηγαίνετε σε μια Κυριακάτικη Κυριακή, όταν το 20% αυτού που αγοράζετε θα πάει σε μια καλή αιτία.

Ο Lotaburger του Blake
Το Lotaburger είναι μια αλυσίδα, ναι, αλλά είναι τοπική και καθώς η φήμη της έχει εξαπλωθεί με τα χρόνια, υπάρχουν και οι τοποθεσίες της, ενώ οι δύο βρίσκονται τώρα έξω από το κράτος στο Ελ Πάσο.

Ο Lotaburger έχει πιστούς οπαδούς που πρέπει να πάρουν τις συχνές διορθώσεις τους και στο Albuquerque υπάρχουν 78 θέσεις όπου μπορούν να πάρουν το δημοφιλές μπιφτέκι LOTA ή ITSA.

Flamez Burgers και Περισσότερα
Το Flamez είναι επίσης ένας κορυφαίος κορμός μπιφτέκι, εκτοξεύοντας την τοπική φήμη από το άνοιγμά του τον Αύγουστο του 2012. Βρίσκεται στο Montgomery, ανατολικά του Eubank, εξυπηρετεί τους ντόπιους βορειοανατολικούς ύψη, αλλά αντλεί οπαδούς από όλη την πόλη.

Η Flamez έχει τη δική σας στάση, η οποία παρέχει στους πελάτες ατέλειωτους συνδυασμούς οκτώ διαφορετικών κρεάτων, 10 διαφορετικών τυριών, οκτώ διαφορετικών πλευρών και πέντε διαφορετικών γαρνιτών. Ένα μενού κρασιού και μπύρας συμπληρώνει τα μπιφτέκια. Συμβουλή: Δοκιμάστε τις πατάτες τη σπαράγγια.

Άγρια μπιφτέκια αγελάδων
Η Αγία Αγελάδα στο ανατολικό κέντρο της πόλης χρησιμοποιεί χορτάρι που τρώει βοδινό κρέας του Νέου Μεξικού και κάνει τις πατάτες τους από φρέσκες πατάτες. Αν και έχουν περάσει μόνο μερικά χρόνια, έχουν καθιερώσει μια μεγάλη φήμη, με μερικούς να λένε ότι κάνουν τα καλύτερα burgers στην πόλη. Το μπιφτέκι ιερών αγελάδων είναι φτιαγμένο με μπέικον καπνιστό πεκάν, αμερικάνικο τυρί και χιλιάδες ντύσιμο νησιών. έχουν ένα πράσινο τυρί μπύρα τσίλι και ακόμη και ένα μπιφτέκι μη αγελάδων φτιαγμένο από ψητά μελιτζάνα και ρεβίθια. Η προσαρμογή είναι ατελείωτη στην επιλογή σας. Σε ωραίες μέρες, καθίστε έξω στην κλειστή αίθριο.

Μικρή Κόκκινη Χάμπουργκερ
Η οικογενειακή επιχείρηση στη γειτονιά Sawmill κοντά στην Παλιά Πόλη ειδικεύεται σε μπιφτέκια με Χιλή, κόκκινο και πράσινο. Παίρνουν τα κρέατά τους από το Nelson, το οποίο έχει φρέσκο ​​τοπικό βόειο κρέας. Δοκιμάστε το κόκκινο chile burger.

Η ψησταριά
Η σχάρα στο Menaul μαγειρεύει όλα τα μπιφτέκια τους και τις μπριζόλες σε ένα mesquite σχάρα, έτσι είναι σαν να είχατε την πάπια σας μαγειρεμένα σε μια εξωτερική σχάρα.

Πάρτε μπιφτέκι σας Mama, Papa burgers ή Little Rascal burgers, τα οποία έρχονται με τσιπ και salsa. Δοκιμάστε την ειδική Τετάρτη, έναν ανοιχτό μπιφτέκι που έπεσε στο κόκκινο Χιλή. Έχουν ένα burger για λαχανικά που δεν τρέφονται με κρέας.

Q Burger
Το Q Burger στο κέντρο του Albuquerque χρησιμοποιεί βοδινό κρέας που καλλιεργείται με χορτονομές του Νέου Μεξικού και προσφέρει επίσης ειδικά μπιφτέκια για να συμπεριλάβει το yak, bison και καγκουρό. Το burqueno burger τους είναι η έκδοση του πράσινου τσίλι μπιφτέκι chile και διαθέτει πράσινο τσίλι, λευκό τσένταρ και κόκκινο τσίλι aioli. Οι μη-κρεατοφάγοι μπορούν να επιλέξουν από το quinoa burger ή το blaQ φασόλι nacho burger.

Άλλες συνδέσεις Burger της σημείωσης

Τι κάνει τα μπιφτέκια του Albuquerque τόσο καλά;

Το Albuquerque είναι μια επερχόμενη πόλη φαγητού και αναλαμβάνει πολύ σοβαρά τη δέσμευσή της για φρέσκιες τοπικές πηγές τροφίμων.

Οι περισσότερες από τις κορυφαίες αρμούς μπιφτέκι χρησιμοποιούν βοδινό χορτοφάγο και έχουν δεσμευτεί για βιολογικά τρόφιμα που είναι καθαρά από αντιβιοτικά. Η δέσμευση έρχεται μέσα από τη γεύση.

Την επόμενη φορά που ψάχνετε για ένα μπιφτέκι, ξεχάστε τους McDonald's και Wendy's και επιλέξτε μια τοπική επιχείρηση που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.