Πως θα φτάσετε στο Πίτσμπουργκ

Πλοηγηθείτε στο κέντρο του Πίτσμπουργκ

Το Πίτσμπουργκ παρουσιάζει το προφίλ μιας πολυσύχναστης μητρόπολης, αλλά σε ένα μέγεθος και κλίμακα που είναι εύκολο να καταλάβεις και να κάνεις ελιγμούς. Δεν είναι, όμως, η πόλη των ονείρων του πολεοδόμου. Το λοφώδες έδαφος, το πλήθος ποταμών, γεφυρών και σηράγγων, καθώς και οι εκκρεμείς προαστιακές οδοί αποκλείουν κάθε προσποίηση του παραδοσιακού πλέγματος της πόλης. Απλά δεν έχουμε "μπλοκ" της πόλης εδώ. Το κέντρο του Pittsburgh βρίσκεται ακόμη σε σχήμα τρίγωνου, καθώς βρίσκεται ακριβώς στο σημείο όπου συναντώνται τα ποτάμια Allegheny και Monongahela για να σχηματίσουν το Οχάιο.

Γεωγραφία του Πίτσμπουργκ

Ένας εύκολος τρόπος να προσανατολίσετε τον εαυτό σας είναι να διαιρέσετε το Πίτσμπουργκ σε τέσσερις ενότητες: τη Βόρεια και τη Νότια πλευρά και την Ανατολή και τη Δύση, με το κέντρο της πόλης να βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του όλου.

Τόσο η Βόρεια πλευρά όσο και η Νότια πλευρά χωρίζονται περαιτέρω στα "διαμερίσματα", στις περιοχές που ξεκινούν επίπεδη κατά μήκος των ποταμών απέναντι από το κέντρο της πόλης και στις "πλαγιές", τις γειτονιές που επεκτείνονται γρήγορα στους λόφους που βυθίζονται στο κέντρο του Πίτσμπουργκ στα βόρεια Νότος.

Τοποθετημένες στις γωνίες και τις κρημνές των τεσσάρων τμημάτων είναι οι 88 χαρακτηριστικές γειτονιές που συγκροτούν το Πίτσμπουργκ, που συνδέονται με την εκκαθάριση των δρόμων, τις απότομες σκάλες και ακόμη και μερικές κλίσεις.

Γνωρίζοντας την πόλη

Το κέντρο του Πίτσμπουργκ καταλαμβάνει μια συμπαγή περιοχή 50 στρεμμάτων που συνορεύει με την Grant Street στα ανατολικά, τη λεωφόρο Penn προς τα βόρεια και τη λεωφόρο των συμμάχων στα νότια. Δεν βρίσκεστε ποτέ περισσότερο από λίγα τετράγωνα στον προορισμό σας και το κέντρο της πόλης είναι εύκολο να περπατήσετε και να ωφεληθείτε όμορφα για απόλαυση πεζών - με πάρκα και πλατείες σε απόσταση μεταξύ των πύργων γραφείων και των λιανικών διαδρόμων.

Έξω από το κέντρο της πόλης, οι δημόσιες συγκοινωνίες συνδέουν τις απομακρυσμένες συνοικίες και προάστια της πόλης.

Δημόσιες συγκοινωνίες
Η Λιμενική Αρχή του Allegheny County έχει περισσότερα από 875 λεωφορεία, 83 ελαφρά σιδηροδρομικά οχήματα και τα Monongahela και Duquesne Inclines για να σας βοηθήσουν να μετακινηθείτε γύρω από το Πίτσμπουργκ

Η Λιμενική Αρχή της Allegheny County χρησιμοποιεί τα λεωφορεία της, ελαφρά σιδηροδρομικά οχήματα και τις κλίσεις κάτω από μια δομή ναύλων ζώνη, όπου το ποσό του ναύλου βασίζεται σε μήκος ταξιδιού από το Χρυσό Τρίγωνο του Πίτσμπουργκ ή την κεντρική επιχειρηματική περιοχή. Οι υψηλότεροι ναύλοι καταβάλλονται για ταξίδια που διασχίζουν περισσότερες από μία ζώνες. Οι ναύλοι εισπράττονται ως πίνακες αναβάτη σε ένα εισερχόμενο ταξίδι ή στο κέντρο της πόλης και καθώς ο αναβάτης εξέρχεται από το εξερχόμενο ή προαστιακό ταξίδι, με ορισμένες εξαιρέσεις.

Δεδομένου ότι οι φορείς εκμετάλλευσης λιμενικών αρχών δεν μεταφέρουν ούτε κάνουν αλλαγές, οι αναβάτες πρέπει να είναι έτοιμοι να πληρώσουν τον ακριβή ναύλο ή να πληρώσουν ένα ποσό που υπερβαίνει τον ισχύοντα ναύλο. Ελέγξτε την τοποθεσία του Port Authority of Allegheny County στο Web για χάρτες ζωνών, έναν διαδραστικό δρομολογητή λεωφορείων, πληροφορίες για τα εισιτήρια, δρομολόγια λεωφορείων, πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες και για αγορά εισιτηρίων λεωφορείων και περασμάτων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Google Transit για να αναζητήσετε διαδρομές δημόσιων συγκοινωνιών του Πίτσμπουργκ χρησιμοποιώντας τη διαδραστική τεχνολογία των Χαρτών Google.

Υπηρεσία Ταξί
Υπάρχει υπηρεσία ταξί στην περιοχή του Πίτσμπουργκ. Οι δύο μεγαλύτερες εταιρείες καμπίνας της περιοχής είναι το Yellow Cab και το Cabin 's People. Ως προειδοποίηση για τους επισκέπτες από άλλες πόλεις, μην περιμένετε να μπορείτε να χαλάσετε μια καμπίνα όποτε θέλετε. Οι καμπίνες στο Πίτσμπουργκ απαιτούν γενικά τηλεφωνική κλήση για να κανονίσουμε μια παραλαβή ή μια βόλτα στην κοντινότερη στάση του θαλάμου του ξενοδοχείου.

Οι καμπίνες είναι επίσης διαθέσιμες στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Pittsburgh .

Zipcar
Το Zipcar προσφέρει μια επιλογή ανταλλαγής αυτοκινήτων για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Pittsburgh, ειδικά εκείνων που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης και τις γειτονιές του Oakland. Με ένα λογαριασμό ZipCar, μοιράζεστε πρόσβαση σε οποιοδήποτε από τα πενήντα οχήματα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κρατήσετε ένα αυτοκίνητο online ή τηλεφωνικά και στη συνέχεια να επιστρέψετε στον καθορισμένο χώρο στάθμευσης του αυτοκινήτου όταν τελειώσετε, όλα για μία ωριαία τιμή που καλύπτει το φυσικό αέριο, ασφάλιση ασφάλισης και 150 ελεύθερα μίλια.

Η μετάβαση στο Πίτσμπουργκ δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη αφού το Πίτσμπουργκ βρίσκεται μέσα σε μια πτήση διάρκειας δύο ωρών ή ημερήσια διαδρομή περισσότερων από τους μισούς Αμερικανούς και Καναδικούς πληθυσμούς. Η πόλη εξυπηρετείται από ένα τεράστιο διακρατικό σύστημα αυτοκινητοδρόμων, πλήρη χρονοδιαγράμματα κυνοδρομιών, υπηρεσίας επιβατικών σιδηροδρομικών γραμμών Amtrak τόσο από την ανατολική ακτή όσο και από το Midwest και από τα κορυφαία αεροδρόμια του κόσμου.

Αυτοκινητόδρομοι προς Πίτσμπουργκ

Από το Βορρά και το Νότο, το Πίτσμπουργκ είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω I-79.

Προερχόμενοι από το Βορρά θα βγείτε από το I-79 στο I-279 σε ένα σημείο νότια του Wexford, PA. Αυτός ο δρόμος ονομάζεται επίσημα ο αυτοκινητόδρομος Raymond P. Shafer, αλλά θα ακούσετε τους ντόπιους να το αναφέρουν ως το Northwest Parkway . Ερχόμενοι από το νότο σε I-79, θα βγείτε και στο I-279, γνωστό και ως US 22/30, Penn Lincoln Highway, και στο West Parkway (δεν υπάρχει πάρκο South). Από εδώ μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με το Route 60 προς το αεροδρόμιο.

Η κύρια πρόσβαση στο Πίτσμπουργκ από την Ανατολή / Δύση είναι μέσω της Pennsylvania Turnpike, I-76. Υπάρχουν 4 έξοδοι από το Πίτσμπουργκ: Έξοδος 28 στο Cranberry (Διαδρομή 19, Perry Highway), Έξοδος 39 στην Gibsonia (Διαδρομή 8, Butler Valley), Exit 48 στο Harmarville (Valley Allegheny) και Exit 57 στο Monroeville (καλύτερη πρόσβαση στο Πίτσμπουργκ). Ερχόμενοι από την ανατολή θα βγείτε από το PA Turnpike στο Monroeville (Exit 57) για να συνδεθείτε με το Parkway East (επίσης γνωστό ως I-376, US 22/30 και Penn Lincoln Parkway).

Ερχόμενοι από το Northwest (Cleveland), βγείτε από τη διαδρομή 19 (Έξοδος 28) και ακολουθήστε τη διαδρομή 19 (Perry Highway) για να I-79S. Οι διασταυρώσεις 70 και 68, οι οποίες συνδέονται και με το I-79 νότια του Πίτσμπουργκ, παρέχουν επίσης πρόσβαση από την Ανατολή / Δύση.

Υπηρεσία Λεωφορείων προς Πίτσμπουργκ

Υπάρχει ένας τερματικός σταθμός λεωφορείων Greyhound που βρίσκεται στο κέντρο του Πίτσμπουργκ, στη γωνία της λεωφόρου Liberty και της οδού Grant Street, μόλις λίγα τετράγωνα από το συνεδριακό κέντρο David L. Lawrence .

Ένας δεύτερος σταθμός λεωφορείων βρίσκεται στο Monroeville στο 220 Mall Circle Drive, κοντά στο εμπορικό κέντρο Monroeville Mall. Παρείχαν επίσης περιορισμένες υπηρεσίες προς / από μια στάση του λεωφορείου στο αεροδρόμιο του Πίτσμπουργκ .

Υπηρεσία τρένων

Ο σιδηροδρομικός σταθμός Amtrak του Πίτσμπουργκ βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το τερματικό σταθμό λεωφορείων Greyhound, ανατολικά της Grant Street στην λεωφόρο Liberty, στο υπόγειο της Πενσυλβανίας. Δύο γραμμές εξυπηρέτησης επιβατών Amtrak καθημερινά στο Πίτσμπουργκ: το Capitol Limited (Ουάσιγκτον DC, Πίτσμπουργκ, Σικάγο) και η Πενσυλβάνια (Πίτσμπουργκ στη Νέα Υόρκη). Το Πίτσμπουργκ έχει πρόσβαση στο πλήρες σύστημα Amtrak, αλλά ορισμένοι προορισμοί μπορεί να απαιτούν συνδυασμό λεωφορείων / τρένων.

Διεθνές Αεροδρόμιο του Πίτσμπουργκ

Ο Διεθνής Αερολιμένας του Πίτσμπουργκ είναι ένα από τα πιο σύγχρονα συγκροτήματα τερματικών αεροδρομίων στον κόσμο που άνοιξε τον Οκτώβριο του 1992. Η υπηρεσία δεν είναι σχεδόν αυτό που κάποτε ήταν ως κόμβος για την US Airways, από την κορυφή της σχεδόν 590 ημερήσιων, 119 πόλεις το 2000, σε λιγότερο από 250 πτήσεις την ημέρα σε περίπου 50 προορισμούς. Το Pittsburgh International λειτουργεί ως «πόλη εστίασης» για τις ΗΠΑ και εξυπηρετείται από όλες τις άλλες μεγάλες αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Νοτιοδυτικών, Αμερικανικών, Ηνωμένων, Δέλτα, AirTran και Βορειοδυτικών. Πρόσφατα ψηφίστηκε ως # 1 αεροδρόμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες και # 3 στον κόσμο από τους αναγνώστες του Conde Naste Traveler .

Με τα ελικοειδή δρομάκια και πολλούς λόφους και κοιλάδες, το Πίτσμπουργκ μπορεί να είναι δύσκολο να πλοηγηθεί χωρίς καλό χάρτη. Οι συμβατικοί χάρτες θα κάνουν συνήθως το τέχνασμα, αλλά ένας μεγάλος πόρος για τους κατοίκους των επισκεπτών είναι το Pittsburgh Outlined Out , μια τοπική συλλογή χάρτες που είναι εύκολο να ακολουθήσουν και συμβουλές για τα πάντα, από το πάρκινγκ χωρίς προβλήματα μέχρι τις συντομεύσεις στο αεροδρόμιο . Αυτό το βιβλίο διατίθεται από τους περισσότερους σημαντικούς πωλητές βιβλίων.

Η οδήγηση γύρω από το Πίτσμπουργκ έγινε πολύ πιο εύκολη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 1994, όταν δημιουργήθηκε νέα σήμανση σε όλη την πόλη - το σύστημα Wayfinder - για να βοηθήσει τους κατοίκους και τους επισκέπτες να περιηγηθούν από ένα τμήμα της πόλης στο άλλο. Το σύστημα Wayfinder του Πίτσμπουργκ οργανώνει το Πίτσμπουργκ σε πέντε περιοχές, εκπροσωπούμενες από το αντίστοιχο χρώμα. Το σύστημα Wayfinder δημιουργεί έναν βρόχο, το Purple Belt, γύρω από την περιφέρεια του κέντρου του Πίτσμπουργκ, που δείχνει το δρόμο για να περπατήσει ή να οδηγήσει σε σημαντικά αξιοθέατα όπως το Μουσείο Andy Warhol και το Fort Pitt Block House . Οι πρακτικές πληροφορίες για τους επισκέπτες, όπως η στάθμευση, αποτελούν επίσης μέρος του συστήματος σήμανσης.

Δεδομένου ότι το Pittsburgh δεν διαθέτει διακρατικό Beltway, αφήνοντας τα δύο κύρια Interstates που διατρέχουν το Πίτσμπουργκ με πολλές συμφόρηση κατά περιόδους, το Pittsburgh Belt Route System κατασκευάστηκε για να παρέχει μια σειρά από έντονες εναλλακτικές διαδρομές γύρω από την πόλη. Έξι χρωματικά κωδικοποιημένα βρόχοι περιβάλλουν το Πίτσμπουργκ και συνδέουν διάφορες πόλεις, αυτοκινητόδρομους και σημαντικούς χώρους όπως τα δύο αεροδρόμια.

Τα χρώματα του συστήματος Belt Route είναι διατεταγμένα με τη σειρά του ουράνιου τόξου - η εξωτερική ζώνη είναι Κόκκινη, ακολουθούμενη από Πορτοκαλί, Κίτρινο, Πράσινο, Μπλε και Μωβ (η Μωβ ζώνη είναι το σύστημα Wayfinder που αναφέρθηκε παραπάνω). Μερικές από τις διαδρομές δεν αποτελούν πλήρη βρόχους επειδή συναντούν την εξωτερική άκρη του County Allegheny.

Το σύστημα Belt Route είναι αρκετά πλήρες και καλά συντηρημένο. Πολύ οπουδήποτε θα έρθετε σε μια διασταύρωση κατά μήκος μιας διαδρομής ζώνης, θα βρείτε ένα νέο σημάδι, έτσι ώστε να μπορούν να επικαλεσθούν για να σας πάρει εκεί που σχεδιάσατε να πάτε. Ο χάρτης AAA Pittsburgh Downtown & Vicinity δείχνει το σύστημα Ζώνης Χρώματος. Ο πλαστικοποιημένος χάρτης Rand McNally EasyFinder Pittsburgh είναι μια άλλη καλή επιλογή.

Σήραγγες
Αν ταξιδεύετε στο κέντρο του Πίτσμπουργκ από την Ανατολή, τη Νότια ή τη Δύση, πιθανότατα θα φτάσετε σε μια σήραγγα. Το I-376 (το Πάρκο Ανατολής) ταξιδεύει μέσω της σήραγγας σκίουρου από τα ανατολικά, το φορτηγό 19 ταξιδεύει μέσω του Πίτσμπουργκ μέσω του Liberty Tunnel (Liberty Tubes) από το Νότο και των Φορτηγών Pitt και της Γέφυρας του Fort Pitt συνδέουν τα νότια και δυτικά προάστια Πίτσμπουργκ στο Χρυσό Τρίγωνο μέσω I-279. Να είστε προσεκτικοί κατά την οδήγηση μέσω αυτών των σηράγγων και των γεφυρών τους για πρώτη φορά - πολλές από τις πινακίδες είναι στα overhead spans και είναι δύσκολο να δούμε μέχρι να είστε σχεδόν κάτω από αυτούς.

Γέφυρες
Το Πίτσμπουργκ είναι γνωστό ως πόλη των γεφυρών για καλό λόγο - πάνω από 1700 γέφυρες υπάρχουν μόνο στην Allegheny County ! Οι γέφυρες του Πίτσμπουργκ είναι πραγματικά αξιοσημείωτες, τόσο για την ομορφιά τους όσο και για την ποικιλία τους.

Οι άνθρωποι συχνά καυχιούνται ότι δεν υπάρχουν δύο γέφυρες εδώ με χρώμα ή σχέδιο, εξαιρουμένων των ίδιων γεφυρών 6ης, 7ης και 9ης οδού (γνωστών ως Τριών Αδελφών). Η γέφυρα του Smithfield Street κρατάει τον διάσημο χαρακτηρισμό ως την παλαιότερη χαλύβδινη γέφυρα της χώρας - σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε το 1845 και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από χιλιάδες αυτοκίνητα και πεζούς κάθε μέρα.

Κανόνες του δρόμου - Αριστερά του Πίτσμπουργκ
Για τους ανθρώπους που επισκέπτονται για πρώτη φορά το Πίτσμπουργκ, πρέπει να προσθέσω μια προειδοποίηση - προσέξτε για την Αριστερά του Πίτσμπουργκ ! Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι όταν σταματάτε μπροστά από μια σειρά αυτοκινήτων σε κόκκινο φως και το αυτοκίνητο απέναντι σας έχει το αριστερό σήμα στροφής του, πρόκειται να περιμένουν να τους αφήσετε να πάνε πρώτα. Αυτή η παράδοση άρχισε επειδή οι περισσότεροι δρόμοι στο Πίτσμπουργκ είναι στενοί και είναι γεμάτοι με παρκαρισμένα αυτοκίνητα, επιτρέποντας μόνο μία λωρίδα κυκλοφορίας σε κάθε κατεύθυνση.

Επομένως, κάποιος που περιμένει να γυρίσει αριστερά σε ένα φως, θα κρατήσει ολόκληρη τη λωρίδα κυκλοφορίας, εκτός αν κάποιος τους αφήσει να περάσει. Είναι γνωστή ως "αριστερά του Πίτσμπουργκ" επειδή δεν είναι μόνο ανεκτή σε αυτόν τον τομέα, είναι αναμενόμενο. Δοκιμάστε το σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της χώρας και είστε αναγκασμένοι να πάρετε έναν καλό αριθμό από τους ξετρελαμένους οδηγούς που σας απομακρύνουν.

Περισσότερες Συμβουλές Οδήγησης του Πίτσμπουργκ

Το πάρκινγκ στο κέντρο του Pittsburgh μπορεί να είναι ακριβό και δύσκολο να βρεθεί, όπως και στις περισσότερες μεγάλες πόλεις. Οι ημερήσιες τιμές κυμαίνονται από περίπου $ 8 έως $ 16 για τα περισσότερα γκαράζ στο κέντρο της πόλης. Οι θέσεις στάθμευσης είναι ένα σπάνιο εμπόρευμα κατά την εργάσιμη εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή για άτομα χωρίς μισθώσεις. Η άκρη για να βρούμε οικονομικό χώρο στάθμευσης στο κέντρο της πόλης είναι να κοιτάξουμε μερικά από τα περιθώρια. Χώρος στάθμευσης μπορεί να βρεθεί για τόσο χαμηλό όπως 4 δολάρια την ημέρα με μόνο μια μικρή απόσταση με τα πόδια ή με λεωφορείο για την πόλη.

Επειδή μεγάλο μέρος του Πίτσμπουργκ χτίστηκε πριν από την εισαγωγή του αυτοκινήτου, υπάρχουν λίγοι δρόμοι σε πολλές από τις παλαιότερες γειτονιές. Οι άνθρωποι εδώ πάρκο στο δρόμο αφήνοντας μια αρκετά στενή ταινία ανοιχτή για λόγους οδήγησης. Αυτό μπορεί να αφήσει δύσκολα σημεία σε πολλές γειτονιές του Πίτσμπουργκ. Δεν είναι ασυνήθιστο για τους ανθρώπους να παρκάρετε αρκετά τετράγωνα μακριά από το σπίτι, ή να αφήσετε μια καρέκλα χλοοτάπητα έξω στο περίπτερο για να "σώσει" το σημείο τους. Ορισμένες γειτονιές προσφέρουν δωρεάν χώρο στάθμευσης για τους κατοίκους (θα αναρτηθούν πινακίδες άδεια κατοχής κατοικίας). Υπάρχουν επίσης καθορισμένες ημέρες καθαρισμού δρόμων - δημοσιεύονται πινακίδες που αναγγέλλουν πότε απαγορεύεται η στάθμευση στο δρόμο. Ο μετρημένος χώρος στάθμευσης είναι επίσης διαθέσιμος σε πολλές γειτονιές της πόλης.

Μια δειγματοληψία εναλλακτικών λύσεων πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης
* Οι τιμές που αναφέρονται εδώ ενδέχεται να μην είναι οι πιο πρόσφατες

Βόρεια Shore Χώρος στάθμευσης Γκαράζ
Αυτή η νεότερη εγκατάσταση στη βόρεια ακτή του Πίτσμπουργκ (απέναντι από τον ποταμό Allegheny από το κέντρο της πόλης) προσφέρει 925 θέσεις στάθμευσης για αθλητικές εκδηλώσεις, δραστηριότητες χωρίς δραστηριότητες και ημερήσιες μετακινήσεις.


Τιμές: $ 3 έως δύο ώρες, $ 7 για δύο έως τέσσερις ώρες και $ 9 για περισσότερες από τέσσερις ώρες (Παιχνίδια Πειρατών $ 15, Games Steelers $ 25)

Ενεργειακά κέντρα στάθμευσης της CONSOL
Πέντε διαφορετικές παρτίδες περιβάλλουν το ενεργειακό κέντρο CONSOL με συνολικά 2.500 χώρους, συν ένα γκαράζ 500 θέσεων με ειδικό χώρο στάθμευσης για συμπαγή και φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα.

Εφόσον αφήσετε αυτά τα παρτίδες μέχρι τις 6:30 μ.μ., δεν χρεώνεστε με πρόσθετη χρέωση αν υπάρχει εκδήλωση στο χώρο.
Τιμές: 6,00 δολάρια - 8,00 δολάρια την ημέρα (τα ποσοστά ειδικών γεγονότων για συναυλίες, παιχνίδια πιγκουίνων κ.λπ. μπορούν να ποικίλουν γενικά σε εύρος $ 15- $ 25).

Χώρος στάθμευσης Monongahela Wharf
Το πάρκο Mon Wharf βρίσκεται κάτω από τη λεωφόρο Fort Pitt στον ποταμό Monongahela - δίπλα στο Point State Park και ακριβώς απέναντι από τον ποταμό από την πλατεία του σταθμού. Μια μεγάλη, φθηνή εναλλακτική λύση για τα γκαράζ στάθμευσης στο κέντρο της πόλης, αλλά οι 860 χώροι της είναι κλειστοί αρκετές φορές το χρόνο λόγω πλημμυρών.
Τιμές: μέγιστο ποσό 8 $ ανά ημέρα ($ 2 - $ 5 μετά τις 4:00 μ.μ. ή για ειδικές εκδηλώσεις και Σαββατοκύριακα)

Strip District Parking
Διάφορες θέσεις στάθμευσης (πάνω από 3000 χώρους) είναι διαθέσιμες μεταξύ της 11ης οδού και της 16ης οδού γέφυρας και προσφέρουν μια μικρή απόσταση με τα πόδια ή με το λεωφορείο προς τα επάνω.
Τιμές: κυμαίνονται από $ 5.00 - $ 12.00 ανά ημέρα

Πλατεία σταθμού στάθμευσης
Σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη γέφυρα Smithfield Street από το κέντρο της πόλης, η πλατεία Station προσφέρει 4 υπαίθριους χώρους στάθμευσης και ένα κλειστό γκαράζ 4 επιπέδων για συνολικά 3.500 χώρους. Το 'T' τρέχει επίσης από το σταθμό του μετρό μέχρι το κέντρο της πόλης.
Τιμές: $ 6- $ 15 καθημερινά (Τα ποσοστά ειδικών γεγονότων όπως αναρτήθηκαν, επίσης στην περιοχή $ 6- $ 15)

Περισσότερες πληροφορίες στάθμευσης:

Πίτσμπουργκ
Λειτουργεί εννέα (9) χώροι στάθμευσης, 38 υπεραστικές οδικές θέσεις στάθμευσης, τρία (3) παρίσθετα μέρη (Parking Plazas) και όλοι οι σταθμοί στάθμευσης στο δρόμο στο Πίτσμπουργκ. Ελέγξτε τον ιστότοπό τους για τοποθεσίες, αναζήτηση ανά γειτονιά και για να βρείτε τις τρέχουσες τιμές.

Κρατημένο πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης
Ερχόμενοι στην πόλη για μια μέρα και δεν θέλουν να χάσουν χρόνο οδήγησης από το γκαράζ στο γκαράζ προσπαθώντας να βρουν έναν ελεύθερο χώρο; Το Pittsburgh Downtown Partnership Reserved Parking Service σας επιτρέπει να κάνετε κράτηση του χώρου στάθμευσης εκ των προτέρων μέσω της online υπηρεσίας θυρωρείου ή μέσω τηλεφώνου. Η υπηρεσία διατίθεται κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. στις συνεργαζόμενες γκαράζ Downtown της Pittsburgh Parking Authority και επιλέξτε χώρους στάθμευσης Alco.

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση (εκτός του κανονικού κόστους στάθμευσης) που σχετίζεται με αυτή την υπηρεσία κράτησης στάθμευσης.

Πάρκινγκ στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πίτσμπουργκ
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές στάθμευσης και τις τιμές.