Κατάλογος των κυνηγών αυγών και των εκδηλώσεων του Πάσχα στο μετρό του Ντητρόιτ

Εκτός από το Πάσχα Brunch , υπάρχουν πολλές διασκέδαστες οικογενειακές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται για τον εορτασμό του Πάσχα σε όλη την περιοχή του μετρό-Ντιτρόιτ. Εκτός από τις φωτογραφίες των λαγωνικών, υπάρχουν πολλά κυνηγετικά αυγών που κρατούνται από τώρα μέχρι την Κυριακή του Πάσχα. Ακολουθεί μια λίστα με κυνηγόσκυλα αυγών, πρωινό λαγουδάκι και άλλες εκδηλώσεις του Πάσχα στο Μετρό Ντιτρόιτ το 2015:

Ann Arbor: Το Easter Egg Scramble & Spring Το Eggstravaganza χρηματοδοτείται από την Ann Arbor Jaycees και το Pittsfield Township και έχει προγραμματιστεί το Σάββατο 4 Απριλίου στις 11 π.μ. στο Lillie Park South, 4365 Platt Rd.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ζωγραφική προσώπου, περιστρεφόμενα μπαλόνια, ζωολογικό κήπο, κουκούτσια αυγών, μουσική και παιχνίδια.
Η εκδήλωση είναι δωρεάν.

Auburn Hills: Ο 24ος Ετήσιος Διαγωνισμός Hunt & Bonnet για το Πασχαλινό αυγό έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 4 Απριλίου το μεσημέρι στο Civic Center Park. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ένα χτύπημα αυγών ενηλίκων και φωτογραφίες, καθώς και διάφορες κατηγορίες ηλικίας για το κυνήγι αυγών.
Το κόστος είναι $ 2 ανά παιδί.

Brownstown: Ένα Easter Egg Scramble προγραμματίζεται για το Σάββατο 4 Απριλίου στις 10 π.μ. και πάλι στις 1 μ.μ. στο Food Bar στη λίμνη Erie Metropark. Η εκδήλωση περιλαμβάνει χειροτεχνία, ζωολογικό κήπο και παιχνίδια.
Το κόστος είναι $ 5 ανά παιδί.

Canton: Ένα Easter Eggstravaganza είναι χρονοδιάγραμμα το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 10:30 πμ στο Heritage Park. Η εκδήλωση ακολουθεί το πασχαλινό πασχαλινό πασχαλινό πρωινό στο Grand Ballroom του Summit.
Το κόστος είναι $ 5 ανά οικογένεια.

Detroit: Το Easter Fun Fest έχει προγραμματιστεί το Σάββατο 4 Απριλίου από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ. στο Historic Fort Wayne.

Η εκδήλωση χωρίζεται σε τρεις ηλικιακές ομάδες: Bunnyland με χώρο παιχνιδιού και χειροτεχνίας για ηλικίες 5 και κάτω, Trail Rabbit με ζωγραφική προσώπου και φουσκωτά για ηλικίες 6 έως 9 και Way Seekers Way με κυνηγόσκυλα αυγών και καρναβαλικά παιχνίδια για ηλικίες 10 έως 12 ετών.
Η εκδήλωση είναι δωρεάν.

Dexter: Ένα Easter Egg Scramble έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 29 Μαρτίου από τις 12 μ.μ. έως 2 μ.μ. στο Κέντρο Δραστηριοτήτων του Hudson Mills Metropark.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ζωγραφική ζωγραφική, ζωγραφική προσώπου και επίσκεψη του Πάσχα Μπάνι.
Το κόστος είναι $ 4 ανά παιδί / $ 6 στην πόρτα.

Grosse Pointe Farms: Ένα κυνήγι αυγών του Πάσχα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 10 π.μ. στο Pier Park. Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσκεψη με το Πάσχα Μπάνι.
Η εκδήλωση είναι δωρεάν.

Grosse Pointe Farms: Ένα Brunch με το Πάσχα Μπάνι έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 29 Μαρτίου στις 10:30 π.μ. στο Μνημείο Πολέμου Grosse Pointe στο Lake Shore Drive. Η εκδήλωση περιλαμβάνει το brunch και το κυνήγι αυγών κατάλληλων για την ηλικία.
Το κόστος είναι $ 19 ανά άτομο.

Λιβία: Ένα κυνήγι αυγών έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 4 Απριλίου το μεσημέρι στο Ροταριανό πάρκο στο Six Mile Road και στο Χάμπαρντ.
Η εκδήλωση είναι δωρεάν.

Λιβόνια: Ένα λαγουδάκι είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 11 π.μ. στο Civic Park Senior Centre. Η εκδήλωση περιλαμβάνει παιχνίδια, χειροτεχνία, πίτσα, ποτό και μια επίσκεψη με το Πάσχα Μπάνι.
Το κόστος είναι $ 5 ανά άτομο.

Milford / Brighton: Η διασκέδαση στο αγρόκτημα - το κυνήγι αυγών έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 2 Απριλίου στις 10 π.μ. στο Farm Center στο Kensington Metropark. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ένα αγώνας αυγών και μια επίσκεψη του Πάσχα Μπάνι.
Το κόστος είναι $ 5 ανά παιδί.

Μίλφορντ / Μπράιτον: Το μεγάλο κυνήγι αυγών στο Maple Beach έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 4 Απριλίου στις 11 π.μ. στο Maple Beach στο Kensington Metropark.

Περιλαμβάνει αγώνας αυγών, επίδειξη αγροτικών ζώων και επίσκεψη του Πάσχα Μπάνι.
Το κόστος είναι $ 5 ανά άτομο.

Northville: Ένα αυγό-STRAVAGANZA! έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 4 Απριλίου στις 11 π.μ. στο Maybury State Park. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ανακατασκευή αυγών, παιχνίδια, δραστηριότητες και επισκέψεις από το Πάσχα και το Smokey Bear.
Η εκδήλωση είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται διαβατήριο αναψυχής.

Novi: Το Eggstravaganza έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 28 Μαρτίου στο MSU Tollgate Farm σε Δρόμους 12 και Meadowbrook. Η εκδήλωση περιλαμβάνει κυνήγι αυγών, βόλτες με σανό και αγροκτήματα.
Το κόστος είναι $ 8 ανά κάτοικο / $ 10 ανά μη-κάτοικο.

Ray: Το παιγνίδι αυγών μικρών παιδιών έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 10 π.μ., 1 μ.μ. και 3 μ.μ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Farm Center του Wolcott Mill Metropark και περιλαμβάνει χειροτεχνίες, αναβάθμιση αυγών, σνακ και μια επίσκεψη με τις εκδρομές Easter Bunny.Wagon για αγορές.


Το κόστος είναι $ 5 ανά παιδί.

Ray: Ο αγώνας αγρόκτημα αγρόκτημα έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή, 29 Μαρτίου από 1 μ.μ. έως 4 μ.μ. στο Farm Center στο Wolcott Mill Metropark. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ένα αγωνιστικό αυγό, αγροτικά ζώα, εικόνες, χειροτεχνία, το Πάσχα Μπάνι και το Ρόσκο ο Κλόουν. Οι βόλτες με βάρκες είναι διαθέσιμες για αγορά.
Το κόστος είναι $ 5 ανά παιδί.

Royal Oak : Το Bunnyville στο Ζωολογικό Κήπο του Ντιτρόιτ φιλοξενεί το Egg-stravaganza την Παρασκευή και το Σάββατο, 3 Απριλίου και 4 Απριλίου από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει κυνήγι αυγών, βραβεία, Jelly Bean Jamboree, περιποιήσεις, παιχνίδια, χειροτεχνία, ζωντανή ψυχαγωγία, ζώα, συνομιλίες με ζουκίπερ και ένα σταθμό ζωγραφικής με μύδια. Το show Bunny Follies είναι το πρόγραμμα το μεσημέρι, 1 μ.μ., 2 μ.μ. και 3 μ.μ.
Το κόστος είναι $ 8 (μαζί με το πάρκινγκ) με μια δωρεά κονσερβών.

Shelby Township: Ο Ετήσιος αγώνας για το αυγό του Πάσχα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 1 μ.μ. στο Κέντρο Φύσης στο Stony Creek Metropark. Η εκδήλωση περιλαμβάνει χειροτεχνίες και μια επίσκεψη του Πάσχα Μπάνι.
Το κόστος είναι $ 4 ανά παιδί.

Trenton: Η πτώση Marshmallow έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 3 Απριλίου στις 9 π.μ. στο Elizabeth Park στο Trenton.

Wayne: Η ετήσια πτώση Marshmallow έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 3 Απριλίου στις 10 π.μ. στο Anderson Ball Fields.
Η πτώση marshmallow είναι δωρεάν.

Wayne: Ένα πρωινό Bunny έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 3 Απριλίου στις 10:45 πμ στο Κοινοτικό Κέντρο Wayne. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ένα πρωινό με τηγανίτα. Εικόνες μπορούν να ληφθούν με το λαγουδάκι με επιπλέον κόστος.
Το κόστος είναι $ 5 για τους κατοίκους / $ 6 μη κατοίκους.

Westland: Μια πτώση Marshmallow έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 3 Απριλίου στις 11 π.μ. στο Nankin Mills στη γωνία της οδού Hines Drive και της διαδρομής Ann Arbor.

Wixom: Ένα Bunny Hop έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 26 Μαρτίου στις 5:30 μ.μ. στο Κοινοτικό Κέντρο Wixom, 49015 Pontiac Trail. Η εκδήλωση περιλαμβάνει δείπνο για πίτσα, χορό και μια επίσκεψη με το Πάσχα Μπάνι.
Το κόστος είναι 8 δολάρια ανά άτομο.

Woodhaven: Το πρωινό του Πάσχα και το κυνήγι αυγών Kiwanis προγραμματίζονται για το Σάββατο 28 Μαρτίου στο Κοινοτικό Κέντρο Woodhaven. Το πρωινό με τηγανίτα ξεκινάει στις 8:30 πμ και το κυνήγι αυγών του Πάσχα στις 10 π.μ.
Το κόστος για πρωινό είναι $ 5 ανά άτομο. Το κυνήγι αυγών ακολουθεί αλλά είναι ένα ξεχωριστό, ελεύθερο γεγονός.