Μουσείο Fort Pitt και οδηγός επισκεπτών Block House

Μάθετε για την ιστορία του Πίτσμπουργκ, ενώ επισκέπτεστε το όμορφο πάρκο του Downtown

Το Μουσείο του Φορτ Πιτ είναι ένα διώροφο μουσείο 12.000 τετραγωνικών ποδιών, το οποίο βρίσκεται στο σημειακό πάρκο του Πίτσμπουργκ, στην άκρη του χρυσού τριγώνου στο κέντρο του Πίτσμπουργκ, όπου συγκλίνουν τρεις ποταμοί. Το μουσείο αναφέρει την ιστορία του κεντρικού ρόλου της Δυτικής Πενσυλβανίας κατά τη διάρκεια του Γαλλικού και Ινδικού Πολέμου, της Αμερικανικής Επανάστασης και ως γενέτειρα του Πίτσμπουργκ .

Πρώτη Ιστορία και Αντικείμενα του Πίτσμπουργκ

Ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1969 σε ανακατασκευασμένο προπύργιο, το Μουσείο Fort Pitt παρουσιάζει την πρώιμη ιστορία του Πίτσμπουργκ μέσα από διάφορους διαδραστικούς σταθμούς, ζωγραφικούς πίνακες ζωγραφικής και έργα τέχνης.

Τρία διακοσμημένα δωμάτια αναλύουν τη ζωή μέσα στο φρούριο όπως ήταν στη δεκαετία του 1750: μια καμπίνα του εμπόρου γούνας, μια αποθήκη για πυρομαχικά και ένα βάρκα των βρετανών στρατιωτών.

Τα έργα τέχνης στο Μουσείο Φορτ Πιτ περιλαμβάνουν ένα αμερικανικό ινδικό κέρας σκόνης με υποθαλάσσιο πάνθηρα. αντικείμενα από την εκστρατεία του Γενικού Μπράντοκ, όπως μπάλες από μασκότ και κλειδαριές τουφέκι. Ο γεννημένος Lafayette 1758 έξι λιβρών κανόνι σηματοδότησε La Embushcade (η έπαρση)? και ένα γραφείο γραφείου με κασσίτερου επιγραφή "Fort Pitt Provincial Store, 1761" που ανήκε στον Josiah Davenport, ανιψιός του Ben Franklin και έναν τοπικό έμπορο γούνας.

Εκθέματα Μουσείου Fort Pitt

Η γκαλερί του πρώτου ορόφου προσφέρει ένα ευρύ φάσμα διαδραστικών εκθεμάτων, όπου οι επισκέπτες όλων των ηλικιών μαθαίνουν για την καθημερινή ζωή του Πίτσμπουργκ του 18ου αιώνα. Το διόραμα παρουσιάζει μια μικροσκοπική εικόνα αυτής της εποχής. Οι επισκέπτες μπορούν να φέρουν γούνες στην αγορά στην καμπίνα του εμπόρου. peer μέσα σε ένα αντίγραφο Casemate για να δείτε πυρομαχικά που γίνονται? και να μάθουν για το πυροβολικό που προστατεύει το οχυρό κατά τη διάρκεια του Γαλλικού και Ινδικού Πολέμου.

Η στρατηγική θέση του Μουσείου Φορτ Πιτ έχει διαμορφώσει την πορεία της ιστορίας. Το Fort Pitt βοήθησε να ανοίξει τα σύνορα στον οικισμό, καθώς το Πίτσμπεργκ έγινε η «πύλη προς τη Δύση». Ακολουθήστε το εκθεσιακό πρόγραμμα του Fort Pitt, που χρονολογείται από το 1754, όταν ο Βρετανός στρατιώτης καπετάνιος Γουίλιαμ Τρεν έφτασε για να εγκαταστήσει το πρώτο οχυρό στο σημείο, η πρώτη συνθήκη ειρήνης μεταξύ ΗΠΑ και Αμερικανών Ινδιάνων υπογράφηκε στο Φορτ Πιτ.

Fort Pitt Block House

Ο DAR ή οι κόρες της αμερικανικής επανάστασης κατέχει το Fort Pitt Block House, το οποίο γειτνιάζει με το μουσείο του Fort Pitt. Χτίστηκε το 1764, είναι η μόνη επιζών κατασκευή του αρχικού Fort Pitt και του παλαιότερου κτιρίου στο Πίτσμπουργκ.

Το μικροσκοπικό μπλοκ, το οποίο κάποτε παρείχε γρήγορη κάλυψη για τους ανθρώπους που αλιεύθηκαν έξω από το Φορτ Πιτ όταν έπεσε υπό επίθεση, μετατράπηκε σε κατοικία το 1785. Χρησίμευσε ως ιδιωτική κατοικία μέχρι το 1894, όταν ήταν προικισμένο στο κεφάλαιο του Pittsburgh του DAR. Το Block House δεν ανήκει στο Μουσείο του Φορτ Πιτ, αλλά είναι ένα αυτόνομο ιστορικό μουσείο χωρίς ιδιόκτητο εισιτήριο.

Point State Park

Το Μουσείο Φορτ Πιτ βρίσκεται στο όμορφο σημείο State Park του Πίτσμπουργκ. Ενώ επισκέπτεστε το μουσείο, εξοικονομήστε χρόνο για να απολαύσετε αυτό το Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο. Περπατήστε κατά μήκος των προσβάσιμων πλακόστρωτων παραλιακών περιπάτων, οι οποίες αγνοούν τις γραφικές πλαγιές του Πίτσμπουργκ και πολλές γέφυρες. Ένα 100-ποδιών ψηλό συντριβάνι ενισχύει την ομορφιά του πάρκου, και οι επισκέπτες μπορούν να πικ-νικ στα γκαζόν. Τα μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας, μαζί με ευκαιρίες για ψάρεμα και βαρκάδα, κάνουν αυτό το πάρκο ένα εξαιρετικό μέρος για να περάσετε μια μέρα.