Στρώμα Εργοστάσιο - Μουσείο Τέχνης

Πάρτε στην τέχνη, κυριολεκτικά! Το Μουσείο σύγχρονης τέχνης Mattress Factory στο Πίτσμπουργκ παρουσιάζει την τέχνη της εγκατάστασης σε περιβάλλοντα μεγέθους δωματίων, που δημιουργήθηκαν από τους καλλιτέχνες των κατοικιών. Βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του Πίτσμπουργκ από το 1977, το Εργοστάσιο στρώματος (το οποίο ονομαζόταν για την τοποθεσία του σε μια πρώην Stearns & Foster Αποθήκη Εργοστάσιο Στρώματος) θεωρείται η καλύτερη εγκατάσταση για την εγκατάσταση τέχνης στη χώρα. Η πρωτοποριακή τέχνη είναι μερικές φορές λίγο μπερδεμένη, αλλά πάντα διασκεδαστική.

Τι να περιμένετε στο εργοστάσιο στρώματος

Αυτό το εργαστήριο τέχνης έρευνας και ανάπτυξης για καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο προσκαλεί δεκαπέντε ετησίως για να σχεδιάσουν και να οικοδομήσουν την τέχνη τους στο χώρο του μουσείου. Τα εκθέματα είναι σίγουρα πρωτότυπα και θα αφήσουν τις αισθήσεις σας να ξετυλίξουν. Προηγούμενες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν το πάτωμα της Rebecca Holland από πάχους ιντσών παχύ πράσινο μήλο καραμέλα? Το κρύο δωμάτιο της Buzz Spector, ένα παγωμένο δωμάτιο γεμάτο βικτοριανά έπιπλα. και άλλοι που χρησιμοποιούν τέτοια μη παραδοσιακά υλικά όπως τρεις τόνοι υγρής γης και 6.000 δοχεία του Budweiser.

Το εργοστάσιο στρώματος διατηρεί μια μόνιμη συλλογή από 17 έργα καλλιτεχνών όπως οι Jene Highstein, Yayoi Kusama, James Turrell και Bill Woodrow καθώς και νέα έργα που δημιουργήθηκαν στο μουσείο από καλλιτέχνες από το Πίτσμπουργκ, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Ευρώπη και την Ιαπωνία. Τα εκθέματα μεγέθους δωματίου σας προσκαλούν να περπατήσετε μέσα, γύρω και μερικές φορές μέσα από το έργο τέχνης. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες εκθέσεις είναι έξω από το κτίριο - ένα γαλήνιο ροκ κήπο σχεδιασμένο από τον Winifred Lutz.

Φαγητό στο εργοστάσιο στρώματος

Το MF Café στο Factory Mattress είναι ανοιχτό από Τρίτη έως Σάββατο (ελέγξτε την ιστοσελίδα για τις τρέχουσες ώρες) και προσφέρει μια ωραία επιλογή από γκουρμέ σαλάτες, σάντουιτς και πίτσες. Αν θέλετε κάτι πιο ουσιαστικό, υπάρχουν πολλά ωραία εστιατόρια North Side / North Shore κοντά.

Ώρες & Εισδοχή

Ώρες: Τρίτη - Σάββατο, 10:00 π.μ. - 5:00 μ.μ. και Κυριακή, 1:00 μ.μ. - 5:00 μ.μ. Κλειστά Δευτέρα, συν μερικές αργίες.

Είσοδος: Ενήλικες $ 20, Ηλικιωμένοι $ 15, Φοιτητές $ 15, Βετεράνοι $ 10.

* Τα μέλη και τα παιδιά κάτω των 6 ετών είναι ελεύθερα καθημερινά. Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου CMU και του Point Park απολαμβάνουν δωρεάν όλο το χρόνο. 1/2 τιμή εισόδου την Τρίτη.

Οι κάτοχοι κάρτας Access / EBT που έχουν εκδοθεί από την Pennsylvania λαμβάνουν γενική αποδοχή για έως και τέσσερα άτομα για μόνο $ 1 ανά άτομο καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Απλά εμφανίστε την κάρτα Access / EBT και ένα αναγνωριστικό φωτογραφίας στο γραφείο αποδοχής.

Οδηγίες οδήγησης

Το εργοστάσιο στρώματος βρίσκεται στις ιστορικές οδούς πόλεων του Μεξικού της βόρειας πλευράς του Πίτσμπουργκ.

Διεύθυνση:
Το εργοστάσιο στρώματος
500 Way Sampsonia
Πίτσμπουργκ, Πενσυλβάνια 15212
(412) 231-3169

Από το Βορρά:
Πάρτε I-279S εισερχόμενος προς το κέντρο του Πίτσμπουργκ στο East Street Exit. Στρίψτε δεξιά στη Βόρεια Λεωφόρο, βόρεια στην ομοσπονδιακή οδό St., και φεύγετε στο St. Jacksonia St.

* Εναλλακτική διαδρομή (από την Αίτνα, διαδρομή 28) - ακολουθήστε την διαδρομή PA 28 Νότια, μέσω της περιοχής καταστημάτων. Κάνε δεξιά στην Cedar Ave. και στη συνέχεια, στο νοσοκομείο, αριστερά στη Βόρεια Ave. Στρίψτε δεξιά στην ομοσπονδιακή οδό St.

Από την Ανατολή:
Πάρτε I-376 Δύση και ακολουθήστε τις πινακίδες για το κέντρο του Πίτσμπουργκ.

Έξοδος στο Fort Duquesne Bridge-North Shore (Έξοδος 1Α). Μείνετε στην αριστερή λωρίδα της γέφυρας Fort Duquesne και κατεβείτε στο Exit 7A (North Shore). Στον φανό στο κάτω μέρος της ράμπας, στρίψτε δεξιά στην Ave Allegheny East. Στο τρίτο φως κάνετε δεξιά στη North Ave. Το πέμπτο φως κάνει αριστερά στην ομοσπονδιακή οδό και στη συνέχεια φεύγει προς την οδό Jacksonia St.

Από τη Νότια και τη Δύση (συμπεριλαμβανομένου του Αεροδρομίου ):
Πάρτε το I-279 N προς το Πίτσμπουργκ, στη σήραγγα Fort Pitt. Αν έρχεστε από το Αεροδρόμιο / Δύση, ακολουθήστε τη διαδρομή 60 προς I-279 Ν. Βρεθείτε στην αριστερή λωρίδα που διέρχεται από τη σήραγγα και μετά την έξοδο από τη σήραγγα μετακινήστε μια ακόμη λωρίδα προς τα αριστερά ακολουθώντας πινακίδες για Γέφυρα του Φρουρίου Duquesne. Αφού διασχίσετε τη γέφυρα, πάρτε την έξοδο 7Α (North Shore). Στο τέλος της ράμπας εξόδου, κάντε δεξιά στην East Allegheny Ave. Στο τρίτο φως κάνετε δεξιά στη North Ave.

Το πέμπτο φως κάνει αριστερά στην ομοσπονδιακή οδό και στη συνέχεια φεύγει προς την οδό Jacksonia St.

Στάθμευση

Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν στο πάρκο του Mattress Factory στο 505 Jacksonia Street.