Οδηγός επισκεπτών για το Point State Park στο Πίτσμπουργκ

Point State Park, στην άκρη του "Χρυσό Τρίγωνο" του Πίτσμπουργκ, τιμά την ιστορική κληρονομιά της περιοχής κατά τη διάρκεια του Γαλλικού και Ινδικού Πολέμου (1754-1763). Μαζί με την ιστορία, το Point State Park προσφέρει μια όμορφη απόδραση 36,4 στρεμμάτων στο κέντρο του Pittsburgh με πλακόστρωτους παραλιακούς δρόμους, όμορφη θέα, ψηλό σιντριβάνι 150 ποδιών και μεγάλη χλοώδη περιοχή.

Τοποθεσία & Οδηγίες

Point State Park βρίσκεται ακριβώς στην άκρη του κέντρου του Pittsburgh , στο σημείο όπου συναντώνται οι ποταμοί Allegheny και Monongahela για να σχηματίσουν τον ποταμό Ohio.

Μπορεί να προσεγγιστεί ανατολικά ή δυτικά από τα I-376 και I-279, από τα βόρεια από το PA 8 και από το νότο από το PA 51. Μια ποδηλατική και σε απευθείας σύνδεση πίσσα συνδέει το Point State Park με το North Shore Trail, Το Side Trail και το μονοπάτι Eliza Furnace κατευθείαν μέσα από την πόλη.

Εισαγωγή & Αμοιβές

Το Point State Park είναι δωρεάν και ανοικτό στο κοινό, όπως και το μουσείο Fort Pitt που βρίσκεται μέσα στο πάρκο.

Τι να περιμένεις

Point State Park είναι Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο και αναφέρει την ιστορία της πρωταρχικής εμπλοκής του Πίτσμπουργκ στον Γαλλικό και Ινδικό Πόλεμο. Είκοσι τρία μνημεία, πλάκες και δείκτες σε όλο το πάρκο μνημονεύουν τα γεγονότα, τους ανθρώπους και τα μέρη ιστορικής σημασίας. Εάν δεν είστε στην ιστορία, το Point State Park προσφέρει επίσης ένα όμορφο μέρος για να περάσετε ένα απόγευμα με έναν πλακόστρωτο δρόμο γύρω από τα ποτάμια, ένα τεράστιο σιντριβάνι για ψύξη και όμορφα διαμορφωμένους κήπους για περιπάτους.

Σημείο ιστορικού πάρκου σημείου

Το γαλλικό Fort Duquesne τους έδωσε τον έλεγχο της Κοιλάδας του Οχάιο μέχρι να φτάσει ένας Βρετανός στρατός, με επικεφαλής τον στρατηγό John Forbes, το 1758.

Οι αριθμημένοι Γάλλοι κάηκαν το φρούριο και αναχώρησαν. Σύντομα ο Φορτ Πιτ ήταν υπό κατασκευή στον ίδιο χώρο - η πιο εκτεταμένη οχύρωση από τους Βρετανούς στις αμερικανικές αποικίες.

Το Fort Pitt είχε πέντε πλευρές με ένα προμαχώνα (προεξέχον τμήμα) σε κάθε πλευρά. Τρεις βάσεις από την αρχική οχύρωση έχουν αναδημιουργηθεί: το μουσικό περίπτερο, το οποίο ανασκάφηκε και ανασχηματίστηκε μερικώς για να αποκαλυφθεί τμήμα του αρχικού ιδρύματος του οχυρού, ο ναός της σημαίας και ο προμαχώνας Monongahela.

Μουσείο Φορτ Πιτ

Στεγάζεται στο Bastion Monongahela, το Μουσείο Fort Pitt διατηρεί την ιστορία των συνόρων του Πίτσμπουργκ και της Δυτικής Πενσυλβανίας μέσα από πολυάριθμα εκθέματα και οθόνες. Είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Τρίτη μέχρι τα Σάββατα, τις Κυριακές από το μεσημέρι έως τις 5 μ.μ. και είναι κλειστή τις Δευτέρες. Για τα άτομα άνω των 12 ετών ισχύει χρέωση εισόδου.

Fort Pitt Blockhouse

Το Fort Pitt Blockhouse στο Point State Park, που χτίστηκε το 1764 από τον συνταγματάρχη Henry Bouquet, είναι το παλαιότερο αυθεντικό κτίριο στη δυτική Πενσυλβάνια και η μόνη εναπομένουσα δομή του πρώην Φορτ Πιτ.

Σημείο Κρασιού Πάρκο Σημείου

Η βρύση 150 ποδιών στο Point State Park ήταν αφιερωμένη στην Κοινοπολιτεία της Πενσυλβάνια στις 30 Αυγούστου 1974. Αντίθετα με τη δημοφιλή πεποίθηση, το νερό από τη βρύση δεν προέρχεται από τους τρεις ποταμούς του Πίτσμπουργκ, αλλά από ένα πηγάδι βάθους 54 ποδιών έσκαψε σε ένα υπόγειο παγετώδες ρεύμα που ονομάζεται "τέταρτος ποταμός" του Πίτσμπουργκ.

Τρεις αντλίες 250 ίππων λειτουργούν το σιντριβάνι στο Point State Park, το οποίο περιέχει πάνω από 800.000 γαλόνια νερού με τα φώτα. Η κυκλική λεκάνη του συντριβάνι, που είναι δημοφιλής στους ηλιοθεραπευτές, έχει διάμετρο 200 πόδια. Το σιντριβάνι λειτουργεί καθημερινά από τις 7:30 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ., επιτρέποντας τις καιρικές συνθήκες, κατά τη διάρκεια της άνοιξης, του καλοκαιριού και του φθινοπώρου.