Ύφαλος καρχαρία στη λιμνοθάλασσα Typhoon

Εξερευνήστε τη ζωή κάτω από τη θάλασσα στις διακοπές σας Disney

Το Shark Reef είναι ένα από τα πιο καινοτόμα και μοναδικά αξιοθέατα που προσφέρει οποιοδήποτε θεματικό πάρκο της Disney, το οποίο διαθέτει ποικίλα πλάσματα της θάλασσας, συμπεριλαμβανομένων των ζωντανών καρχαριών και των ακτίνων. Βρίσκεται στην λιμνοθάλασσα Typhoon , Shark Reef προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να κολυμπήσουν αναπνευστήρες και μάσκες και να πάρετε μια προσεκτική ματιά στην πραγματική ζωή στη θάλασσα.

Οι επισκέπτες όλων των ηλικιών μπορούν να απολαύσουν το Shark Reef, αλλά οι καλές δεξιότητες κολύμβησης είναι απαραίτητη. Ενώ το αλμυρό νερό θα αυξήσει την πλευστότητα, ο Reef έχει βάθος 10 ποδιών και πρέπει να περάσει από το κολύμπι.

Επισκόπηση έλξης

Οι επισκέπτες σταματούν δίπλα στην καταδύσεις για να λάβουν δωρεάν αναπνευστήρες και μάσκες, στη συνέχεια κατευθυνθείτε στα ντους. Μετά από μια γρήγορη τοποθέτηση και την καθοδήγηση με αναπνευστήρα, οι επισκέπτες προχωρούν στην κύρια δεξαμενή. Μετά τη φόρτωση του εξοπλισμού, οι κολυμβητές εισέρχονται στα ψυχθέντα νερά του Shark Reef για μια γρήγορη αναθεώρηση των κανόνων και στη συνέχεια επιτρέπεται να αρχίσουν.

Οι επισκέπτες κολυμπούν στον ύφαλο με το δικό τους ρυθμό και δεν επιτρέπονται καταδύσεις. Ισχυροί κολυμβητές θα περάσουν εύκολα τη δεξαμενή, αλλά άλλοι ίσως χρειαστεί να ξεκουραστούν στο μισό σημείο. Υπάρχει μια βυθισμένη πλατφόρμα βράχου για να ξεκουραστείτε και να κάνετε προσαρμογές στον εξοπλισμό σας στο μισό σημείο.

Οι ναυαγοσώστες είναι σε ετοιμότητα εάν έχετε πρόβλημα και είστε έτοιμοι να βοηθήσετε. Το ταξίδι σας καταλήγει όταν φτάσετε στα πέτρινα σκαλοπάτια. Αφού εγκαταλείψετε τον ύφαλο, θα σας δοθούν οδηγίες να ντους και να επιστρέψετε τον εξοπλισμό πριν ξεκινήσετε την επόμενη περιπέτεια.

Αδύναμοι κολυμβητές Beware

Παιδιά, έφηβοι, λάτρεις των ζώων και ισχυροί κολυμβητές όλων των ηλικιών.

Η θέα απλά δεν μπορεί να κτυπηθεί, και αυτή η έλξη θα είναι ενδιαφέρουσα για όποιον έχει ποτέ snorkeled ή θέλει να μάθει.

Συμβουλές επισκεπτών και συμβουλές

> Όπως συμβαίνει στον τομέα των ταξιδιών, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για λόγους αναθεώρησης. Αν και δεν έχει επηρεάσει αυτήν την αναθεώρηση, πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων.

Επεξεργασμένο από Dawn Henthorn, Ταξιδιωτικός εμπειρογνώμονας της Φλόριντα