Τι κοστίζει η ιδιοκτησία και η διατήρηση μιας πισίνας στο Phoenix;

Ένας οικοδόμος πισίνας Phoenix συνιστά επίσης πώς να κατασκευάσει μια πιο αποδοτική πισίνα

Ποιο είναι το κόστος της κατοχής πισίνας πέρα ​​από την αρχική εγκατάσταση; Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε σημαντική επένδυση, υπάρχει το προκαταβολικό κόστος και στη συνέχεια υπάρχουν τα κόστη συντήρησης, συντήρησης και επισκευής που σχετίζονται με την ιδιοκτησία. Μπορείτε να ονομάσετε αυτά τα "έξοδα κύκλου ζωής". Μια πισίνα, όπως τα περισσότερα πράγματα, δεν θα διαρκέσει για πάντα. Αλλά αν διατηρήσετε την πισίνα σας, διατηρήσετε ισορροπημένη τη χημεία του νερού και κάνετε κάποια προληπτική συντήρηση ρουτίνας, η πισίνα σας θα προσφέρει χρόνια χωρίς προβλήματα, διασκέδαση, απόλαυση και αναμνήσεις.

Ποια είναι τα μακροπρόθεσμα κόστη της ιδιοκτησίας μιας ομάδας;

Ο Kevin Woodhurst, επαγγελματίας οικοδόμος πισίνας στο Phoenix, εξετάζει τι κοστίζει για να διατηρήσει μια υπάρχουσα πισίνα. Πρώτον, σχεδόν κάθε πισίνα είναι διαφορετική, λέει. Ορισμένες πισίνες είναι ρυθμιζόμενες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να προσαρμοστούν για να βρεθεί το γλυκό σημείο κάθε πισίνας, ο τέλειος συνδυασμός της καλής ροής, ο μικρός περιορισμός, η ήρεμη απόδοση της αντλίας και η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Εάν ο οικοδόμος το κατασκευάσει χωρίς τις απαραίτητες δυνατότητες προσαρμογής, έχετε λιγότερες επιλογές.

Δαπάνες δείγματος

Παρακάτω παρουσιάζονται μερικά έξοδα μαρκαρίσματος, τα οποία σχετίζονται με τη συντήρηση μιας υπάρχουσας πισίνας, σύμφωνα με τον Woodhurst. Σημειώστε ότι το κόστος συντήρησης της πισίνας μπορεί να διαφέρει από αυτά που παρουσιάζονται εδώ ως παραδείγματα. Το μέγεθος της πισίνας, ο χρησιμοποιούμενος εξοπλισμός, τα συγκεκριμένα ποσοστά νερού και ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και άλλοι παράγοντες θα καθορίσουν το πραγματικό κόστος της ιδιοκτησίας της πισίνας. Τούτου λεχθέντος, η ακόλουθη ανάλυση και προτάσεις θα σας δώσουν μια ιδέα για τον τρόπο υπολογισμού του κόστους και ενδεχομένως θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα.

Εδώ είναι αυτό που εκτιμά ο Woodhurst:

Ακαθάριστη εκτίμηση για το συνολικό κόστος συντήρησης ανά μήνα

Το συνολικό κόστος μηνιαίας ιδιοκτησίας μιας πισίνας είναι $ 100 ή περισσότερο κάθε μήνα, λέει ο Woodhurst. Ακόμα, σημειώνει, "αυτό δεν είναι για μια εγκατάσταση αναψυχής πίσω αυλή που είναι διαθέσιμη 24/7, 365 ημέρες το χρόνο." Εάν χτίζετε μια νέα πισίνα ή ανακαινίσετε μια υπάρχουσα πισίνα, έχετε την ευκαιρία να ελαχιστοποιήσετε σημαντικά το κόστος σας εγκαθιστώντας εξοπλισμό εξοικονόμησης κόστους, εξοικονομώντας ενέργεια και υιοθετώντας πρακτικές εξοικονόμησης κόστους από το get-go.

Παρακάτω παρατίθενται οι κατευθυντήριες γραμμές του Woodhurst για την οικοδόμηση μιας καθαρότερης, πιο πράσινης και αποτελεσματικότερης πισίνας.

7 Must-Haves για την κατασκευή νέων πισινών και ανακαίνιση πισίνας

  1. Ένα σύστημα καθαρισμού και κυκλοφορίας στο πάτωμα. Δεν υπάρχει κανένας καλός λόγος να χρησιμοποιείτε πλέον ένα καθαριστικό σωλήνα. Δεν θα αγοράζετε αυτοκίνητο στην έρημο χωρίς κλιματισμό. Ομοίως, δεν έχετε πισίνα που έχει κατασκευαστεί χωρίς ποιοτικό σύστημα καθαρισμού και κυκλοφορίας. Αυτή είναι η καρδιά της πισίνας. "Με τα χρόνια, ένα σύστημα καθαρισμού και κυκλοφορίας στο πάτωμα θα πληρώνει περισσότερο από τον εαυτό του σε σύγκριση με την επισκευή και τη συντήρηση του καθαριστικού σωλήνων, το κόστος χημικών και πολλά άλλα, για να μην αναφέρουμε την ταλαιπωρία της λήψης καθαριστικού σωλήνα μέσα και έξω από την πισίνα , Λέει ο Woodhurst.
  2. Μια αντλία πισίνας πολλαπλών ταχυτήτων. Εγκαταστήστε είτε μια αντλία δύο ταχυτήτων είτε μια μεταβλητή ταχύτητα, με την τελευταία να είναι η καλύτερη επιλογή τώρα. Οι αντλίες με μεταβλητή ταχύτητα θα σας εξοικονομήσουν εκατοντάδες δολάρια ετησίως για πολλά χρόνια, σας συμβουλεύει.
  3. Φίλτρο πολυμέσων μεγάλου μεγέθους, με κασέτα. Οσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερα. Επιλέγετε να εγκαταστήσετε φίλτρα που χρειάζονται καθαρισμό ίσως μία φορά το χρόνο. Τα εμπορικά φίλτρα, φίλτρα 700 τετραγωνικών ποδιών φιλτράρουν από την κορυφή προς τα κάτω, ένα άλλο πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό. Σημείωση: Μην εγκαταστήσετε αυτόν τον τύπο φίλτρου εάν έχετε σκύλους που χρησιμοποιούν την πισίνα.
  4. Ένας χλωριωτής. Χρησιμοποιήστε τα δισκία χλωρίου αντί για έναν πλωτό διανομέα υγιεινής, ο οποίος είναι αργός και δεν είναι πολύ αποδοτικός. "Δεν έχει σημασία τι σας είπαν, μια πισίνα στο Φοίνιξ σε αυτή τη θερμότητα θα χρειαστεί λίγο χλώριο σε αυτό για να παραμείνει με ασφάλεια απολυμασμένο και καθαρό", λέει ο Woodhurst.
  5. Ένα απλό σύστημα όζοντος για να μειώσει τη ζήτηση χλωρίου. Αυτό θα σας εξοικονομήσει εύκολα μερικές εκατοντάδες δολάρια το χρόνο, λέει.
  6. Ένα ανθεκτικό εσωτερικό πισίνα. "Επιλέξτε ένα που μπορεί να χειριστεί κάποια κατάχρηση και να συγχωρεί όταν κάνετε ένα λάθος επειδή αυτό θα συμβεί", λέει. Δεν χρειαζόμαστε πολλά για να καταστρέψουμε το εσωτερικό του γύψου, σημειώνει. Γύψος είναι παλιό σχολείο και χρονολογείται, και τα πρόσθετα που βελτίωσαν τη μακροζωία του δεν χρησιμοποιούνται πλέον. "Εξετάστε ένα συνολικό εσωτερικό φινίρισμα όπως το Pebble Tec, το Pebble Sheen ή το Pebble Fina, τουλάχιστον θεωρήστε ένα βελτιωμένο γύψινο τελείωμα όπως το Ultra-Poz. Αν όχι, μπορεί να είναι λίγα μόλις χρόνια πριν το εσωτερικό πρέπει να είναι ανακατασκευάστηκε και αυτό δεν είναι φθηνό ", σημειώνει ο Woodhurst.
  7. Αυτόματο κάλυμμα πισίνας. Αυτό θα εξοικονομήσει νερό, ενέργεια και, ως εκ τούτου, πολλά χρήματα. Θα σας επιτρέψει επίσης να απολαύσετε την πισίνα σχεδόν όλο το χρόνο.

Για τις ανακαινίσεις πρέπει να ληφθούν υπόψη όλα τα παραπάνω. Η προσθήκη συστήματος καθαρισμού στο δάπεδο είναι δυνατή σε υπάρχουσα πισίνα αλλά δεν είναι οικονομικά εφικτή. Τα αυτόματα καλύμματα πισίνας είναι μια σκληρή ανακαίνιση αλλά όχι αδύνατη. Εξαρτάται πραγματικά από τη σχεδίαση της πισίνας και τη διαμόρφωση του καταστρώματος καθώς και εμπόδια στον τρόπο που δημιουργούνται οι υπερυψωμένες περιοχές και τα χαρακτηριστικά του νερού.

Ο Woodhurst σημειώνει ότι, ως εργολάβος, «ανησυχεί πολύ για την εξοικονόμηση ενέργειας, χρησιμοποιώντας λιγότερες χημικές ουσίες και το γεγονός ότι συνεχίζουμε να γεμίζουμε τους χώρους υγειονομικής ταφής μας με τα συντρίμμια κατασκευής.» Αν είστε ενεργός και ξοδεύετε λίγα περισσότερα χρήματα τώρα, η επένδυση θα είναι λογική, θα έχετε λιγότερους λογαριασμούς ενέργειας και λιγότερη χρήση χημικών ουσιών.Η αποτελεσματική πισίνα θα σημαίνει λιγότερες επισκευές, λιγότερη ταλαιπωρία και ελάχιστη απογοήτευση "για τους ιδιοκτήτες της πισίνας, συνιστά η Woodhurst.