Κεντρικό Γραφείο Καλύτερης Επιχειρηματικής Αριζόνα

Το Phoenix BBB βοηθά τόσο τις επιχειρήσεις όσο και τους καταναλωτές

Το Better Business Bureau ("BBB") της Κεντρικής / Βόρειας Αριζόνα είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που βασίζεται σε μέλη και χρηματοδοτείται από εταιρείες-μέλη. Ο σκοπός της οργάνωσης είναι να προωθήσει τις δεοντολογικές επιχειρηματικές σχέσεις μέσω εθελοντικής αυτορρύθμισης, εκπαίδευσης καταναλωτών και επιχειρήσεων και διαιτησίας.

Το Γραφείο Καλύτερης Επιχειρηματικότητας της Κεντρικής και Βορείου Αριζόνα ξεκίνησε το 1938 και εξυπηρετεί τις κομητείες Apache, Coconino, Gila, La Paz, Maricopa, Mohave, Navajo, Pinal, Yavapai & Yuma.

Ποιος μπορεί να ενταχθεί στο BBB;

Οι εταιρείες-μέλη πρέπει να πληρούν και να διατηρούν 13 πρότυπα ένταξης. Αυτά περιλαμβάνουν την κατάλληλη χορήγηση αδειών, την τοπική επιχειρηματική δραστηριότητα για τουλάχιστον ένα χρόνο και την εφαρμογή ειδικού κώδικα δεοντολογίας, διαφήμισης και πώλησης.

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του Better Business Bureau;

Όποιος θέλει να μάθει αν υπάρχει μια υπάρχουσα έκθεση σχετικά με μια εταιρεία ή φιλανθρωπία στην Αριζόνα μπορεί να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία. Η εταιρεία δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι μέλος του Γραφείου Καλύτερης Επιχειρηματικότητας για να υπάρξει έκθεση σχετικά με αυτό. Εάν μια εταιρεία είναι μέλος, αναφέρεται στην έκθεση. Έχοντας το πλήρες όνομα, τη διεύθυνση ή / και τον αριθμό τηλεφώνου της εταιρείας είναι πολύ χρήσιμη κατά τη διεξαγωγή μιας αναζήτησης.

Τι θα μου πει μια αναφορά;

Μια αναφορά περιλαμβάνει βασικές επιχειρηματικές πληροφορίες για την επιχείρηση καθώς και κάθε δραστηριότητα παράπονα κατά τα τρία προηγούμενα χρόνια. Δεν θα μπορείτε να δείτε τα πραγματικά παράπονα, επομένως δεν έχετε τρόπο να μάθετε εάν ήταν σοβαρά ή όχι, ή δικαιολογημένα ή όχι.

Μπορεί επίσης να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τυχόν ειδικές καταστάσεις ή απαιτήσεις αδειοδότησης για αυτήν την κατηγορία επιχειρήσεων.

Πώς μπορώ να καταθέσω παράπονο κατά επιχείρησης;

Πριν καταθέσετε μια καταγγελία, θα πρέπει να καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του ζητήματος απευθείας στην επιχείρηση. Διατηρήστε ακριβή τεκμηρίωση σε όλη τη διαδικασία.

Εάν η συνεργασία με την εταιρεία άμεσα δεν επιλύσει το πρόβλημα, μπορείτε να υποβάλετε μια καταγγελία. Το Γραφείο Καλύτερης Επιχειρήσεων δεν αποφασίζει ποιος είναι σωστός ή λάθος στις περιπτώσεις αυτές, είναι απλά εκεί για να διατηρήσουν ανοιχτές τις γραμμές επικοινωνίας μεταξύ εσάς και της επιχείρησης και ελπίζουμε ότι θα μεσολαβήσουν στη διαδικασία προς ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Ζητήστε προσφορά

Το BBB επιτρέπει στους καταναλωτές να ζητούν online προσφορές αγαθών και υπηρεσιών από μέλη του BBB.

  1. Επισκεφθείτε το BBB στο διαδίκτυο, επιλέξτε έναν κλάδο και δώστε μια περιγραφή των αναγκών σας.
  2. Επιλέξτε πώς θέλετε οι επιχειρήσεις να επικοινωνούν μαζί σας. μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ταχυδρομείου.
  3. Μόλις ολοκληρωθεί η αίτηση, αποστέλλεται αυτόματα στα μέλη του BBB στην επιλεγμένη βιομηχανία, ώστε να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας με μια εκτίμηση.

Για περισσότερες πληροφορίες στο Phoenix σχετικά με το Better Business Bureau, επισκεφτείτε τις στο διαδίκτυο ή καλέστε.