Τα καλύτερα μέρη για να φιλήσεις στη Νότια Αμερική

Είτε σχεδιάζετε μια ξεχωριστή απόδραση για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είτε απλά σκεφτείτε ένα καλό μέρος για ένα ρομαντικό ταξίδι με τον σύντροφό σας, η Νότια Αμερική έχει πολλά υπέροχα μέρη για να κλέψει ένα φιλί.

Η ιδανική τοποθεσία θα διαφέρει ανάλογα με την προοπτική σας, αλλά αν ψάχνετε για ιδιωτικότητα σε μια ήσυχη τοποθεσία ή σε μια τοποθεσία με εκπληκτική θέα, υπάρχουν μερικά αξιοθέατα που αξίζει να μελετήσετε. Αυτά τα μέρη θα σας δώσουν μια μνήμη που θα παραμείνει μαζί σας για μια ζωή και μπορεί να αποτελέσει εξαιρετικό μέρος για να ανοίξετε την ερώτηση, αν σκέφτεστε μια πρόταση γάμου!

Η κορυφή ενός λόφου σκι στο Bariloche

Η πόλη Bariloche είναι μια πόλη που έχει πολλά να την επισκεφθεί και στην πραγματικότητα είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις της Αργεντινής, με μια κληρονομιά των Άνδεων και μια ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα με το ψευδώνυμο «Μικρή Ελβετία».

Ενώ η εξαιρετική σοκολάτα και οι ελκυστικές βουνοκορφές προσφέρουν έναν ενδιαφέρον προορισμό, το χειμώνα η πόλη ζωντανεύει. Όταν το χιόνι έχει πέσει και το σκι είναι καλό μπορείτε να το κεφάλι στην κορυφή των πλαγιών και πριν απολαύσετε την αδρεναλίνη βιασύνη όπως σας ταχύτητα πίσω κάτω από το λόφο, σιγουρευτείτε ότι απολαμβάνετε ένα φιλί με το σύντροφό σας πριν από ένα υπέροχο χιονισμένο βουνό σκηνικό .

Διαβάστε: Καλύτερη πεζοπορία στη Νότια Αμερική

Το θέαμα στους καταρράκτες του Iguazu

Υπάρχουν κάποιες θέσεις που θα είναι αξέχαστες ό, τι κι αν κάνετε εκεί και οι καταρράκτες του Iguazu είναι σίγουρα μια από αυτές τις τοποθεσίες, με μια εκπληκτική ποσότητα νερού που καταρρέει σε καταρράκτες πάνω από αυτούς τους καταρράκτες.

Ο διάβολος του λαιμού είναι μια ιδανική τοποθεσία για μια σύντομη ανταλλαγή των γλωσσών, και εδώ θα έχετε μια άποψη 270 μοιρών των καταρρακτών, αν μπορείτε να αποκόψετε τα μάτια σας μακριά από τον σύντροφό σας. Καθώς ανταλλάσσετε το φιλί σας, αν κλείσετε τα μάτια σας, οι αισθήσεις σας θα αυξηθούν και θα αισθανθείτε τον ψίθυρο του ψεκασμού που πέφτει πάνω σας καθώς εσείς και ο σύντροφός σας μοιράζεστε αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή.

Διαβάστε: Πώς να φτάσετε στους καταρράκτες Iguazu

Κατά τη διάρκεια ενός ηλιοβασιλέματος με τα πόδια στην παραλία Ipanema

Παρόλο που η Κοπακαμπάνα μπορεί να είναι η παραθαλάσσια παραλία στο Ρίο ντε Τζανέιρο, το Ipanema είναι το πιο κομψό και κομψό από τις δύο κύριες παραλίες της πόλης, όπου τα καλαίσθητα καφέ και τα καλαίσθητα μπαρ κρασιού προσβλέπουν στην παραλία.

Η βόλτα κατά μήκος της παραλίας είναι μεγάλη οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά καθώς ο ήλιος δύει πάνω από το λόφο στο νότιο άκρο της παραλίας, τα κόκκινα, πορτοκαλί και χρυσαφένια χρώματα κάνουν μια εκπληκτική θέα και αυτό είναι ένα υπέροχο σημείο απολαύστε ένα μαγικό φιλί.

Διαβάστε: Οι καλύτερες παραλίες στη Νότια Αμερική

Με θέα σε παταγωνικό παγετώνα

Το Εθνικό Πάρκο Los Glaciares είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου και διαφορετικές περιοχές του πάρκου θα προσφέρουν κάποιες πολύ διαφορετικές απόψεις.

Μπορείτε να μοιραστείτε ένα φιλί σε μια κρουαζιέρα καθώς πλησιάζετε στο σημείο όπου ο παγετώνας συναντά το νερό, ενώ όσοι είναι λίγο πιο δραστήριοι μπορεί να θέλουν να απολαύσουν την πεζοπορία επάνω από έναν παγετώνα ώστε να μπορείτε να δείτε όλες τις κοιλάδες και τις τσουγκράνες που σχηματίζονται από αυτά τα αργά κινούμενα σώματα πάγου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι ένα υπέροχο μέρος για να απολαύσετε ένα παθιασμένο φιλί.

Ενώ ταξιδεύετε στον ποταμό Αμαζονίου

Η λεκάνη του Αμαζονίου είναι μια τεράστια περιοχή με τον ποταμό να διέρχεται από πολλές χώρες, αλλά υπάρχουν μερικές περιοχές που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς μεταξύ εκείνων που θέλουν να κάνουν κρουαζιέρα εκεί.

Είτε βλέπετε τα πουλιά να περνούν μέσα από τα δέντρα, είτε είστε αρκετά τυχεροί για να δείτε τα δελφίνια του ποταμού που φαίνονται στο νερό, το Amazon είναι ένα άλλο εκπληκτικό σκηνικό για ένα αξέχαστο φιλί.