Πού να δείτε δείπνο δείπνο στο Σιάτλ

Έχετε μια νύχτα διασκέδασης στην πόλη

Το Σιάτλ έχει μια φανταστική σκηνή νυχτερινής διασκέδασης που περιλαμβάνει λίγο από τα πάντα, από τα τρελά νυχτερινά κέντρα μέχρι τα φανταστικά εστιατόρια στα κωμικά κλαμπ για να ζήσουν το θέατρο. Αλλά για κάτι λίγο διαφορετικό, δείχνει δείπνο μπορεί να κάνει ακριβώς το τέχνασμα.

Οι χώροι προβολής δείπνου θα σας μεταφέρουν σε ένα γεύμα ενώ θα ακούσετε ζωντανή μουσική ή θα πάρετε μια ακροβατική παράσταση ή ίσως ακόμη και μια εκπομπή καμπαρέ. Μπορεί να μην υπάρχει τίποτα λεπτότερο για το νυχτερινό υλικό - το τέλειο γάμο για το δείπνο και το θέατρο - αλλά είναι επίσης μια εξαιρετική βραδιά για ένα πάρτι bachelorette ή νύχτα στην πόλη με φίλους.

Πού να δει μια δείπνο δείπνο στο Σιάτλ

Teatro Zinzanni

Βρίσκεται στην άκρη του Seattle Centre, το Teatro Zinzanni είναι σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο χώρο νυχτερινής διασκέδασης στο Σιάτλ. Εάν θέλετε να μεταχειριστείτε τον ιδιαίτερο σας κάποιον σε μια μεγάλη βραδιά, κάντε κράτηση εδώ. Μια τριήμερη εκδήλωση τραγουδιών, κωμωδίας και καμπαρέ ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σας, ενώ τρώτε ένα γεύμα πέντε πιάτων. Οι εμφανίσεις περιστρέφονται κάθε λίγους μήνες, οπότε αν έχετε προηγηθεί, μην υπολογίζετε να βλέπετε την ίδια ακριβώς επίδειξη αν επιστρέψετε. Ομοίως, τα μενού για κάθε παράσταση αλλάζουν συχνά και επωφελούνται από το εποχιακό. Το αποτέλεσμα είναι μια αρκετά μοναδική νυχτερινή έξοδος που είναι ένα χτύπημα με σχεδόν όλους. Τα εισιτήρια δεν είναι φθηνά, όμως, οπότε το Teatro Zinzanni είναι πιο κοντά στη γκάμα των ειδικών περιστάσεων.

Τοποθεσία: 222 Mercer Street, Σιάτλ

Η τριπλή πόρτα

Βρίσκεται ακριβώς κάτω από το εστιατόριο Wild Ginger, η Triple Door συνδυάζει εξαιρετικές γεύσεις και ζωντανές παραστάσεις και μουσική κάτω από την ίδια στέγη.

Η Triple Door είναι ένας δημοφιλής προορισμός μουσικής που προσφέρει 300 έδρες με ελεύθερα τραπέζια και καρέκλες, έτσι ώστε να μπορείτε να κυριαρχείτε στη μουσική ή να απολαύσετε μια πιο νυχτερινή ρομαντική βραδιά. Υπάρχει επίσης ένα σαλόνι με ζωντανή μουσική, γι 'αυτό πάρτε την επιλογή σας για το τι είναι για το βράδυ. Μπόνους: Το φαγητό στο χώρο είναι νόστιμο φαγητό της Ταϊλάνδης, ώστε να μην μπορεί να πάει στραβά.

Τοποθεσία: 216 Union Street, Σιάτλ

Το Can Can

Ψάχνετε για κάτι που συνδυάζει κωμωδία, κάποια σέξι σέσουλα, χορό και νόστιμο φαγητό; Το Can Can είναι η δική σας θέση. Αυτό το καμπαρέ βρίσκεται κάτω από την αγορά Pike Place, καθιστώντας το κεντρικό για τους κατοίκους και απευθύνεται στους επισκέπτες. Μπόνους - πολλά από τα συστατικά του μενού είναι από την αγορά, προσθέτοντας κάποια ωραία τοπική έκκληση. Ο χώρος είναι στενά συνδεδεμένος και στενός και δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη αλληλεπίδραση με το κοινό. Σε κάθε δεδομένη στιγμή, υπάρχουν πολλές εμφανίσεις, συμπεριλαμβανομένων των παρουσιάσεων brunch εάν δεν είστε τόσο για την ψυχαγωγία αργά το βράδυ.

Τοποθεσία: 94 Pike Street, Σιάτλ

Η ροζ πόρτα

Αν σας αρέσει το ιταλικό φαγητό σας με μια ζωντανή ψυχαγωγία, η ροζ πόρτα εξυπηρετεί ακριβώς αυτό. Οι εμφανίσεις κυμαίνονται από καμπαρέ και burlesque τις νύχτες του Σαββάτου μέχρι την τζαζ, σε έναν αναγνώστη ταρώ που περιπλανιέται ανάμεσα στα τραπέζια. Η ατμόσφαιρα είναι αχνά φωτισμένη και ρομαντική, καθιστώντας αυτό το δείπνο και μια εκπομπή ένα από τα καλύτερα για μια νύχτα.

Τοποθεσία: 1919 Post Alley, Σιάτλ

Το Τζαζ Αλί του Δημητρίου

Είτε είστε jazz afficianado είτε ψάχνετε για δείπνο και μια εκπομπή που επικεντρώνεται περισσότερο στη μουσική παρά στην παράσταση, το Dimitriou's είναι ένα από τα μεγαλύτερα δείγματα δείπνου στο Σιάτλ.

Το όνομα του χώρου λέει όλα - περιμένουν ζωντανή τζαζ στη σκηνή. Το μενού είναι λίγο πιο εκλεκτικό με κουζίνα εμπνευσμένη από τη Βορειοδυτική (όπως σε πολλά θαλασσινά), μπριζόλες, σαλάτες και πολλά άλλα. Δεν χρειάζεται να γευματίσετε στο κλαμπ, αλλά μόνο εάν έχετε δείπνο με την εμφάνισή σας μπορείτε να κάνετε κράτηση για τα καλύτερα τραπέζια.

Τοποθεσία: 2033 6η Λεωφόρος, Σιάτλ

Jazzbones

Εάν βρίσκεστε στην περιοχή South Sound για δείπνο και επίδειξη, το hotspot του Tacoma ανοίγει στις 5 μ.μ. για ευτυχισμένη ώρα με δείπνο που αρχίζει αμέσως μετά τις 11 μ.μ .. Η κουζίνα περιλαμβάνει μπαρ bar καθώς και μενού σούσι σε μερικές νύχτες. Η μουσική και οι καλλιτέχνες περιλαμβάνουν τζαζ (φυσικά) καθώς και κωμωδία και άλλους τοπικούς καλλιτέχνες. Ελέγξτε το online πρόγραμμα για να δείτε ποιος είναι πότε.

Τοποθεσία: 2803 6th Avenue, Tacoma

Πιάνο μπαρ

Πιάνο μπαρ μπορεί να είναι μια διασκεδαστική νύχτα έξω, ειδικά αν έχετε φέρει κάποια δολάρια μαζί για να ανατρέψουν τους παίκτες και να δούμε αν μπορείτε να τους πάρει για να παίξει το τραγούδι σας!

Υπάρχουν αρκετές στο Σιάτλ και το Τακόμα για να διαλέξετε, και τα περισσότερα διαθέτουν πιάνα με μονομαχίες.

Επεξεργασμένο από τον Kristin Kendle.